klasicna partizanova PR prica, ali nebitno. super mi je sto na kraju teksta pise da udovicic pregovara sa jadranom. yeahright, nemaju ni za burek, a dace udovicicu cca 100k eura.
moja prognoza [bez ikakvog znanja, prakticno lupetanje] je da ce vanja u barcelonetu.
inace, trac je da djuro maric daje ostavku, ide iz jadrana.
ja se slazem, potpisao bi odmah sad. a za pojacanja, sumnjam da ce ih i biti, uopste.
a na sajtu saveza, vijest o tome da radović potpisuje za partizan i piše "radović je do sada branio boje novljanskog jadrana"
nevjerovatno, koliko su nepismeni
Last edited by big giant head; 03-07-10 at 21:42.
Prica se prica da Sutic dolazi u bd. Zna li se sto o tome ???
8:8 u 2. mecu sa amerima. Zadnju cetvrtinu smo izgubili 5:1 (prosli mec 3:0).
Djeluje to O.K., razlog pada su svakako jaki treninzi. Igrac vise i dalje problem (a to ce nam bit' dok god ne regulisemu desnu stranu)...
Sutic je ono sto treba budvanima...
P r i m o r a c
znam da su sutića budvani prvi bili kontaktirali čim su počeli problemi u šibeniku, još zimus. tada ih je odbio.
sandro sukno je kao dobitnih žute kapice, tj izbora za najboljeg igrača u izboru SN, imao veliki intervju u kojem je iznio da će udovičić u partizan
vaterpolski portal - www.dance.hr
ima na savoninom sajtu![]()
U danasnjoj Areni citav text posvecen malom Mandicu. Izgleda da on ne samo insistira da ide u Partizan, nego 'oce i za Srbiju da igra. To se u textu ne pominje direktno, ali...se namece.
Jos jedan ''patriota''. Pustio bih ga za dz. Ostalo sto mislim rekao sam ranije.
A Partizan ce naravno i njega jednog dana krstit kao produkta svoje skole. Poput Sora, Pijetlovica, Prlainovica, Gaka, Vujasinovica...
P r i m o r a c
Neka ide, srecan mu put...Cus Mandic![]()
Aha sad povezujem neke stvari ..![]()
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
Dio mog ranijeg posta (11.06.2010.).
Po ovome, prelazni rok je zavrsen, mogu se samo produziti ugovori sa igracima koji vec igraju u klubu.
No, za novljane ovo nije nikakva prepreka, oni su znali i da ukinu prelazni rok, a igrace i trenere dovode po sred sezone, neke pod ugovorom sa drugim timom...
P r i m o r a c
klasika. mislim, ok, ima pravo chovjek da bira, pa makar doneo i loshu odluku, ali kako je partizan odvratan. koliko su oni igraca tako pokupili pa kasnije prodavali prichu o njihovim talentima.
a kukaju kad se desi neki obrnut slucaj.
nego, zvezda se vraca vjerovatno direktno u prvu srpsku ligu, a mozda cak i u eurointer. navodno spremaju i neka pojacanja, vjerovatno ce pokupiti nekog iz nisa, ili koji se ono klub vec raspustio, mozda i nekog iz cattara. a uzeli su vec savica
Vidjeh to... Savic, okorjeli Grobar, koji godinu dana nije nidje igrao (govorio je da je zavrsio karijeru), dolazi u klub koji nekoliko sezona nije postojao...
Ocekujem da mu se pridruze Sapic, Jelenic (prihvatio se neke fuknkcije), Rambo Draskovic (takodje uzeo neku funkciju), Tadic, Ribic...
Salim se.
P r i m o r a c
jelenic je predsednik kluba, draskovic je jos nesto, ali zaboravih sta. bilo bi super da se stabilizuje klub, koliko toliko, da bude makar na nivou vojvodine. ali nemam sumnje da ce za 2-3 godine opet prestati da postoji![]()
http://www.b92.net/sport/vaterpolo/v...&nav_id=443405
To sto je u Napoli igrao dopingovan nikome nista...
Cigani su pocetkom 90-tih dobro radili sa klincima, sjecam se nekoliko pionirskih, kadetskih i juniorskih prvenstava (kupova) koje su uzeli. u Konkurenciji nas, jadrana, Partizana, Beceja, Vojvodine i Beograda to nije bilo lako...
No, vazda su imali pogresne ljude na funkcijama. Jedno vrijeme se Krivi za sve pitao...
P r i m o r a c
Drago ,mi je zbog zvjezde zaista, samo ne znam kakvu ce oni uspijeti da naprave konkurenciju vojvodini...
Mozda aako nadju nekog sponzora da valja, ali problem je sto su oni duzni i bogu i narodu.
Jedno vrjeme su zaista imali dobre mladje kategorije , dok je ssa njima radio Krcko, ali poslije se to sve razvodnilo. Dobro je sto su se samo waterpolisti pojavili i upravi , ali ponavljam bez para nista.
A da mi je znati sta je uloga cede draskovica)
Please alowe me to introduce myself.......
reprezentacija CG pobjedila SAD 12:11. leka 5 golova, drasko 3, zlokovic 2.
<--- leuk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks