Teško će dovesti Tijaga Silvu, mada... nikad se ne zna.
Potpuno, ali potpuno mi je neshvatljivo zbog čega su ovi italijanski klubovi (uključujući i taj engleski Mančester Siti) ovoliko zagrizli za Edina Džeka.
Još nejasniji mi je ovaj Volfsburg koji ga cijeni na 40 miliona eura, i maltene stavlja u rang sa nekim igračima kao što su Fabregas, Benzema, Švajnštajger i Vilja.
Džeko je, po mom nekom mišljenju, sasvim prosječan fudbaler koji se nadavao golova u Bundesligi, u kojoj je čak i jedan Marko Pantelić (aka najveći neigrač u istoriji fudbala) davao golova i golova.
Jednostavno ne razumijem. Jedino u slučaju da taj Milan odluči da iskešira Džeka (što bi po mom mišljenju bio najgori mogući transfer u istoriji fudbala, za te pare) onda bi mogla da dođe u obzir prodaja Tijaga Silve, i otvaranje novih problema za njihovu odbranu koja je i ovako dosta loša.
Tako da, male su šanse. Ja bih se ako već mora štoper da se uzima opredijelio prije za bilo koga ko je iole disciplinovan na toj poziciji, samo ne za Nemanju Vidića.
Iako mi je pregadan, Pantelar je na ovo svjetsko dao isto golova kolko Kaka, Runi, Messi i Kristijano Ronaldo zajednoPa ti vidji sad hahahaha
Slazem se, Dzeko je precijenjen igrac. Realno vrijedi tu oko 20-25 miliona.. dje ga je Vedad Ibisevic, i on je odlican spic, al od kad se povrijedi, dimosevi. Sjecam se kako je one polusezone punio kao lud, cak je i Murinjo mislio da ga dovede na zimu. No se povrijedi teze covjek, i aj zdravo.
Inace, to sto pricate da je Vidic sa 28-29 godina, kao odbrambeni igrac, prosao najbolje, ne bih rekao. Ima on jos 4-5 odlicnih sezona ispred sebe. Samo nije mi za spansku ligu, tu bi mnogo bolji bio T. Silva jer je brzi i bolji tehnicar. Vidic treba da ostane u Engl. il ode u ITaliju, u tim ligama ce vise doci do izrazaja njegova odlicna duel igra. Spanija je previse otvorena, svi se razlete naprijed, i onda odbrambeni igraci moraju biti izuzetno brzi da bi pokrivali te prostore. Samo treba uzet primjer Waltera Samuela - u Realu presmijesan, u Interu jedan od najboljih defanzivaca na svijetu. Ove 2 zadnje sezone su mu odlicne, posebno sad ova kad je sa Lusiom podigao jedan kineski zid ispred Zulia Cesara
Evo citam da su 3 ekipe iz Engleske u igri za Balotelija- Mancester Siti i Junajted, kao i Celzi. A onda od tih para Inter planira da ulozi u nekog na sredini, Maskerano i sad se spominje novo ime - Ozil.
Ne treba nam Ozil nista.
Maskerano, Kambiaso, Coutinho (kad se privikne i ocelici) i Sneijder.
Dje ces bolje sredine?
Dok se Coutinho ne navikne na Italiju, i ne sazri malo tu su Motta, Stankovic i ekipa.
Vrh!
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
kako bi Vidicu legla italijanska liga. njega bi Milan treb'o da uzme, da nemaju onog debila na celu uprave. on i Silva prste da polizes
Nesta i onako ne moze 3 utakmice da sveze.
Kjelini bi mu bio najbolja opcija, mlad a jedan od najboljih stopera na planeti....
''... It's not what you look at that matters, it's what you see...''
...ali kojoj planeti?![]()
Eeee da oce Real dovest T.Silvu pa neka daju i 40mil ako treba,decko je rodjen da igra u Spaniji,on je nesto tipa Pique samo sa jos vise tehnike...
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
e da su pametni real i barsa pa da uzmu sidniea,momak ima 21 god a sigurno ce bit jedan od bolljih stopera,inace igra u benfiku...
a ako vec ne uzmu tiaga silvu mogli bi uzet davida luiza i on igra odlicno
eduardo presao iz arsenala u sahtjor za 7 miliona,
Kakva budala....
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
oce da igra momak a u arsenal mu ne pruzaju priliku i realno je bilo da podje,juce ga venger nije stavio ni u rezerve,e sad koliko mu je pametno tamo poc to ne znam.
steta za njega jer je momak mogao napravit jos bolju karijeru da mu onaj tenkre ne slomi nogu
Jbg došao je Šamak i neko je morao da ide. Persi, Bendtner, Šamak, pa ima tu još par opcija, Vela, Volkot... Ne treba pravit gužvu!
Eo Pujol reka' Vengeru da pušti Fabregasa u Barselonu, da bi osjetio kako se osvajaju trofeji. A što rade ovi Barselonini fudbaleri, ovo je sramota... ovako provocirat jednog od najboljih trenera svijeta... bleah.![]()
Patetično... još jednom. Mogu li past niže?
nece rosel dat 70 mil to je sigurno,fabregas je strasan igrach i sve to stoji ali ni ja ga ne bih platio 70 mil.....rosel ce poc jos jedanput u srijedu u london i ponudice najvise 55 mil i ni centa vise,pa ako pristanu pristanu a ako ne ide se dalje kupice se neki veznjak njih u savremenom fudbalu ne fali
Čovjek će opet da ide za London? Nestvarno.
Dobro će bit ako se ne pobiju tamo.![]()
oce tako procitah sad,eto po zadnji put da pokusa a ako ne uspije pominje se mogucnost da se okrenemo nekom veznjaku iz francuske ige najvjerovatnije iz bordoa...
a real bi ako mu vec treba lijevi bek a ima para mogao pokusat dovest bastosa koji je po meni uz evru najbolji lijevi bek na svijet
Ide Rosel već $utra pud Londona. I to je to za ovu rundu. Ako ne uspije (ka što neće) onda će se člekat pare od prodaje Ibrahimovića. Pa će se opet "napast". Šteta što Venger ovako Ceska "izdvaja" iz priče, koja se tiče najviše njega. Ovo je bukvalno siljenje da se ostane u tim. Nestvarno je da se to događa... Dešavalo se da igrač oće da ostane, a klub ga proda. Ali dan neko oće da ide, a da mu trener (još je taj trener Venger) ne dozvoljava da ide. To mi ne ide u glavu.
I vi što kritikujete Rosela, pričate gluposti. Igrač hoće da dođe u tim koji je zainteresovan za njega. I Rosel pokušava da ga dovede i ispuni mu želju. Venger nije robovlasnik, Cesk nije sin njegov, nego fudbaler, kojemu je pun ***** više da ga vuču za nos i obećavaju "uspješne sezone"...
Kolko bi Barsa mogla dat za Ceska. Po meni preko 60 miliona € Barsa dati neće, čak i ako Ibra ode u Milan (jer pare za njega ne bi dobila odmah, nego samo jedan dio,a drugi u rate)
@FCB
Stvarno sam očekivao od tebe malo više objektivnosti. Eto.
Opravdavat ovakvo (malo je reć cigansko) ponašanje u Barsi povodom ove priče (a i ne samo ove u zadnje vrijeme), pa još i napadat Vengera kao glavnog krivca u svemu... ne znam koliko da volim neki klub, da se u njemu ovakve stvari dešavaju i ovakvo ponašanje, odavno bi mi presmrdjeli.
Da je odnos izmedju Vengera i Fabregasa takav kakvim pokušavaju da ga predstave (ili čak iskonstruišu) u Barsi, odavno bi ovo bilo gotovo. Nego dobro, treba vjerovat glasinama i španskim medijima tokom prelaznog roka. Brzo će sezona, pa ćemo vidjet koliko je kapiten Arsenala stvarno u depresiji i zarobljeništvu...
Last edited by MadGod; 18-07-10 at 13:37.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks