Page 186 of 373 FirstFirst ... 86136176182183184185186187188189190196236286 ... LastLast
Results 4,626 to 4,650 of 9308

Thread: Automobilizam!

Thanks Thanks Given 
    63
    Thanks Thanks Received 
    77
    Thanked in
    41 Posts

Quote Originally Posted by kEDOWN View Post
    ovim putem vas obavještavam da cu da išklepam prvoga koji mi naidje kad usled preticanja nece da me pušti da se vratim u svoju traku nego se nabije ispred da bi me zagradio.... eto danas me je jedan tako ispizdio nego sam bio u žurbu....
    Dijagnoza:
    -lose preticanje
    -osoba ispred tebe ne zeli da ga preteknes ili bar tako izgleda
    -velika zurba
    Lijecenje:
    -uhavti zalet kad pretices i odmjeri da imas dovoljno mjesta za to

mada ja prvi ne bih dao nekom mjesto ispred mene ako:
    1: pretice kolonu iza mene i na slijepo ocekuje da ce negdje naci mjesta (pa bas ispred mene)
    2: ako vozim postenom brzinom
    3: ako je ta osoba vec jednom bila ispred mene i ostalavila traga
    4: ako se radi o tek punoljetnim momcima kojima se uvijek zuri bez razloga

Konkretno mrzim situacije evo npr u subotu bio udes na magistralnom putu BD-CT, kolona bas bas velika ceka da se raskrci put, znaci koloni se ne vidi kraja, svi ugase auta koliko se ceka, i vidis lik vozi suprotnom trakom (a povremeno se i pustaju auta iz suprotonog smjera) i samo gleda gdje ce (tj i moze li uopste) da se uvali, mislim svi mi mozemo tako, svima nam se zuri, ali ima neki red...Isto situacija tog dana,golf 3, uradio gore navedeno, vozi vozi, i ni manje ni vise zaustavio se pored mene i nakrivio auto da upadne ispred mene gdje inace nema mjesta, nego ono "ja cu tu izmedju vas kad oni krenu pa mi napravi mjesta moze me neko udarit od ovih iz suprotnog", samo sam cekao da krene kolona, ne bih ga pustio nema te sile nego je produzio do jednog slobodnog mjesta na vrh kolone.... mislim bezobrazluk
    Njak Njak Njak

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Nikad ne bih pustio vozace koji idu na foru "sklonice se neko". Gini brate, puca mi.
    Bijo si poziw koi se neodbija

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ovim putem vas obavještavam da cu da išklepam prvoga koji mi naidje kad usled preticanja nece da me pušti da se vratim u svoju traku nego se nabije ispred da bi me zagradio.... eto danas me je jedan tako ispizdio nego sam bio u žurbu....

Fino krenes direkt u njega,pa da vidis kako ce da ukoci.Znam posto vozim SDI pa sam uvjezbao

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by Gorostas View Post
    Dijagnoza:
    -lose preticanje
    -osoba ispred tebe ne zeli da ga preteknes ili bar tako izgleda
    -velika zurba
    Lijecenje:
    -uhavti zalet kad pretices i odmjeri da imas dovoljno mjesta za to

mada ja prvi ne bih dao nekom mjesto ispred mene ako:
    1: pretice kolonu iza mene i na slijepo ocekuje da ce negdje naci mjesta (pa bas ispred mene)
    2: ako vozim postenom brzinom
    3: ako je ta osoba vec jednom bila ispred mene i ostalavila traga
    4: ako se radi o tek punoljetnim momcima kojima se uvijek zuri bez razloga

Konkretno mrzim situacije evo npr u subotu bio udes na magistralnom putu BD-CT, kolona bas bas velika ceka da se raskrci put, znaci koloni se ne vidi kraja, svi ugase auta koliko se ceka, i vidis lik vozi suprotnom trakom (a povremeno se i pustaju auta iz suprotonog smjera) i samo gleda gdje ce (tj i moze li uopste) da se uvali, mislim svi mi mozemo tako, svima nam se zuri, ali ima neki red...Isto situacija tog dana,golf 3, uradio gore navedeno, vozi vozi, i ni manje ni vise zaustavio se pored mene i nakrivio auto da upadne ispred mene gdje inace nema mjesta, nego ono "ja cu tu izmedju vas kad oni krenu pa mi napravi mjesta moze me neko udarit od ovih iz suprotnog", samo sam cekao da krene kolona, ne bih ga pustio nema te sile nego je produzio do jednog slobodnog mjesta na vrh kolone.... mislim bezobrazluk
    Wow. Je li moguce da ima ovakvog naroda? Je li moguce da bi bio u stanju da UBIJES nekoga jer ti mislis da je taj kreten i da zasluzuje da umre? Jesi li svjestan da, ako se dokaze da si namjerno to uradio (a oce ako je kolona u pitanju), da ces ici u zatvor zbog ubistva SA UMISLJAJEM?

Covjece, neciji zivot je u pitanju. Ja u zivotu nijesam tako vozio, ali sam slicno tebi razmisljao kad sam imao 18 god! Danas sam malo stariji pa sam malo svjesniji zivotnih faza kroz koje svi mi prodjemo i malo drugacije gledam na momke koji su sjeli u auto prvi put ove godine. Ne zasluzuju DA POGINU jer voze bezobrazno ili brzo. Zasluzuju KAZNU, novcanu i oduzimanje vozacke.

Fino okreni policiju i prijavi toga ko krsi zakon i reci da ces se zauztaviti kod patrole koja ga je iskljucila iz saobracaja i potvrditi pricu ako je potrebno.

Poenta kazne je da se promijeni ponasanje i razmisljanje, a sigurno tako radikalnim potezima (UBITI NEKOGA!!!) neces nista postici na planu njegovog osvjescenja!
    BEFORE SEX u help each other get naked. AFTER SEX u only dress yourself. Noone helps u once ur fcked

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

Kad su zastoji, sve one koji se prave "pametniji" od drugih, pa uzmu da preticu suprotnom trakom i onda se ispred nekoga ubace, snimit ljepo i snimak patroli, a policija da im oduzme vozacku na godinu dana, jer je to takav bezobrazluk da je to nemoguce

Thanks Thanks Given 
    31
    Thanks Thanks Received 
    990
    Thanked in
    534 Posts

gorostas i mad dog ko,potpis na vase iznosenje...balsa...ne tice se ubustva,i ja bih se sklonio da vidim da ce poginuti,ali u bilo kom drugom slucaju ne bih. Ako se vec pravis faca onda treba da imas pokrice...a kedown,za takve uvijek postoji pajser ispod sjedista...
    doslo vrjeme da se promijeni potpis :)

Thanks Thanks Given 
    63
    Thanks Thanks Received 
    77
    Thanked in
    41 Posts

Quote Originally Posted by Balsa View Post
    Wow. Je li moguce da ima ovakvog naroda? Je li moguce da bi bio u stanju da UBIJES nekoga jer ti mislis da je taj kreten i da zasluzuje da umre? Jesi li svjestan da, ako se dokaze da si namjerno to uradio (a oce ako je kolona u pitanju), da ces ici u zatvor zbog ubistva SA UMISLJAJEM?

Covjece, neciji zivot je u pitanju. Ja u zivotu nijesam tako vozio, ali sam slicno tebi razmisljao kad sam imao 18 god! Danas sam malo stariji pa sam malo svjesniji zivotnih faza kroz koje svi mi prodjemo i malo drugacije gledam na momke koji su sjeli u auto prvi put ove godine. Ne zasluzuju DA POGINU jer voze bezobrazno ili brzo. Zasluzuju KAZNU, novcanu i oduzimanje vozacke.

Fino okreni policiju i prijavi toga ko krsi zakon i reci da ces se zauztaviti kod patrole koja ga je iskljucila iz saobracaja i potvrditi pricu ako je potrebno.

Poenta kazne je da se promijeni ponasanje i razmisljanje, a sigurno tako radikalnim potezima (UBITI NEKOGA!!!) neces nista postici na planu njegovog osvjescenja!
    Kolonu ako pretice on je kriv, ja da pravim mjesta ljudima koji su naumili da ginu necu, sto kaze Mad_dog_KO
    Nikad ne bih pustio vozace koji idu na foru "sklonice se neko". Gini brate, puca mi.
    samo ne kapiram na koju foru to moze da se meni pripise kao ubistvo, to sto je on lose procijenio situaciju u saobracaju ili krsi pravila? Uostalom, tom njegovom voznjom, moze li on nekog da ubije? Ko ne umije da sigurno vozi drumom ne zasluzuje da vozi uopste i da ugrozi nevine u saobracaju, isto kao sto ja necu u sred te situacije da trazim kameru/telefon po kolima da snimam sta se desilo jer onda necu moci da vozim krsteno.

I da se razumijemo isto, kad sam pisao ovo iz prethodnog posta nisam mislio u situaciji kad je pitanje zivota/smrti, ali za kolonu u bilo koju situaciju ne bih se sklanjao, on ugrozava i moj zivot tad a ne njegov oca li mu....
    Njak Njak Njak

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by bojankov View Post
    gorostas i mad dog ko,potpis na vase iznosenje...balsa...ne tice se ubustva,i ja bih se sklonio da vidim da ce poginuti,ali u bilo kom drugom slucaju ne bih. Ako se vec pravis faca onda treba da imas pokrice...a kedown,za takve uvijek postoji pajser ispod sjedista...
    Ako se vec pravis faca, trebalo bi da znas zakone.

Ako ikad budem u situaciji, kao sto sam jednom bio da spasavam djevojci zivot pa da vozim lijevom stranom cijelim putem, a naletim na nekog tvog razmisljanja, budi siguran da cu unajmiti najboljeg advokata da sto duze u zatvoru ostane.

Svo moje drustvo zna kako mirno vozim i kako ja sam osudjujem jurcanje.

Za razliku od mnogih, ja sam do sad ucestvovao u konkretnim projektima, i trenutno spremamo veliku akciju za oktobar mjesec u vezi sa povecanjem svijesti u saobracaju i smanjenjem pogibija na nasim putevima.

Ti samo nastavi da presudjujes i izvrsavas presude ljudima po puteva. Mi crnogorci volimo sve najbolje da znamo i sve sami da radimo. Preporucujem da nosis i pistolj i ubijes lika na licu mjesta, da se ne muci.
    BEFORE SEX u help each other get naked. AFTER SEX u only dress yourself. Noone helps u once ur fcked

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Kolonu ako pretice on je kriv, ja da pravim mjesta ljudima koji su naumili da ginu necu, sto kaze Mad_dog_KO samo ne kapiram na koju foru to moze da se meni pripise kao ubistvo, to sto je on lose procijenio situaciju u saobracaju ili krsi pravila? Uostalom, tom njegovom voznjom, moze li on nekog da ubije? Ko ne umije da sigurno vozi drumom ne zasluzuje da vozi uopste i da ugrozi nevine u saobracaju, isto kao sto ja necu u sred te situacije da trazim kameru/telefon po kolima da snimam sta se desilo jer onda necu moci da vozim krsteno.

I da se razumijemo isto, kad sam pisao ovo iz prethodnog posta nisam mislio u situaciji kad je pitanje zivota/smrti, ali za kolonu u bilo koju situaciju ne bih se sklanjao, on ugrozava i moj zivot tad a ne njegov oca li mu....
    Na otvorenom putu se zna koliko MORA BITI RASTOJANJE izmedju auta! Mislim da je to preko 15m!!! Ti nijesi drzao odstojanje, a jos si NAMJERNO smanjivao odstojanje i time NAMJERNO ugrozio neciji zivot. To se zove POKUSAJ UBISTVA SA UMISLJAJEM, ako lice ostane zivo!

Jedino sto mozes, smijes i treba da uradis u takvim situacijama jeste da napravis jos vise mjesta i obavijestis policiju da neko pravi prekrsaj! Nema niko pravo bilo kome da sudi, osim sudije!

Thanks Thanks Given 
    285
    Thanks Thanks Received 
    576
    Thanked in
    292 Posts

^ potpis

Sad sam stigo iz njemacke.. i na putu kuci, bio stravican udes kod aluminijskog.. bilo je mrtvih.. ceoni sudar.. kola prevrtana, nekome noge okinute, neko iskomadan, izrezan po putu lezao. katastrofa.. preticanje naravno.. Uzas

slikam slike povoljno

Thanks Thanks Given 
    63
    Thanks Thanks Received 
    77
    Thanked in
    41 Posts

Na otvorenom putu se zna koliko MORA BITI RASTOJANJE izmedju auta! Mislim da je to preko 15m!!! Ti nijesi drzao odstojanje, a jos si NAMJERNO smanjivao odstojanje i time NAMJERNO ugrozio neciji zivot. To se zove POKUSAJ UBISTVA SA UMISLJAJEM, ako lice ostane zivo!

Jedino sto mozes, smijes i treba da uradis u takvim situacijama jeste da napravis jos vise mjesta i obavijestis policiju da neko pravi prekrsaj! Nema niko pravo bilo kome da sudi, osim sudije!
    ja ugrozio zivot nekog ko je odlucio da pretice kolonu? EDIT: da nije neko moj mozda?
    Preko 15m kad je guzva i zastoj, pa vazi.... to bi svaki od pomenutih mentaliteta zauzeo (mislim na ove sto ulijecu glavom bez obzira) uostalom rastojanje se odrzava u odnosu na brzinu, da je rastojanje 15m, to se vise i ne bi racunalo kolonom kad vec autobus moze da uskoci u te "pukotine"
    Njak Njak Njak

Thanks Thanks Given 
    431
    Thanks Thanks Received 
    175
    Thanked in
    121 Posts

Quote Originally Posted by Fabia_Elegance! View Post
    Nisu oni krivi, ti si kriv sto vozis sporu kramu s kojom ne mozes da pretices kolonu za sec.
    Nemas pojma, kako da prestignes kolonu od 10 auta, a cak i da mozes, ne smijes vise od 2, sto znaci da moras preticanje da obavis iz 3 puta i da upadas u kolonu, e sad da likovi znaju saobracajne propise treba da znaju da treba da drze rastojanje tako da drugima mogu da omoguce preticanje...

@Gorostas

Takodje nemas pojma,nisam pricao o zastoju nego o normalnom odvijanju saobracaja, i kad neko pretice ne smijes da mijenjas brzinu, ni da usporavas ni da ubrzavas, a to se mene desilo da lik namjerno dodaje gas da me zgradi, tako da sl put kad budes htjeo da pametujes i da dajes dijagnoze malo se edukuj jer ispadas glup...

Quote Originally Posted by Mad_dog_KO View Post
    ne preticem ja na foru sklonice se neko, jednostavno je bila situcija s 10 automobila i ja sam samo trazim da se postuju pravila...

znaci da razjasnimo ako se tri auta krecu jedan za drugim i idu po pola metra rastojanja i ja preticem sve njih medjutim u susretu mi ide auto ja odlucim da prekinem preticanje i hocu da se ubacim izmedju njih i dajem zmigavac i ne daju mi NAMJERNO a po zakonu MORAJU da imaju rastojanje ma IDEM DESNO RAZNIJECU IH BRE A DA NE TREPNEM

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ja ugrozio zivot nekog ko je odlucio da pretice kolonu? EDIT: da nije neko moj mozda?
    Preko 15m kad je guzva i zastoj, pa vazi.... to bi svaki od pomenutih mentaliteta zauzeo (mislim na ove sto ulijecu glavom bez obzira) uostalom rastojanje se odrzava u odnosu na brzinu, da je rastojanje 15m, to se vise i ne bi racunalo kolonom kad vec autobus moze da uskoci u te "pukotine"

Tebi je jasno da taj neko ako upadne u opasnu situaciju nece ic u ceoni sudar nego ce da zakuca pravo u tebe i da je vrlo vjerovatno da ces i ti tu nastradat?
    Isto tako,sto se tice ovog "normalnog" preticanja,toliko ima ljudi koji nece da smanje brzinu kad ih pretices da je to strasno.Kao sto rekoh,vozim SDI i definitivno je to na nasim putevima pomalo nezgodno.Ja inace volim da vozim ravnomjerno i redovno mi se desava da naletim na likove koji voze startnija auta od moga(sto je inace mnogo tesko),ali koji ocigledno ne umiju da voze,nego im se voznja sastoji u tome da na pravini zalete 120+,a u krivini ne pustaju noge sa kocnice.Na izlasku iz krivine krenes da ga preteknes,a on nagazi i tako po nekoliko puta.Ima i poneki saljivdzija koji te pusti da ga skoro preteknes,a onda nabije gascinu,pa sam jednom bio primoran da sijecem put,inace bi me doveo u vrlo zeznutu situaciju.Jos se kasnije ispostavi da me poznaje i zalio se okolo kako sam htio da ga udarim.
    Kad te neko pretice,odmah pritisnut kocnicu.To treba da bude refleksna reakcija!To da li pretice kolonu ili ne,nije tvoj problem,to je izmedju njega i policije.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Potpisujem sve sto je Balsa napisao, ako vam to ista znaci.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Objasni ti nama dje ce taj auto da se skloni kad mu ide neko u susret? Shvatas li ti da ces i sam da nastradas ako dodje do udesa? Ceraj ti samo inat... Pravo crnogorski

Thanks Thanks Given 
    2,119
    Thanks Thanks Received 
    3,791
    Thanked in
    1,599 Posts

nick govori vise od hiljadu rijeci
    f6

Thanks Thanks Given 
    431
    Thanks Thanks Received 
    175
    Thanked in
    121 Posts

Objasni ti nama dje ce taj auto da se skloni kad mu ide neko u susret? Shvatas li ti da ces i sam da nastradas ako dodje do udesa? Ceraj ti samo inat... Pravo crnogorski

ma pusti ih bre, i on i bojankov su za u ludaru, glavu dajem da oni nikad nisu izasli na otvoreni put, voze oko kuće...

Thanks Thanks Given 
    63
    Thanks Thanks Received 
    77
    Thanked in
    41 Posts

...
    ne preticem ja na foru sklonice se neko, jednostavno je bila situcija s 10 automobila i ja sam samo trazim da se postuju pravila...
    Njak Njak Njak

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Volio bih da upoznam frajera koji bi me zatvorio on purpose...
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    63
    Thanks Thanks Received 
    77
    Thanked in
    41 Posts

A vala cu ga izgurat na to dolazece auto , nece on meni u moju traku ulazit!
    Njak Njak Njak

Thanks Thanks Given 
    431
    Thanks Thanks Received 
    175
    Thanked in
    121 Posts

ajde u prvi razred, umijes li da citas, sto ti nije jasno?

Thanks Thanks Given 
    63
    Thanks Thanks Received 
    77
    Thanked in
    41 Posts

ajde u prvi razred, umijes li da citas, sto ti nije jasno?
    preticao si 10 auta, tj krenuo si da pretices kolonu od 10 auta, i onda kazes da oces samo da postuju pravila, ili sam nesto pogresno razumio?
    Njak Njak Njak

Thanks Thanks Given 
    3,407
    Thanks Thanks Received 
    1,727
    Thanked in
    948 Posts

Polakote momci polakote.
    Sto je s ljudima ovih dana jel moguce da vrucina ovako utice?
    Ја чекам посао али волим ову земљу!

А што пијем кад ми шкоди
    ко ће кући да ме води?

Thanks Thanks Given 
    431
    Thanks Thanks Received 
    175
    Thanked in
    121 Posts

Quote Originally Posted by gorostas View Post
    preticao si 10 auta, tj krenuo si da pretices kolonu od 10 auta, i onda kazes da oces samo da postuju pravila, ili sam nesto pogresno razumio?
    krenuo sam da preticem prvo dva auta, jer je po zakonu ne smijes vise od 2 , i kad sam prestigao ta dva dao sam zmigavac da se vratim u traku a lik iza je dodao gas da me zagradi , a po zakonu mora da drzi rastojanje od auta ispred sebe a on je bio pola metra od njega

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

krenuo sam da preticem prvo dva auta, jer je po zakonu ne smijes vise od 2 , i kad sam prestigao ta dva dao sam zmigavac da se vratim u traku a lik iza je dodao gas da me zagradi , a po zakonu mora da drzi rastojanje od auta ispred sebe a on je bio pola metra od njega
    A j.ebao bi mu sve na svijet da me tako zagradi...em sto ne smije da mijenja brzinu,em sto treba da drzi odstojanje...

Page 186 of 373 FirstFirst ... 86136176182183184185186187188189190196236286 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)

Bookmarks

Bookmarks