Bari
Bologna
Brescia
Cagliari
Catania
Cesena
Chievo Verona
Fiorentina
Genoa
Internazionale
Juventus
Lazio
Lecce
Milan
Napoli
Palermo
Parma
Roma
Sampdoria
Udinese
Odlicno, ajmo da planiramo zvanice onda. Eto ja preporucujem da zovemo Gatsbyy-a, da drzimo noge na njega..
![]()
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Ma čitava ekipa Milana će bit' stari svat i kraj.![]()
"There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano
"There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano
ka adidasova posla,svake sezone su im dresovi na istu foru....
zato je nike zakon
pa generalno skoro svi dresovi su zesce njesra ove godine,ali meni je nike bolji inace![]()
Nike se fino usra' u Interove ove godine!
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
:lolblue: :lolblue:
AHAHAHAHAHAHHAAHHAAHAHAHAHAHHAHAHAAHAHAHAHAHAH!!!! !!!!!
OVO JE NAJJACA STVAR KOJU SAM VIDIO U ZIVOTU!!!!!!!!
Obavezno pogledati!!!
SARJE BIIIIIIIII SARJE BIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!
alo nemoj da mi diras omiljenu glumicu
ne mogu razvezat sad pricu jer su mi zadnji postovi vecinom cisti spam pa se bojim da me ne banuju
gledaj zadnjih 10 sekundi
http://www.goal.com/en/news/11/trans...milan-for-next
galjani rekao da ronaldinjo ostaje, sad koliko mu je vjerovat....
AJMO CRNA GORO !!!
Pa pa pa pa pa pa pa POKER face!
AC MILAN
Mali bogalji
Prije bih rekao triling, dechache.
vala case kad pocnes o trofejima milanovim da pricas mogao bi da se ustanes sto se toga tice![]()
Perpara ac milan forza
za inter se po svijetu znalo i 60tih godina, dok se za milan moralo sacekat tek do sredine 80-tih tj pocetkom 90-tih godina. Cisto malo poredjenje kad pricamo o velikanima![]()
ponekad brojke nisu pravo mjerilo, i notingam forest je nekad bio sampion evrope pa se za njega danas bukvalno ne zna da postoji.
to sam napisao fudbalskim zargonom tj pitaj nekog starog poznavaoca fudbala slican ces odgovor dobit... no jbg djeca poput tebe danas za prvu stvar za koju se ufate je wikipedija.
ps. Giuseppe Meaca, razmisli malo sledeci put.
u svakom slucaju, dobar pokusaj, za jednog kvartasa![]()
sofro kad ces vise da pocnes da se poseres po interu jedva cekam taj pocetak sezone![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne treba mi wiki kad ste vi u pitanju. Mogu 3 ta pehara zapamtit' vala. Pitacu dje kakvog djeda od 80 godina kakvo je Inter mudovishte bio od 60-e do 69-e... Prestajete da budete smijeshni.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks