Da, od prije 40 minuta HBO Digital se sada zove HBO On Demand![]()
HBO Demand sa novom stilizacijom. Super!
Je l' ovo dosta jasnija slika na HBO Demand ili se meni chini zbog igre boja?
Peace,Love,Unity & Respect
for one another !
Da, od prije 40 minuta HBO Digital se sada zove HBO On Demand![]()
Pa zove se CMC-Croatia Music Chanel...Pushta se hrvatska muzika,koja je,ruku na srce,902 puta bolja od ove na pink i fox itd.
Opushtite se na tu jednu pjesmu ruzhnoga sadrzhaja dnevno ili u nedjelju dana...Ufatish se za muricu i prebachish program,3 minuta kasnije vratish i kraj...
sad ne moze ni hiljadu i jedna noc na fox tv da se gleda ???
koja to lokalna stanica u cg daje tu seriju ???
tv vijesti!
hahahahahahaa znaci ne mogu da vjerujem....tek su poceli sa emitovanjem,jel ?
nastavak Seherzade mozete pratiti na
![]()
kad vec gasite 1001 noc i indiju sto ne gasite ovu hrvatsku seriju dolinu sunca ????sto ne gasite tenis na b92,kad in tv prenosi ?
mislim,ovo je zaista nevjerovatno.....PIH
Zashto mi se snimi samo 35min emisije, ako ruchno zakazhem da snimanje pochne 15 min prije iste i zavrshi se 15 min poslije kraja emisije (90min ukupno)...
#fakenews
Zato što su nesposobni bravi, upravo na rts1 ide FREE snimak arg-ger na koji zamisli tvcg ima takođe autorska prava kao i na "sportske emisije koje analiziraju prvenstvo" - ovo je da povratiš od njihovih prava koja su plaćena NAŠIM PARAMA! . Ali zato na HRT1 ide film i stoji čitulja! Ovo extra u nazivu odnosi se samo na blamažu ove KT. Jad i čemer!
Mozda bi sve ove "greske" u funkcionisanju Extra Tv trebalo proslijedit MANS-u, i od zatamnjivanja slike kad nije vrijeme, do konstantnog ignorisanja zahtjeva pretplatnika za kanalima ( sportklubovi npr. ko o cemu ja o sportu)...
I jos jedno mozda, mozda odredjeni medijski udar donese neku korist
ili da napravimo i mi neku mrezu, npr mreza za zastitu prava pretplatnika na kablovske sisteme![]()
Last edited by citizen; 04-07-10 at 09:06.
ili gasite sve ili ne gasite nista, da bar mi preplatnici znamo sto mozemo a sto ne mozemo da gledamo...pa cete fino morat uvoditi specijalizovane kanale ili spustit pretplatu osnovog paketa na 2,3 eurica![]()
Sve sto se gasi ima na lokalnim kanalima.
Ma ovome se mora na neki nacin stati na put, ima toliko nenormalnih stvari u vezi tih tv prava...treba zabraniti sve kanale sa nacionalnom pokrivenoscu u zemljama okruzenja u crnogorskim kablovskim sistemima i uvesti samo one koji se ne zatamnjuju, tj kanale koji i postoje za kablovske i satelitske sisteme.
placamo te programe a ne mozemo ih gledat'. nije mi jasno. zabolje me q sto rtcg prenosi SP. meni se vise gleda npr na HRT, a oni (RTCG) ako misle da ih neko gleda ili da budu gledani, nek se izbore za to... je8em ti drzavu ovakvu
Kako je ovo žalosno :mad:! Jasno je da je krivica agencije za radio difuziju koja uslovljava operatere da to rade . Oni(Vijesti) su kupili seriju od Fox tv-a , za male pare pa traze neka prava . E zalosti ! Neka otkupe oni kao i Fox seriju po stvarnoj cijeni i titluju seriju na crnogorski jezik pa nek se onda pozivaju na pravo ! A ne ovako .....
Gledate 1001 noc?
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Gladaju zene,ali ne vise i tome se stalo na kraj![]()
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks