ali zato lik konstantno izbjegava ufc, i drzi se slabasnog strikeforca. nije htjeo da prihvati ni revans sa "novim" overemom. ne volim ga nikako... pih.
[QUOTE=makelele;1715447]5 UFC šampiona koje je pobijedio Fedor:
1.Mark Coleman(2 puta)
2.Kevin Randleman
3.Tim Sylvia
4.Andrei Arlovski
5.Antônio Rodrigo Nogueira Minotauro(2 puta)
i svi ovi ufc "sampioni" sto si pomenuo su bili sampioni jer je tada konkurencija bila preslaba ili je nije bilo uopste... inace svi pomenuti su prosjecni borci (lise minotaura) kojima su se potrefile okolnosti...
Kakav revanš kad se nikad ni nisu borili,opet si se nešto pobrkao, vidim da ne znaš puno po ovom sportu, nego ti je izgleda fetiš da postuješ nebuloze na forumu i nerviraš ljude koji malo više prate ovaj sport. A ako te stvarno interesuju neke stvari možes slobodno da pitaš da ti razjasnimo (tipa zašto Fedor nije išao u UFC, da je glupost da su borci koje je Makelele nabrojao prosjecni ...)
pa ne znam puno, skupljam postove samo...znam zasto nece da potpise... jer bi ga ufc-ovi teskasi razbili, ono... kljujkaju se hemijom kako kaze veliki fedor. ja ne volim toga covjeka brate. mrzan mi je lik strasno. a i jes, u pravu si. svi ovi gore navedeni su vrhunski borci i spadaju u sami vrh mma.
![]()
UFC 116
Lesnar vs Carwin
http://www.mma-core.com/videos/__HD_...011651&tid=100
hahahahah a milo mi je xDD iznenadio me je kad bježi od protivnika i pokrio glavu rukama ka početnik a još više sa polugom![]()
Carwine idi na trcanje bez majke...sto je sa kondicijom..zao mi je sto moram rec ali svaka cast Lesnaru..
[quote=makelele;1715447]5 UFC šampiona koje je pobijedio Fedor:
1.Mark Coleman(2 puta)
2.Kevin Randleman
3.Tim Sylvia
4.Andrei Arlovski
5.Antônio Rodrigo Nogueira Minotauro(2 puta)
K1 šampiona:
1.Semmy Schilt
2.Mark Hunt
Pride šampiona:
1.Mirko Filipović
2.Antônio Rodrigo Nogueira Minotauro
Strikeforce champion
1.Renato Sobral...
U 33 borbe je imao 12 borbi sa bivšim ili budućim MMA šampionima(3 sa Minotaurom,2 sa Colemanom)
Mirko nikad nije bio sampion
Kako je loša borba, ni malo tehnike, kako ih nije sramota da ovo nazivaju najačim heavyweught mečom ikad.Kao da nikad BJJ nisu trenirali u životu, odbrana sa leđa katastrofa. Kolio su Fedorovi mečevi ljepši za praćeneje i zanimljivi. Meni je iskreno Lesnar-Carwin bio najdosadni meč večeri.
jeste osvojio Grand Prix,ali nije sampion
gubio je od randlmana,minotaura i fedora
[QUOTE=chochek;1716810]Nešto o Pride Final Conflict Absolute turniru koji je osvojio
http://en.wikipedia.org/wiki/Pride_F...flict_Absolute
Nije lak bio za osvojiti...
Mirko je bio šampion turniraIstina nikad nije bio šampion,mada ovo što je osvojio,svaka mu čast...
Last edited by makelele; 04-07-10 at 14:17.
Nije lako bilo,i maestralno ga je osvojio unakazivsi prvo Wanderleia Silvu pa Barneta
Ali kao sto rekoh nije to zvanje Shampiona
Odgledah Lesnar - Carwin...
Carwin ga je demontirao u prvoj rundi ali je istovremeno crk'o, na početku 2. runde je jedva stajao, nije mogao izdržati ni 3 runde a kamoli 5 predviđenih.
Sve u svemu, onako. Očekivao sam mnogo više.
e pa smijesne borbe..
She is only here to annoy herself!
Kakvi raspadi...brže moja baba udara..samo što ovi imaju nešto bolji wrestling od nje
haha, koji slow-motion od mecha
Die When You Can Do No More Damage!!!
SUPERJOINT RITUAL
Tekst koji je objavljen na mmajunki sajtu sve govori o trenutnom stanju u heavyweight kategoriji. Odličan analitičar:
Last weekend, for the first time in his career, Fedor Emelianenko legitimately lost. As shocking as this was, a question emerged from the chaos: Who is MMA's new top heavyweight? The answer? Fedor Emelianenko. UFC 116's main event was expected to provide the answer to the question. And it did. In what could have been a quick stoppage, Shane Carwin chose the path of haste and punched himself out, which showed a lack of discipline, cardio and precision. Brock Lesnar, conversely, had his main weapon (wrestling) shut down while showing just enough defense to survive being dropped and dominated in a first round he arguably lost 10-8. While Carwin was beaten fairly, gassing due to your own inexperience draws no comparison to over-committing against a Brazilian jiu-jitsu world champion such as Fabricio Werdum. Emelianenko lost and Lesnar won, but the road is oft more telling than the destination.
Kyle Chouinard
Igo, Calif.
Mislim da ce Carwin ako ne popravio cardio i kondiciju imati masu problema u sledecim mecevima. Posto tesko ko moze sa njim na razmjenu da izdrzi predpostavljam da ce svi da idu na to da ga sto vise izmore u prvu rundu, i drugu mozda ali u trecu definitivno da ga K.O...sto se Lesnara tice, onakvog Lesnara bi Fedor unistio, kolko je samo brzi od one vrece mesa..
Posto je sledeci Lesnarov mec protiv Caina Velasqueza sto mislite kakav ce ishod bit..moje misljenje Velasquez dobija, na koji nacin ne znam![]()
prva runda Lesnar u klasicni,Velasquez je mashina,odavno nisam kompletnijeg borca vidio od njega...Lesnar ce ocekivati borbu u parteru,ali bas mislim da ce ga ovaj u prvu iznenaditi nekim aperkatom ili kroseom
A ne moze niko sigurno rec ko ce dobit jednom od 1000 puta cemo mu i mi sa foruma sastavit lucky punchAli velasquez ima dobre sanse, iz prostog razloga sto zna dje su mane lesnaru za razliku od suprotnog...
She is only here to annoy herself!
Velasquez je mladja verzija Carwina, samo sa boljom kondicijom. Atomske u rukama, skolovan rvach. Lesnar ce ga pospremiti na podu, ako ga ovaj ne prodrma prije toga, na sta ja tipujem.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks