Raul potpisao dvogodišnji ugovor sa Šalkeom. Zarađivaće 4m eura po sezoni.
Hvala kapitenu za sve što je uradio, i sve najbolje u nastavku karijere.
Raul potpisao dvogodišnji ugovor sa Šalkeom. Zarađivaće 4m eura po sezoni.
Hvala kapitenu za sve što je uradio, i sve najbolje u nastavku karijere.
nznm o cemu pricas druze?!Raul je cijelu karijeru odigrao u Real-u i bio je bog i batina,kapiten za primjer...sad je doslo vrijeme kad su on i svi ostali ukapirali da nema mjesta za njega u samoj kremi fudbala,godine su ucinile svoje,covjek je otisao da odigra jos 2 sezone za Salke ,uzme jos koji dinar i kao gospodin ce se vratit na mjesto jednog od celnika Real Madrida...
Raul je "poklonio" svoju karijeru Real Madridu,svoj zivot,postao i ostao jedan od najboljih kapitena,covjek za pamcenje...Osoba koju ni jedan navijac Real Madrida nikada nece zaboraviti...Uvjek ce imate mjesto u srcima navijaca,a i kao sto je Florentino izjavio za njega je rezervisano posebno mjesto u upravi,samo kada on odluci da batali sa igranjem...
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
Chudi me da ga Milan nije uzeo![]()
raul je ikona reala kapiten u pravom smislu i van terena i na njemu...sad koliko ce on bit od koristi salkeu to ce se tek vidjet ali ja bih ostavio raula ...ne znam zbog cega ali bi mi dalje bio u timu
nije on dobio to sto ti navodis druze,da si malo upucen znao bi kako je sve zavrseno...on je sam sa svojim menadzerom i zajedno sa Florentinom dosao do ovog "rijesenja"...covjek je svjestan da je cijeli zivot bio broj 1 u Realu i da sada treba to mjesto nekome drugo da prepusti...Zna da je njegovo proslo,zna da bi ako zeli mogao da ostane u klubu,naravno na ustrb njegovog iskustva,znanja i reputacije uvjek bi dobijao sansu od svakog trenera pa makar i 10 min u svakoj utakmici...ali covjek je nesebicno i racionalno zakljucio da on ne moze vise da pomogne klubu koji voli onoliko koliko moze neko mladji u naletu snage,neko talentovan...
a to sto ti pricas o nevilu,eto vidim dje je mancester sa njim,imaju rupu na desnu stranu,guze se sa njim svaku utakmicu,vazda nesto zasere,coek treba da ima dostojanstva i da sam shvati i prizna kad je kraj,kad je njegovo proslo...
EDIT: plus manchester na tim pozicijama koje igraju ti igraci koje navodis ni nema adekvatnu zamjenu...desno umjesto nevila imaju rafaela -sta ko?...umjesto gigsa odlaskoom ronalda ostali su valensija i nani,ne mogu vala ni oni igrat svaku utakmicu po 90 minuta,nisu masine...onda imas skolsa,tu su ti fleceri i kerik tuga i zalost...
Last edited by Orgullo; 05-07-10 at 00:14.
Vjeruj mi da sam upucen u sport podosta tako da me nemas sto upucivat. Naime i Jero je bio nagradjen za odlazak sa 4m eura kao ali i on je izjavio da se nikad ruznije nije osjecao. Raul ce to i nekako progutat ali kad tad ce rec da je dao Realu sve a Real njemu djoku kad je trebalo da zaradi jos 100m od dresova CR7.
Ne pricam ja kakav je nevil nego pricam o odnosu kluba prema igracima koji su casno nosili taj dres preko 15 god kao i sto je raul nosio.
Iskreno se nadam da ce ga ferguson dovest jer moze taj covjek jos dosta.
druze on ima 32 god.
tacno ali samo se nadaj da ce on tolerisat kaku i tako dalje.
nego ce bit vezni red bit sledeci: diara, drugi diara, gago, van der vart, xabi alonso
salim se ali njemu ne trebaju vecina igraca koje su tamo i njemu ne trebaju zvijezde on voli da od igraca pravi zvijezde.
ovo 40im je bilo uopsteno...znam ja koliko on ima godina,ali njegova pozicija je napad,a covjek sa 32 godine u napadu ne moze da igra kao covjek sa 32 godine u odbrani ili na golu...napad je najzahtjevnija pozicija po pitanju brzine i mladosti,explozivnosti i spremnosti...
povedilla mici taj avatar, e cemo se svadjat. pored toliko "nasih" igraca, ti nadje njega
![]()
Dosta njih voli i kokain da se ne lazemo
zivi dokaz za to su:
r.v.nistelroj, inzagi, trezege, drogba, anelka itd itd.
bas su sad napadaci postali najdugovjecniji posle golmana.
no dobro....
opet miliji mi je real od onih prcmoljaka tako da i ja jedva cekam da vidim murinja kako ce da osvoji ligu sa 110 bodova
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks