Pa ova Kia je stvarno prejeftina da bi gledao neku polovnu da uzmes.
TAKUMI
Da da to znam.....
Taj sevrolet mi se nikad nije svidjao![]()
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
dje se moze naci mjenjac za Golf IV SDI, polovan? I koliko kosta novi zna li neko?
Novi? 1000 do 1500 eura.
Ubacis polovan, ima Uzelac i slicni...
Moj brat je imao cetvorku SDI, u ubacio je getribu od 1.4 benzinca. Isao je mnogo bolje ali 100 na sat petom na 3300 rpm.
TAKUMI
http://www.polovniautomobili.com/ogl...nta_fe_20crdi/
zna li ko sto o ovome, nije neka ljepota ali eto......
Drug uzeo prije nekoliko dana Lagunu karavan 2004 2.2 dci
Danas ga doveo iz pg, sve je funkcionisalo ekstra, doso doma, upalio ga kazaljka goriva ne mrda sa nule, na displej pise low fuel. Sipao je u pg gorivo, sigurno ga ima.
Sto cinjet?
Bijo si poziw koi se neodbija
Crko senzor u rezervar.
TAKUMI
Pretpostavljam da to niko ne radi osim Alliance-a?
Posto imam cruza,citao sam nesto o netu o njima itd,da ne duzim
Uglavnom sam nasao da taj Cruze Dizel sto se prodaje sad 13.000 BEST BUY CHevrolet vozilo trenutno. Trosi nista,ide odlicno.Sto se tice izrade auta,ne znam kakav ko ukus ima,ali sto se ljepote tice(ne sto ga imam) nego je prelijepo auto.Plastike su vidimo se (skoro pa nikakve) oprema skroz zadovoljava standarde,itd Ne znam jeli to od 125 ili od 150ks. Cak vise hvale verziju od 125 ks. Nista ti nije gori od Kie budi siguran![]()
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Moguce, provjericu to. Hvala ti.
Edit: To je vjerovatno bilo, radi sad.
Last edited by Mad_dog_KO; 06-07-10 at 21:33.
a sta po vama najvise utice na vecu potrosnju goriva,mislim koji faktori?
kad predjem vise km
f6
Bogami se ja ne bih slozio sa tobom.Nema teorije da bih ikad vise kupio polovno auto,posebno ne 5-10 godina staro.Taman stasalo da pocne da se kvari i ti ga kupis-milina jedna.
A ne vise casti mi,prije cu kupit onog juga novog ako nemam za bolje ili nekog golfa 20 godina starog.
1. Motor
A sad, ostali faktori koji bitnije utiču: aerodinamika, masa vozila s teretom, NAČIN VOŽNJE, je li ti upaljena klima ili ne, gazna površina i koeficijent otpora kotrljanja gume itd itsl
Iskreno... Meni će Njemački auto star 10-15 godina nadživjet 3 Yuga nova iz fabrikeNo ajd, treba umjeti i auto izabrat, a naš mentalitet... Obično se prodaje nešto kad ne valja :mad:
Pa tu se slazemo,a kad dodje u te godine izuzetno je jeftin za odrzavanje.Imao sam golfa 2,godiste 87.,vozio ga 4 godine-milina za odrzavanje.Onda sam kupio cetvorku staru 7 godina,nije bilo vecih problema mozda nekoliko mjeseci,a onda kad je krenulo,te crce ovo,te crce ono,te kompjuter od ABS,te komandna tabla...
Da sam znao ne bih dvojku mijenjao ili bih novo kupio,jeftinije bi me ispalo.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks