True Blood bezveze ove nedjelje. Nista vazno se nije desilo. Neke scene sa Erikom koje ga kao humanizuju ali to je sve.
True Blood bezveze ove nedjelje. Nista vazno se nije desilo. Neke scene sa Erikom koje ga kao humanizuju ali to je sve.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Erik je svasta nesto lose, ali je isto tako fuckin' loyal guy! I svaka mu cast.
Compton maleni becomes a naughty boy! Prirodniji je nekako sad, majku mu...
Just to slip the skin...
Čeka se neko krvoproliće. Izgleda da je onaj što je oteo Taru potpuni bolesnik čak i za vampirske standarde.
He is a man of logic and should not be taken seriously.
meni je super epizoda bila. jedino su maaalo udavili sa tarom i onim vampirom, radije bi da su vise dali erika i pam, ali dobro. zeljko ivanek je totalni car "dog ate my homework"
persons unknown je poprilicno prevazisao flash forward po gluposti.
Eh, najvise sto mrzim kod HBO serija, je ritam od 12 epizoda po sezoni...A rade junacki!
Just to slip the skin...
Neka ih neka pakuju u 12 epizoda samo dok akcije ima nekakve, a ne mlaćenja prazne slame.
He is a man of logic and should not be taken seriously.
Heh, kad se konstantno orgija i pije krv, vele "True Blood samo orgija i pije krv"... kad razvijaju priču, vele "True Blood mlati praznu slamu". Ne mo'š zadovoljit' sve nikako.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Dobro, ima serija kojima vise odgovara da imaju po dvadesetak epizoda po sezoni. Ali True Blood ide nekim svojim finim tempom. 12-13 epizoda je sasvim dovoljno.
A onaj Franklin je stvarno neki ludak zesci. Nadam se da ga nece odma ubit jer moze svast od njega da se napravi.
Koja serija? Na HBO? Treme možda?
Ne družim ti se ni ja. Fantastična serija.
A, to... tu se slažemo. Big FAIL na kraju.
Evo upravo gledam "Doctor Who" na Atlasu. Nije mi jasno kako sam do sad propustao ovo. Sybermeni su tek za analizu.
ima li ko linkova za ovo:
http://www.imdb.com/title/tt0469869/
ja sam na varezu nasa samo za 4-tu sezonu,prvu ni po torentima ne mogu nac...![]()
1993-2020
ljudi gledajte ovu seriju, ubjedljivo najjaca od svih gore navedenih pb, lost, doctor who, vampiri itd...
evo najava za drugu sezonu, nazalost izgleda i poslednju :roll:
evo nesto vise...
http://www.imdb.com/title/tt0319969/quotes
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks