Vrlo, vrlo koristan video :wink:
A ovo, ako neko zna kako, neka objasni
Vrlo, vrlo koristan video :wink:
A ovo, ako neko zna kako, neka objasni
kao prvo oni nisu madjionicari nego iluzionisti! al to nije za ovu temu pa cu ti samo reci da pronadjes na torrentima Breaking_the_Magician's_Code:_Magic's_Biggest_Secr ets_Finally_Revealed i sve ce ti biti jasnije![]()
Last edited by darijan; 02-07-10 at 14:06.
kako je dobro![]()
Raise my hammer,take my aim
kako volim ove stari jos jos jos
Kad je zamraci onim, ona ruka je robotska i dok on "otvara" onaj plast ona je vec sisla. Vidjet cete kako u trenutku dize plast ruka nestaje u sekundu i ponovo je tu. To je on promijenio sa lijeve u desnu ruku i dok se penje drzi lijevom "robotsku ruku" a plast desnom, dok ona vrlo vjesto lijevom rukom simulira kao da ona drzi plast. U tom trenutku on pusta plast i ona preuzima, u djelicu sekunde.Kada ona skuplja onaj plast prekrije ruku na sekund sto je dovoljno da on zamijeni ruku sa svojom i sakrije je dok ga ona ne otkrije.
Fenomenalno uvjezbano i necu vise da vam odajem ovakve stvari od toga ljudi zaradjuju veliki novac
Pozzzz
?
maaalko sam se zeznuo ali mozete primijetiti gdje su pogrijesiliprovidno je, pogadjajte
?
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Last edited by ni na nebu ni na zemlji; 02-07-10 at 22:59.
Haec olim meminisse ivvabit
http://1944killingfields.co.uk
The moon will illuminate my room and soon I'm consumed by my doom
I am so post-rock I shit sad birds.
poslije zubarske anestezije:
I don't necessarily agree with everything I say.
A man,as a general rule,owes very little to what he is born with.A man is what he makes of himself
ao..
batalite vise sa iluzionistima...
otvorite posebnu temu za njih...
izbaci ti nesto ako imas
Kad biste prestali da stavljate svakakve klipove koji vam prvo padnu na panaet ?! ? Odgledas 15 stranica nijesam na 2 smijesna klipa naisao. Ka nasa posla, samo da se ucestvuje pa oce li se to kome svidjet ili ne manje bitno .
^ kao sto smo nebrojeno puta rekli ne moraju da budu smijesni, vazno je da na neki nacin budu zanimljivi... (osim sto ja i inace ne volim iluzioniste pa sam protestvovao protiv njih)
Inace, ako me neko bude trazio - I'll be in my studio :mrgreen:
Haec olim meminisse ivvabit
http://1944killingfields.co.uk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks