Kakva tuca ? vise informacija dajte dajjjjjj
Jako dobar mec, neizvjestan, mada realno lose sudjenje ali podjednak kriterijum makar. Ipak je Srbija najbolja ekipa svijeta i trofej smo zasluzeno uzeli. Idemo dalje, na usput da uzmemo i ovaj kup u Oradei, a onda i da se slusa Boze pravde i u Zagrebu, znam da ce domacini to voljetiCestitke i Cg ekipi, nije mala stvar igrati egal sa Srbijom, vjerujem da ce na EP uspjeti da dodju do 1/4 finala, a mozda se plasiraju i u polufinale.
Kakva tuca ? vise informacija dajte dajjjjjj
Svaka cast navijacima Crne Gore koji se i dalje cuju na bazenu !!!!
Respekt za Ajkule za reakciju na skandiranje. Nema šta nego aplaudirati publici na pokazanom "gostoprimstvu i korektnosti".
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Jel' ovo opet bi "carevi, carevi, carevi..."?
no, ovo me je barem podsjetilo zasto ne volim reprezentativna takmicenja. u bilo kojem sportu, a pogotovo u vaterpolu. kad navale ove duhovite patriote sa svih strana. svecano vam poruchujem da odjebete u troskocima, za koga god da ste navijali. pojma o vaterpolu nemaju, a izdrkavaju se vec satima. pfuj
Ma ovo takmicenje ne bi trebalo uopste da se prenosi. Svake godine se organizuje i odavno nema Madjara. I jos se organizuje u Nisu. Dobro nisu u Pirotu.
Srbija-Duklja 14-12 batooo na kolena pred srbeeeee opsaaa
...ashes to ashes, dust to dust.
Ja bih zakljucao ovu temu privremeno, pa za 3-4 dana opet otvorit.
P.S.
Evo se po Niksicu slavi sa sve upaljenim 4 zmigavca na autima i pjevanjem, dje ja zivim, crnoga li naroda...
A man,as a general rule,owes very little to what he is born with.A man is what he makes of himself
Samo se nadam da se ajkule nisu istrošile kao prošle godine u PG.EP je mnogo važnije od SL.
'ajte polako odavde'! (sto bi reka Popaj)
Samo lagano ..da se okrenemo EP sad da osvojimo to
aj ne pocerajte (sto bi rekla oliva) lolololol
...ashes to ashes, dust to dust.
Samo da nastavimo ovako da popravljamo formu i ne brinem za rezultat na evropskom...
Chestitke igrachima srbije i dijelu normalnih navijacha...
P.S. Jel moguce da nishlije nekom pjevaju da je cigan...?
#fakenews
:devil::devil::devil:
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks