Alo brko.....![]()
Alo brko.....![]()
'grom zapalio brdo iznad Igala' -by CdM,bazen pretek'o![]()
Bog je izmisljen da bi se smirile mase!
Naravno.
Neki nazalost odmah padaju u vatru: "e sad cemo mi njima"
Sta cemo mi njima ili bilo kome?Da se majmunisemo i mi zato sto drugi jednostavno ne umiju drugacije?
Ono skandiranje mi je samo razvuklo osmijeh na lice...
U nekulturi i primitivizmu nek prednjaci ko god hoce,samo ce sebe srozat' i nista vise...
Svoje volim,tudje ne mrzim,navijam za,ne protiv.
Don't argue with an idiot; people watching may not be able to tell the difference
da, to je ta duhovitost. ljudima su bile ugrozene kuce u zadnjih 20 sati, josh uvijek pozar nije ugasen, ali nema veze, vazno da se sarmantni navijaci nasale![]()
I neka gori herceg novi le ale
retardiranost nema granice
Koliko je daleko pozar od bazena ?????
jest da vaterpolo ima puno problema, ponajviše sam sa sobom i sa ljudim koji ga umjesto da vode ubijaju iznutra, ali dosta mi je tog omalovažavanja. igra se vaterpolo ozbiljno i u kalifoniji koja ima više stanovnika neko mađ. srb, hrv i cg zajedno, a mislim da je i površinom veća od sve 4 skupa. igra se i s dosta velikom ozbiljnošću u australiji, igra se ozbiljno i u italiji koja je jedna od najvećih i najjačih gospodarskih država na svijetu. itd... recimo u španjoslkoj se igra ozbiljno u kataloniji koja ima više od 7 mil stanovnika, itd... dosta država ima neke regije u kojima se igra
vaterpolski portal - www.dance.hr
primiče li se Simu taj oganj božji?
Obrati paznju na ovo izvodjenje peteraca @kimi pg
ESP
1.Nisko u desni, golman lako brani
2.Nisko u desni, opet za dlaku da odbrani
3.Ispod ruke u desni, nezgodno za branit, go
4.Pliska u precku, ali neodbranjivo
5.Pliska u desni gornji, neodbranjivo
6.Golman u jednu, lopta u drugu
7.Gornji desni, golcina
8.Donji desni, opet golman na lopti
9.Donji desni, golman brani
SRB
1.Visoko u desni golcina
2.Visoko u desni golcina
3.Nisko u lijevi, golman brani
4.Pliska u gornji desni, neodbranjivo
5.Pliska preblizu golmanu, nisko u desni
6.Gornji lijevi, golcina
7.Donji lijevi, golman bio na lopti
8.Gornji lijevi,golcina
9.Gornji desni, golcina
Ja mislim da ce ti nakon ovoga bit jasnije kako se izvode peterci.
Last edited by PERPER; 19-07-10 at 11:27.
Samo ti sanjaj, u Zagrebu Hrvatska osvaja 99.99% sa svim pobjedama. Ako se to ne dogodi, zlato i to uvjerljivo sa svim pobjedama, naši reprezentativci nisu vrijedni spomena. Takvi pojedinci u 20 godina imaju jedno zlato. Sad minimum da bi bili vrijedni spomena - zlato pred domaćom publikom, uvjerljivo sa svim pobjedama od najmanje dva razlike.
Ti misliš da je normalno da reprezentacija sa sjajnim pojedincima u sjajnim klubovima (najtrofejnijim) ima jedno zlato u 20 godina, a konkurencija je strašno jaka, šport ozbiljno igraju četiri države, ostali plivaju. Minimum da bi bili vrijedni spomena - zlato (pred domaćom publikom) uvjerljivo sa svim pobjedama od najmanje dva razlike.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks