nagovaram shaja da uzmemo nove tablice
ja - PG*TIMON
on - PG*PUMBA
![]()
evo ga jedan u komsiluk PG*00003
![]()
nagovaram shaja da uzmemo nove tablice
ja - PG*TIMON
on - PG*PUMBA
![]()
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
greska----
Last edited by GreatMontenegro; 09-07-10 at 01:50.
sto su se popucali ?
067-123456
Danas viđoh BMW 3 BD NICK1
R0*xxxxx![]()
AJMO CRNA GORO !!!
najjaca bi bila SDPSpakshu1
You'll Never Smoke Alone..
zao mi je ljudI koji placaju da im nesto pishe na tablice, ozbiljno
na ovu krizu...
Originally Posted by my name is ...
To sam i ja prokomentarisao nedje. Nije mi ih zao zbog krize vec zbog mozga jnihovog, greote je da je neko toliko opterecen ... Bas greote. A s druge strane za te 200 eura moze da pomogne ljudima koji bas nemaju nista danas za rucak ili da plate struju nekome 6 mjeseci unaprijed kojima je iskljucena ili sl ... Ne kazem da su tupavi ljudi nego je greote
upravo tako.
znam ovdje par forumasha koji su bash finansijski nejaki i kad god imam nije mi problem da pozajmim, pa sve da znam da mi nece vratit.
caselogicu sam nemalo puta pozajmio 15 eura, jer znam da nema.Nije sramota.
Mimiru sam takodje par puta pruzio ruku i pridodao para kad mu je trebalo za novu kajlu i bojler.Sve je potrosio na kajlu :/
acs je rom, tj egipcanin...nije sramota.
A ovi parashi stavljaju neke tablice PG 8NKTN (8naqractenosam), PG X5M3RS6 PG GADD2 itd...
a ja ne znam zasto to tako gledate...
od vazda je ona - "ko ima masla i guzicu sa njim maze"
evo Legro tebe da pitam - kad tako razmisljas zasto si kupio iPhone a ne nokiu od 20e?
pazi sad kad ladno kaze "zbog aplikacija" hahahahahah
dobio ga je od strine iz amerike
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
ajmo malo on topic1/1
Last edited by Stivi; 12-07-10 at 17:05.
kad bi znao koje postovanje imaju konicki gastarbajteri prema svojoj rodnoj grudi...to je nevjerovatno.
Iz licnog iskustva znam (tj vidio sam) bezbroj slicnih tablica, prica o tome kako se smorishe u nju jork i jedva cekaju nazad..
nikad neces vidjet americke tablice MURTOVINA, PREKO MORACHE, BLOKV, BLOKVI ..ali konik !!!!!
ovoga gmc-a sam gleda u drugovu garazukakav je to auto brate mili,kuca na 4 tocka
![]()
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks