Argentinski fudbalski savez bi trebao da uradi nesto kao sto su uradili Nigerijci... Diskvalifikovati svoju reprezentaciju sa javnih takmicenja zbog sramote i ponizenja koju su danas dozivjeli![]()
Who let the dogs out
Messi,veliki igrac malih utakmica.
Nada sam se da će Argentina proć, ali ali, ali, ali, ali... kakvo prosipanje...
da je Mesi koristio svoje sanse, sve bi islo drugim tokom, da.. Ali nije mu ni bilo lako ovog prvenstva. Odlicno je bio cuvan, a posebno na ovoj utakmici, a to malo prostora sto mu je ostavljeno je, po meni, koristio fantasticno! Primijetio sam da je Hari uocio istu stvar. Taj covjek na svakoj utakmici vrlo malo izgubljenih lopti ima, pa s toga i proigrava cesto svoje saigrace, ali tu stizemo do problema! Taj visak sto je on kupio na sebe je trebalo bolje iskoristiti.. bilo je ubacivanja, ali nedovoljno...
Hobotnica Paul ce sigurno prezivjeti do finala... Inace bi davno "englez" zavrsio u salatu.....
Hvala Lepo
Sad će po Mesiju drvlje i kamenje... I zemljo Indijo, što slonove rađaš!
Reche Paul da dobija Njemachka.. Josh nije mashio... Pogledajte igre najskupljih i najboljih fudbalera svijeta... C.Ronaldno,Messi,Kaka,Torres(mada je povrijedjen bio)...
Jos jednom... ovo je pobjeda najpozitivnijeg shvatanja fudbala, danas. Skromnog, nesebicnog, efikasnog... Najljepse akcije prvenstva smo vidjeli od Njemaca...
Just to slip the skin...
Nije poveo 3 igraca koji igraju za klub koji je osvojio LS... dobar igrac ne mora da znaci i dobar trener/selektor. Mislim da mu se FS Argentine i vise nego oduzio sto ga je pustio da im upropasti jedno SP.
She is only here to annoy herself!
Eto tako.
Stvari bi sigurno bile drugacije da su tu bili Zanetti, Cambiasso i ekipa.
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
zaista me njemačka oduševila... bilo bi sasvim zasluženo da osvoje svetsko... navijam za finale izmedju njih i holandije... GO EUROPE!!!
Od prvog casa zivota svog, od trena kada sam ugledo dan, u glavi se mojoj misao javlja...
Po ovom bi se dalo zakljuciti da nijesi gledao utakmice jer Mesi je genijalac ali ne u rastimovanom orkestru dje igra samo jedan organizator igre. Koliko je mogao Maserano vidjelo se danas. Do danasnje utakmice Mesi je imao 23 suta na gol a pogledaj koliko su dali golova dje on nije imao udjela.
Istini za volju nije ga htjelo da da gol, ali da je majstor i da je ostavio srce na terenu i da je svuda bio, to jeste. Pogledaj sta znaci pustavlti ekipu na primjeru Njemaca dje maltene nema bombastog imena, igraju oni koji su rezerve u klubovima.... ali je organizacija igre i prije svega trener ih zna postaviti. Kad budala kaze da njegovi igraci znaju kako treba igrati i ceka da Mesi sve sam rijesi onda.....
Kad već spominjete imigrante, mogli bismo i mi kupiti 11 Brazilaca i kurčiti se kako smo fudbalska nacija. Niko ne vrijeđa imigrante koji igraju za državu u koju su došli, već se kritikuje domaćine koji nemaju muda sami izaći i boriti se za boje svoje zemlje. Zašto Francuzi ne izađu sami na teren, pa da se onda okušaju kakvi su? Grade svoju slavu na uspjesima koji krvavim znojem postižu crnci, dok oni gledaju uz hamburgere i pivo *****ske serije tipa "Seks i grad".
Mi nismo ni prošli na kvalifikacijama, bili smo zadnji, ja mislim. Ali smo zato mi sami izašli i okušali svoje sposobnosti. Ja vam se kunem, da Crna Gora osvoji SP, a da u njoj ima jedva dva domaća igrača, ja to ne bih smatrao pobjedom.
"ˇDejémonos de andar de cumbre en cumbre y vayamos directo a combatir el alfabetismo, carajo!"
Tevez je bio najbolji na prvenstvu!
Messi se ne vidi evo dva sampionata,to ne moze biti jedan od najvecih igraca u istoriji!
Ronaldo(zubo debeli) i Zidane su velikani i Messi ih nikad nece dostic' jer je Messi igrac malih utakmica,a ova dvojica su rjesavali one najvece!
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Moglo se i ocekivati.Maradonin "projekat" je mogao samo ovako zavrshiti,to mu je sudbina bila.
Njemachka-shta reci.Fenomenalno,timski,lijepo,organizovano,atrakt ivno.Od sveg srca za njih,do kraja!
Deserve's got nothing to do with it.
Messi jeste veliki igrac, al za mene nakon ovog i nije bas medju tim najvecima... neki od najvecih su imali i losije saigrace al su uvjek bez obzira na sve blistali i radili cuda... a 2 svetska ne uraditi skoro nista, ne moze takav biti medju najvecima...
Od prvog casa zivota svog, od trena kada sam ugledo dan, u glavi se mojoj misao javlja...
Messi jes veliki samo prvo treba da stigne Zidana pa eto i Ronalda (mislim na zuba) pa da uchestvuje na jos 2 World Cupa i onda ako bude svo to vrijeme igra kao ove prethodne dvije godine onda mozhemo rec da je stiga Pelea.
Pele je malo dijete za Zidanea,Zidane je najbolji igrac koji je ikad igrao fudbal.Zubo je odma iza njega!
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks