Sve manje odmjerenih komentara...Ko da čitam "Dan"...Nikakve razlike nema.
Kad čitam neke komentare imam osjećaj da ih pišu pojedinci koji na topicu izlivaju lično nezadovoljstvo činjenicom da su nezaposleni, moguće i kivni na "tamonekog" što oni nemaju mogućnost da priušte ljetovanje a možda čak ni seksualni život nije na visini...
Reći da su crnogorske plaže pustinja, da je crnogorska turistička i ponuda i sezona (ne zna se šta više) ubjedljivo najkatastrofalnija u Evropi i da smo doživjeli turistički Armagedon,..
...to čak nije ni duhovito. To je u sferi patologije.
Ne znam da li je u pitanju lični bezobrazluk ili neinformisanost ali kukati nad sudbinom na ovaj način...
Dragi moji, da je nas zadesio i 10. dio onog što je zadesilo Grčku koja je već 2 mjeseca u haosu ili da prolazimo kroz ono što prolaze španske Costa Brava i Costa del Sol ovđe bi se neki izgleda polili benzinom i zapalili ne mogavši to da gledaju...
Koliko košta pica ili koliko košta burek ili koliko koštaju mooda od galeba apsolutno je nebitno! Zašto?! Zato što cijene određuje tržište. Ako nešto košta XX eura to je zato što ga neko kupuje po toj cijeni. Onima koji se ne mogu spuštat na primorje ko nekad i priuštit čitav dan banjanja za 15-20 eura naravno da je njima skupo. Ali turizam nije zdravstvena njega pa da svaki građanin mora imat garantovano ljetovanje. Ljetuju oni koji su tokom godine vrijedno radili i zaradili ili su makar pozajmili na ime svog budućeg rada. Nije ljetovanje za ladoleže i besposličare.
Naravno da treba istinu reći o svemu pa i o turizmu ali pjevat tužbalice i u crno zavijat...Takvim pisanjem se s ovog foruma isključivo rastjeruju oni koji žive u realnom vremenu a ne u virtuelnoj stvarnosti opšteg crnila.
Ako budem vidio da ima smisla postovaću u nekom narednom postu cjenovnik s grčkog Tasosa (jeftinije grčke destinacije, no one na kojoj je ljetovanje metafora za Srbina koji je uspio u životu) eto tek da vidite kakve su tamo cijene i to sve na današnji dan, u inače generalno turistički kolabiraloj Grčkoj. Možda vam bude interesantno saznanje šta to čeka srpske turiste kojima je "preskupa" Crna Gora.
Bookmarks