je*em ti i ovakvu ligu uefa :mad:
Who let the dogs out
Svaka čast onome koje uspio da dobije danas...
je li ovaj Maritimo realan... igrah H1. dadoše dva gola u posljednjih pet minuta, ali morali su da prime jedan, naravno.
tu su negdje, rame uz rame sa Rozenborgrom, po kletvama koje smišljam.
na 1 anortozis a na 2 cg...ka da je neko bacio kletvu na mene,ali kakav je poklon bila dupla pobjeda oly 1.95
Oooooo. Napokon stigao i El grande Palacio. Oce li se ic na ovaj stadion pod Goricom, da navijamo za ove nase Beciraja, Djokaja...? Ja ne mogah bas da se kladim aktivno, padoh stvarno na ispod 5.5 na Levski Sofija vs Dundalk, padose 2 gola u zadnjih 3-4 min. A sad pokusavam da na badminton napravim pare. Ne ide mi bas bajno. Mozda sam nekih 140 u plusu trenutno.
dje si ti brate moj nema te![]()
ma nesmijem brate da se pojavim od ovih forumasa oce da me nagrde , kaemse kotoranin i kompanija![]()
Ma icemo, pa makar i pod drugim imenima.
A Delic vise nije nas. Kao ni Vujadinovic, M. Radulovic, Lakicevic, Djurisic, vjerovatno i P. Vukcevic...
Danas je ovo bio sastav Dragojević, Mazić, Adamović, Đikanović, Ajković, Nikolić (P. Vukčević), Brnović, Golubović (Bošković), Đokaj, Vuković, Bećiraj Znaci, singl svih singlova je da, naredno kolo uefa lige, se nas dvojica pojavljujemo na stadion.
to je vise nego sigurno bratejedini pravi drug koji si mi ovdje
idemo plavi moramo biti uz njih brate, kako brani ovaj dragojevic?
Novi Vujadinulovic!
ko je reka Adamovic? :lolblue:
spasa im nema!
Cujes pricu palaciu hahahaahha
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
Dje ima da se igra dupla šansa na vaterpolo?
Kvota 1,65-1,70 POKLON
ŠPANIJA U19 - HRVATSKA U19 1
---------
Nemojte danas upirat puno na CG u vaterpolo...
hendikep je na 22
MOze li se probat Australija-Španija 1 (vaterpolo)? Kvota je 2.65 u Meridian
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks