Čuješ sad ovo...Bravo ti ga...Ada nisu se ni ovi vratili u komade no su prispjeli doma čitavi. To ne negira da su žene bile izložene ružnom dobacivanju i nekulturnom ponašanju kad god su ostale same makar i na minut, a nekada čak i u društvu svojih pratilaca iako ničim nisu davale povoda za to, što je njihove pratioce dovodilo često do ruba da reaguju. Jedan od mojih kolega (a ne radi se o kakvim podgoričkim klošarima već ozbiljnim ljudima) je pokušao da razgovara sa ljudima iz uprave hotela jer mu je bilo nepojmiljivo da se ovo sve ne dešava od mještana (od kojih su uglavnom bili izolovani) već od osoblja hotela, ali mu je od strane hotelskog menadžera rečeno da se "ne osvrću na to jer su oni zaboga tu samo par dana" (??!). Ljudi su su se vratili bijesni iz Hurgade, a na fotografijama su ili neke puste plaže (tipa Lorens od Arabije) ili kakva scena iz hotelskog diska u kome je pristup slobodan samo Evropljanima.
A to što tebe nisu spopadali....Možda je to zato što si muško ili sam ja o tebi stekao pogrešnu predstavu?...

Reply With Quote

...Super...Toliko o đevreku, bureku, pici na parče i drugoj skupoći Budve i ostalih vašarišta po primorju, marljivo sklepanih svake godine da iznova namame Srbe kako bi u što većem broju došli i osjećali se kao kod kuće.
! Ne znam kome je to gušt, no svakakvije ima 
Bookmarks