niko ne spomenu Italijane i Mađare
a ti Claun izgleda ne razumiješ.ima dobrih ali oni su zaslužili,kontaš?
niko ne spomenu Italijane i Mađare
a ti Claun izgleda ne razumiješ.ima dobrih ali oni su zaslužili,kontaš?
Bog je izmisljen da bi se smirile mase!
Samo kažem da ću biti nezadovoljan (okarakterizirat kao neuspjeh) ako pred domaćom publikom konačno ne osvojimo drugo zlato, uvjerljivo sa svim pobjedama od najmanje dva razlike. Ako ne osvojimo i već sam rekao kako, Hrvatska vaterpolska reprezentacija najveći su gubitnici u povijesti športa, gori i od Hrvatske košarkaške reprezentacije.
Crnogorce su zadnji put potopljeni 11:5.
Last edited by August Dominus; 19-07-10 at 12:07.
evo vidiš Claun,najjači su,nemamo što igrat....
sad opet malo vodice....
Neznam sto ce biti ako ne uzmu to zlato???
Kolektivni harakiri na sred trga bana Jelacica![]()
Please alowe me to introduce myself.......
Ne znam zašto toliko komplikacije oko toga gdje se pucao peterac jer je iznad glave iliti "kroz rogove" golmanu najnormalnije mjesto na svijetuza izvođenje peterca. Brz i precizan šut kroz rogove golmana je neobranjiv pogovoto ako je golman "krakat" pa ni teoretski ne može stići izvaditi ruke iznad glave (iako i bilo koji niži golman teško može sa te male udaljenosti). Ovaj šut se ne viđa često samo iz jednog razloga, zbog toga što igrač koji izvodi peterac ne leži na ležaljki u bazenu i pije neki lagani koktelčić pa je odmoran nego četvercu najčešće prethodi neka lagana polukontrica ili nešto slično gdje se igrači više izmore i nije lako u takvoj situaciji pogoditi šut iznad glave pa se večina odlučuje na "lakše" šuteve. Iz istog razloga igrači se i češće odlučuju na plisku jer možeš "zatvorit" oči i opalit što i nije slučaj sa visokim šutevima.
Svi naši reprezentativci redovno postižu velike domete u klubovima, a u reprezentaciji ne ide. U ovim klubovima igraju:
* Mladost (Pavić, Brzica, Buljubašić, Hinić, Muslim, Karač, Paškvalin, Lončar) - tu i tamo na F4, drugi klub u Hrvatskoj po kvaliteti, neugodan protivnik svakome
* Jug (Nižić, Bušlje, Obradović, Dobud, Sukno, Joković, Marković) - redovno na F4, 2006. osvojili sve što je moguće osvojili, redovno prvaci Hrvatske, pobjednici Kupa Hrvatske i pobjednici ligaškog dijela JVL
* Teva Vasas (Bošković) - najbolji mađarski klub
* Primorje (Barač, Krapić) - respektabilan klub
* Pro Recco (Burić) - prvak Europe (svijeta)
* Jadran HN (Bebić) - crnogorski klub s najviše imena, pobjednici JVL
* Jadran ST (Perić, Banovac) - loš klub
Hrvatski klubovi konstantno postižu ogromne uspjehe ovih 20 godina, a reprezentacija ima jedno zlato. Da je bar konkurencija jaka... Ne, šport igraju četiri države, ostali plivaju.
aj sad istu ovu tabelu uradi ali za npr.CG
i onda uzmi još tečnosti...
evo ja cu:
Jadran - Scepanovic, Gojkovic, N. Janovic
Primorac - Radic, Dr. Brguljan, Da. Brguljan, Petrovic, Crepulja, Cuckovic, Draskovic
Budva - Sefik, Jokic, Paskovic, Vukcevic, Danilovic, Ticic
Pro Recco - Zlokovic, Ivovic
Savona - M. Janovic
Sintez - Klikovac
Partizan - Radovic
ovo su samo igraci koji konkurisu za seniorsku reprezentaciju, ove mladje sam izostavio koji tek treba da dodju. sad ti uporedi 1 bebica sa bilo kim od ovih igraca. topi se lik po bazenu.
<--- leuk
Ocekivan tekst novinara tv arene: http://www.tvarenasport.com/vesti/27...-uvredama.html
pa dobro, posteno od njih...
ne vidjoh da su bilo dje drugo o ovome pisali do sad....
AJMO CRNA GORO !!!
Kao prvo cestitacu reprezentaciji Srbije. Igrala je najbolji vaterpolo na turniru a jucerasnju utakmicu su odigrali dosta nervozno a isto je bilo i sa reprezentativcima Crne Gore. Sto se tice navijanja , mislim da se malo pretjeruje sa uvredama. Reprezentacija Crne Gore je svih ranijih dana bila prijateljski i navijacki pozdravljena od iste publike. Citam u komentarima da su navijaci koji su dosli iz CG uvredama zasipali Prlainovica i da je odatle sve zapocelo dok navijaci CG to demantuju. Ruzne scene i povici su sastavni dio sportskog balkanskog folklora. Sinoc se igrao sjajan vaterpolo, dostojan dvema sjajnim reprezentacijama, definitivno najjacim na svijetu. Ranko Krivokapic oce malo politickih poena da ubira na svakom mjestu dje nije pozeljan kao pojava pa nije ni cudo sto zbog njega i njemu slicnih dosta ljudi ne moze da s andjelima odgleda utakmicu da ne bude da se u inat srbuje i slicno![]()
- stoka iskompleksirana...
AJMO CRNA GORO !!!
Šta ima paljevino
Hari Krisna: -bez trolovanja laganja i ostaloih podmetanja kao i visestrukih naloga
a priche po nekim srpskim forumima, da hrvati nisu dosli na podijum, nego su poslali juniore?? wtf? ne no su poslali zensku ekipu..
otkud to? ko je onda bio? vozili su sa sobom 20 juniora samo da bi napravili sprdnju na dodjeli medalja? moze li neki link sa potvrdom toga. ili barem fotografija, da vidimo ko je to nedostajao
nisam gledao dodjelu, ali mi je stvarno chudno kako nijedan od sajtova to ne pominje, samo se ovako po forumima pricha. bilo bi fino kad bi se nasla neka fotografija
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks