A znao sam da je ta.
Ovaj grindavik namješta samo tako. Imaju 2 pobjede, obje iz 1 u 2, isti rezultat. Hahaha
A znao sam da je ta.
Ovaj grindavik namješta samo tako. Imaju 2 pobjede, obje iz 1 u 2, isti rezultat. Hahaha
Neka upiru pa ako panu plakace za 100 ene preporucujem toliko hahahaah
Ljudi izvor je isti kao mariehamn da znate da bi trebalo doc...izgleda ozbiljan
da nije jos ko bio u kladionicu na cetinje?
Europske nogometne i civilne vlasti navodno sumnjaju u namještanje utakmice prvog pretkola Europske lige između Olimpije i Širokog Brijega, tvrdi njemački ARD. Riječ je o prvom dvoboju održanom 1. srpnja u Sloveniji, a nadležna je međunarodna agencija za praćenje nepravilnosti u sportskom klađenju dobila dojavu da je na azijskim kladionicama na pobjedu bosansko-hercegovačkog predstavnika uplaćena ukupna svota od četiri milijuna eura. Široki je Brijeg u gostima slavio 2-0, da bi nakon uzvrata tjedan dana kasnije u drugo pretkolo otišao s ukupnom 5-0 pobjedom. Unatoč procesima protiv ilegalnoga sportskog klađenja zbog manipuliranja rezultatima nogometnih utakmica, koji se vode u mnogim europskim zemljama, pošast namještanja, čini se, ne popušta
a što se ne javi da ti damo da kupiš joRguRt
a kakva tema za neku mini seriju
tri forumasa
jedan mali mrtvi grad koji živi za taj meč
kladionica
jedan mec
radnica
viđeh danas ovaj sajt za CONVIDIU,može li mi ko reć ko stoji iza toga.
Nešto mi miriše na to da će kroz nekoliko bit dosta textova po novimana
odigrah dubl sa 30e onaj dutchov i onaj claunov
p.s. nemojte me pitat za onu djevojku :mrgreen:
momci je li se ono odje sinoc pominjala moguca 2 na brno jer je kvota na dvojku 6 pa rekoh da je odigram sa 10e nece skodit
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks