kao sto nedje prije rekoh CG SRB i HRV bez obzira na redoslijed samo sto vec prelazi u dosadu*
Jel moguce da su uspjeli da dovedu trubace cak i na vaterpolo utakmicu?
Anyway,cestitke Srbiji.Ja sam zadovoljan.Napredovali smo tokom citavog turnira.
Raise my hammer,take my aim
kao sto nedje prije rekoh CG SRB i HRV bez obzira na redoslijed samo sto vec prelazi u dosadu*
Haec olim meminisse ivvabit
http://1944killingfields.co.uk
stavio bih jedan facepalm no ce me banovat dozivotno
a momcima svaka cast jer im je ovo tek pocetak priprema,imaju jos skoro mjesec dana do ep sto ce iskoristit na najbolji nacin pa tamo sto bude a nadamo se najboljem![]()
evo poce tuca
svim srbima iz crne gore rak glave zbog ovoga sto pricaju
dje je misko?
kad se spusti magla na Brajice, i ptice idu pjeske...
mislim da su navijachi isprovocirani,ne da mislim,nego sam siguran...ali jbg sta da se radi...iskreno mi je krivo zbog svega ovoga
Ko su kome dusmani? Znas li ti dje zivis, u kojoj drzavi?
Kakvo govedo onaj Prlaionovic... nasa' se on prvi da digne tri prsta coche... Ne diza ih nikad vise...
GAME OVER!!!! Utuljuj Ligu Šampiona, IGRICA JE OBRNUTA, dajte nešto novo!
Na kraju fer i korektan aplauz od strane domace publike. Respect za to.
e svaka im pobjeda ovakva bila! bas su "zasluzeno" dobili utakmicu...
Још једном доказано да смо број један у свијету.:d:dЗлоковић је намјерно лоше шутирао.
Jedno veliko PIH!
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
"je*o vas Milo"! c c c c c
Sa mi nesto pade na pamet... Djesu oni Madjari? Izgleda da nisu smjeli doci u Srbiju
Cestitke jos jednom.Nemam se sta tjesit,ovo danas je bila vrlo pozitivna stvar sveukupno gledano.
1. da ovi neodlucniji koji jos vjeruju u nekakvo bratstvo sa Srbijancima vide koliko su u krivu,
2. ono sto se vidjelo u bazenu.Rekoh vec,ako onako ide gazenje na domacem terenu...:monkey:.
Nego slavite,svi znamo koliko je vazna svjetska liga,a ko se zadnji smije,najsladje se smije.
popices i ti ban jer isto radis sto i oni!!!!!!!!!!!1
GAME OVER!!!! Utuljuj Ligu Šampiona, IGRICA JE OBRNUTA, dajte nešto novo!
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks