ja čuo da dolazi----
ja čuo da dolazi----
Bog je izmisljen da bi se smirile mase!
Ja cuo da ce pokusat da ga dovedu,ali tesko ide![]()
Raise my hammer,take my aim
To bi bio avion, mada ne vjerujem
nisam rekao da nam ne treba ljevak, vec da gojkovic sasvim dobro pokrije tu poziciju, kad mu se igra, kad pogleda gdje sutira, tj sutira ako ima prazan prostor, a ne onako isforsirano, kao june, kao sto on to zna. sinoc je imao sut 2/2, i to je ono sto se od njega trazi.
s obzirom da je madaras trenutno najbolji ljevak na svijetu (iako ica sa arene sport kaze da je filipovic trenutno najbolji igrac u pro reccu^^), mislim da cete moci da ga dovedete, ali za bas neko grdilo para, jer ne vidim zasto bi drugo otisao iz recca, kad je tamo clan prve sedmorke.
<--- leuk
I tako nam je vazda neko kriv ...
I navijaci i sudije i bazen , i lopta i tkao redom...
a igraci, a nista oni nisu krivi, junacki su se borili , na kraju pokradeni jel tako ?
Vazda ista pjesma majko mila, pa nemoguce je to slusat isponova i u krug...
Kakva je utakmica bila.. Prava . Uhvatili su se za gushe od prvog sekunda i nisu se pustali do kraja utakmice.
Zasto onoliko Izbacaja?
Zato sto je svaki bio, i jos nisu odsudili jedno 5 komada na obije strane.
A fora je sledeca, akoje ko gledao koju utakmicu partizana ove godine ili prethodnih, oni uvijek u ovakvim tekmama imaju najmanje 15 izbacaja, navikli su ta ko da igraju na noz..
A mi, mi uvijek kukamo kada imamo puno iskljucenja, kao ne vucemo nikad nikoga, svi se oni samo tope :P
Napravio je pero malu gresku, usao je u udovicicev ritam, i onda kad ne igras kako ti hoces moras da izadjes pognute glave.
A vajni nam trener, nece da pusti da igra Danilovic i nece, ali kada je gusto i nema rjesenja sa igracem vise , evo ga damjan, i ovaj mu da dva gola.
Ali isto tako, gresku, tj igranje ticica, opet napravi uspijehom, ovaj mu isto da dva komada..haos
A radic, e pa nemoze covjek a da na primi dva sa 8 metara i to ti je prica..
Sve u svemu, odlicna igra, mislim da su odigrali bolje nego sto su se nadali , ali je svim pao kamen sa srca kada smo dobili amere, je da smo u polufinalu igrali sa srbijom i tu izgubili to bi bilo uzasno!
p.s. Nova pojacanja budve nisu nista pokazala, ispadnut ce na kraju da je Jadran dobio odlaskom Vukcevica i Jokica![]()
Please alowe me to introduce myself.......
madaras najbolji lijevak na svijetu ??? Mozda do prije dvije godine...
trenutno to izgleda ovako:
1, Garcia Xavier
2. Filipovic Filip
3. Madaras Norbert
ma ok je to što pričaš,ali ipak znaš i sam da se ne svodi na to jeli imao šut 2/2,već je problem što na silu ima postavku igrača,Peuro prvo izabere šestoricu pa onda ramišlja đe će ko(ja bar mislim tako,ako izuzmemu šutersku statistiku Gojkovića kao i njegovo raspoloženje tog dana,nije isto ako lijevak igra na toj poziciji ili dešnjak za sve organizovanje ostalih napada kad isti ne šutira(to valjda znaš),a znaš šta gubimo i kad Gojković ne igra na svojoj poziciji-što je možda jednako pogrešno koliko i to da nam lijevak ne igra.
To je moje FIXNO mišljenje pa taman i crepulja levatio.....
sto se ovdje sve sinoc izdesavalo.auuu.
povucite kocnicu malo jer ovo vise nema smisla.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
E brate moj , lako bi se mi dogovorili dje ce ko
Vidi ako je vec tako, ne treba nama nista ovaj filipovic, moze on i ostat u taj recco :P
Iskreno, mislim da igraci nisu nesto posebno krivi. Borili su se muski, 90% utakmice vodili, izgubili na peterce i sve to na gostujucem bazenu. Za publiku nemam rijeci.
O Peuru pricam evo 2-3 godine od kad sam na forum.
Radic je dobro branio, desi mu se poneki kiks, ali one golove sa 8m nije mogo da brani jer igraci koji su trebali da cuvaju tu stranu gola, nisu bili on-line.
može li ko objasnit peterac zlokovićev? što je očekivao, da golman napravi paradu,a on da ga lobuje kao El Loco ili Toti?
ili je nešto drugo u pitanju, što je vjerovatnije..![]()
Kad vec spominjes peterce, mene interesuje kako je onaj nas ljevak stao onako u stranu i sutirao u ugao, u stranu na koju je i on bio, bas providno i pocetnicki!
ja sam ja ti si ti
ah sidro jbg.,zapneš ko sivonja pa ako probiješ golmana.očekivano.on bi ga prije šraubom i dao,no petercem
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks