Boruc u Fiorentini, fino.
Znači li to da prodaju Freja?
Milan uzeo Sokratisa za male pare, dobar transfer.
Bari
Bologna
Brescia
Cagliari
Catania
Cesena
Chievo Verona
Fiorentina
Genoa
Internazionale
Juventus
Lazio
Lecce
Milan
Napoli
Palermo
Parma
Roma
Sampdoria
Udinese
Boruc u Fiorentini, fino.
Znači li to da prodaju Freja?
Milan uzeo Sokratisa za male pare, dobar transfer.
Najlaksi poll ikada, naravno da ce Inter uzeti jos jedan scudettoali sto su nam novi dresovi ruzniiiiiiiii......
''... It's not what you look at that matters, it's what you see...''
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
I Boruc i Frej su tridesetogodišnjaci. Ne znam što im je trebao taj potez ako već nemaju namjeru da prodaju Freja. Kao što rekoh na prethodnoj strani, Arsenal se interesovao za njega, e sad što će tu bit...
Da su bili pametni, uzeli bi Zalušku koji je 3 godine mladji + bolji golman od Artura trenutno (i jeftiniji).![]()
Superkup
Inter-Roma 21.avgust 20:45 San Siro (nista od kine ove godine).
p.s ja nijesam moderator ovdje![]()
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Za tvoj informaciju, 60setih godina najveci klub na svijetu, ZVANICNO, je bio Inter. Bio je toliko veliki, i toliko mocan da ga niko nije zvao Inter. Zvali su ga La Grande Inter, bez izuzetaka.
Po mnogim fudbalskim strucnjacima i po mnogim starim asovima, to era La Grande Intera drzi br 1 jos uvijek. Najbolja ekipa ikada.
Ako ne znas ove podatke, guglaj bar.
@MeDo, nema potrebe da pises te gluposti, znam ih napamet.
@Ostali, jedini covjek koji moze da radi posa moderatorski kako treba je Mad_God. Jer pored kulture, posjeduje i veliko fudbalsko znanje, ukus i stalozenost.
@Lux, i da nam ponude fotelju, glatko cemo je odbiti!
A sad, prijatno uz jedku fotku.![]()
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
brown noser :mrgreen:
Nemas pojma, izblamiraces se ako pocnem da te ucim.![]()
mogu li ja nesto da kazem???
svako svoga konja HVALI, ali sto ti nadje MAGARCA od kluba da hvalis...
aj nam reci, mi svi imamo po 13 godina...sta je to inter SILNI osvajao, da ne bi ovog srecnog perioda od 3 godine...vi bi vazda bili tu negdje ali NIKAD!jaahahhahahahahaha
:)
ne priča Case tek tako:
http://en.wikipedia.org/wiki/La_Grande_Inter
ps - na kraju su ipak izgubili od najvećeg britanskog kluba.
dps - osjećam neki strašan deja vu u ovom momentu![]()
Last edited by [kinetic]; 16-07-10 at 22:28.
Prokleti Celtic.
LOPOVI!
![]()
Najvećeg kluba na britanskom ostrvu, ali britanskog - nikad.
Dobro će bit ako se Braga prodje sad, teško da će se ponovit '67. Tad je igralo 11 momaka iz Glazgova, danas nekakvi južnokoreanci i čuda.![]()
Last edited by MadGod; 16-07-10 at 22:35.
“It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”
Pricha sam sa nekim strarijim ljudima koji su pratili fudbal tada kad je Inter bio veliki klub, pa su mi svi rekli da ruznijeg fudbala nisu gledali, igrali su katenaco, na silu dobijali i gadili si vecini, Moratija sam poshtovao jer je dovodio igrache sa namjerom da igraju lijep fudbal ali kad je pochela panika jer se nije osvajalo nishta doveo je ljude koji ce na silu da osvoje, cilj opravdava sredstva i te fore... isto to se sad deshava sa Realom, svaka chast svim malim ljudima koji se time ponose
OI OI OI OI OI OI OI PIPPO INZAGHI SEGNA PER NOI!!!!!!
druze, ja uopste ne uzdizem romu...ili neki treci klub, niti me to opterecuje, koliko je koji klub sta osvojio, ali mi je smijesno da neko velica INTER...u tolikoj mjeri...
inace, nemam kocentracije ni malo veceras, spava mi se, ali pola tvog posta nisam sekunde skapirao :d prastaj!!!
:)
Vala je Milan vazda igra 3x ljepsi fudbal on Shintera. Bar u zadnjih 20 godina.
Inter igra najdosadniji fudbal u italiji i jedina svijetla tacka u svom tom cirkusu je njihov predsjednik Morati. Napokon su pocele da se vrcu one investicije teske vise od pola milijarde eura i pocelie su da stizu titule.mada je konkurencija nikakava pa im nije tesko.
Vlado, to kazes da Inter zadnjih godina igra ljepsi fudbal od Milana? kakav kiks.
Znamo da si Caseov drug ali daj bar malo objektivnosti.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Vratile bi se te investicije odavno, da nije bilo lopova iz Juventusa i Milana... Ali necemo o tome vise. Ko bolan igra 3x ljepsi fudbal od Intera? Milan? Ne zasmijavaj me. Ima odje neobjektivnih ljudi, i zagrizenih i sve, ali tebe mozemo ubrojiti u one najgore... Izigravas nekog znalca, kritikujes sve i svasta, a iz ociju ti se vidi mrznja prema Interu. Da nisi poceo za Barsu da navijas, mogu mislit' kakve bi sve frustracije od tebe citali usled posrtanja Lacija zadnjih sezona... Ovako se tjesis navijajuci za giganta iz Katalonije. Jbg, shvatam ja tebe... Ali su se u Barseloni usrali od velikog Jose-a, pa su krenuli da se pojacavaju ka' ludi... dzaba sve to...Jose ce ubrzo da hara i Spanijom i Evropom. I to je fakat! Jebes lijep fudbal kad na kraju osvojis racku!![]()
"There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano
Realno, fudbal Milana zadnje sezone bio je - čekaj da Ronaldinjo potrefi dobar pas za (uglavnom) Pata.
Sem toga, priča o lijepom i ružnom fudbalu je subjektivna i već ustajala.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks