Evo za danas nesto sto bi mozda trebalo ispratit
Grashopers - Stutgart 1GG, @3.90
Rubin - Krila S. pX, @2.40
Evo za danas nesto sto bi mozda trebalo ispratit
Grashopers - Stutgart 1GG, @3.90
Rubin - Krila S. pX, @2.40
Who let the dogs out
Mene nesto vuce osjecaj da odigram kontra hobotnice...
Mozda opicim Na Holandiju i Urugvaj sa manjim ulogom,10e...kvota je previse dobra
Uzmite i ovo u obzir
http://www.sportskiportal.com/fudbal...ili-virus.html
a neka sve ide u *urac krasni.Čekam gol da padne na mec Drogeda-Bohemian...Pih
Evo sad viđeh da je meč prekinut,pa ako bi mi ko reka kad i što radim ako sam igrao na broj golova.Hvala
Last edited by rain_wind_storm; 09-07-10 at 21:35.
Pogresno bet365 postavlja UP na ovaj mec Gvadalupe Trinidad i Tobago. Vec kod 6:6 u setu oni stavili ponudu 47.5p i kvota 1.7. I u prvom su slicno nesto uradili. Bilo 6:6, sad je 8:17. Ostao je i treci set. Dako i tu poklone nesto. Ipak je to zenska odbojka. Ukupno poena u setu od 47.5 se postavlja tamo nedje kod rez 17:17.
Fudbal , košarka, ragbi, N F L,rukomet, vaterpolo
U slučaju prekida u toku meča, i ne nastavljanja odnosno ne odigravanja novog istog ili sledećeg dana - postignuti rezultat se smatra nevažećim za sve igre kojima se ishod može promeniti ako se utakmica odigra do kraja. Za sve opklade koje su kompletirane do momenta prekida rezultat je važeći.
Izuzetno, za igre Konačan ishod i Dupla Šansa postignuti rezultat smatra se važećim ukoliko je završeno Prvo Poluvreme
Znači li ovo da sam ja dobio?
rain...kada je prekinut mec? ako je u prvo kvota je 1.00..ako nije pocelo drugo (na.pr nije se izaslo, zavisi do same kladionice (ako je lob onda je kvota 1)...
ako su samo znaci krenuli sa centra u II p onda postignuti rezultat je vazeci..
Carpe diem, quam minimum credula postero!
Evo vam jedan info za sutra.
Anji Makhachkala-Lokomotiva Moskva
Stadion Anjija je prije neki dan suspendovan, tako da je došlo do promjene u domaćinstvu, odnosno Lokomotiva će sutra biti domaćin, a u drugom dijelu sezone Anji...U kladionicama je kvota na Lokomotivu bila 2.00(lokomotiva gost), a u onim koji su ispravili kvote i stavili Lokomotivu kao domacina 1.40.
Pa ako mozete pogledajte po kladionicama u CG ovu utakmicu, mozda pronadjemo neku kladionicu gdje nisu ispravili domaćina![]()
Obratite paznju na tradiciju izmedju Amkara i Tomska
25/10-09 Premier League Amkar Perm vs. Tom Tomsk 0:0
26/07-08 Premier League Amkar Perm vs. Tom Tomsk 0:0
21/04-07 Premier League Amkar Perm vs. Tom Tomsk 3:3
22/04-06 Premier League Amkar Perm vs. Tom Tomsk 0:0
12/06-05 Premier League Amkar Perm vs. Tom Tomsk 0:0
Who let the dogs out
Znaci da se proba 0-1 sa vecim ulogom i 3+ za pokrivanje tog veceg uloga.
Ma i 6+ da se proba.
ili samo X a?![]()
Who let the dogs out
X je rez koji statisticki najmanje dolazi u fudbalu. U rukometu rijetko, kosarci redje, a badmintonu, tenisu, odbojci...najredje. A na golove moz bit koji ti volja rez, samo da pogodis.
A ne mogu, coce! Vidis li da nam je kolega forumas ostavio istorijat izmedju ta dva tima. Ne znam ni sto se trudio.
E pa ako ne mogu gazi na njega cetrsto![]()
Kucu na 0-0 i vikendicu na 3-3 i miran si za cio zivot...
Bijo si poziw koi se neodbija
A uvjek se oce kad su ovakve sigurice, da covjek nema para![]()
Koje crne sigurice, tu ce na kraju neka glupost doc, 3-0 1-2 i slicno, garantujem.
100 puta sam se opeko na rusku tradiciju...
Bijo si poziw koi se neodbija
Pih. Na trenutak bilo u ponudi da kostarikanke dobiju ovaj set. Kvota 7, ali odmah povukose. sta je ovo s ovim bet365 nocas, sve neka polovicna ponuda. htjedoh da jurim Hidalga na brejkove, pa da meon izvuce za danas, a na tom mecu to nije ni bilo u ponudi.
Preokrenula Kostarika i dobila set. Da se je moglo igrat i ja uplatio, izgubila bi taj set 10 razlike.
bohemians prekinut zbog nestanka struje na stadionu na poluvremenu utakmice...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks