Jesam li ja glup, ili je čovjek bio ironičan?![]()
bitno kad dajes 30000e![]()
Kao iskusni BMW vozaci(nadam se da ih ima ovdje) plasite li se zadnje vuce? Sto bi me posavjetovali kao freskog fazaca... bmw naravno :-)
eo da te posavjetujem odma. prije krivine niza brzina, puni gas, onda kontra, i to je to
:mrgreen:
Redovno ga moraš pazit s gumama, na kišu ne divljaj mnogo da te ne iznenadi, ako želiš da naučiš kako "reaguje" vježbaj na poligone... Ako brzo voziš, pazi se prelaza s grubljeg na glaći asfalt jer tu više zanosi... To su otprilike osnove. Ostalo se stiče - treningom.
Ako vozi M-a, nek rezerviše jedno mjesto na Čepurke...
NSX, prosa si me danas u Donju Goricu (k ti u guzicu) i ja ti sviram a ti nista..
p.s. Realno da jos nijesi tablice stavio?![]()
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Vidjeh danas M5 noviji na njemacke tablice, preticase put NK. mmmmm
rm -rf /
Of course``
rm -rf /
Udao bih se za njega, ali da bude 6M.
NSX, potvrdi.
TAKUMI
Ja sam tripova da mi zbog necega svira onaj iz kamiona koga zisto nijesam prepozna..moguce je, prvo je moralo da se ide do granice i nazad da se ponovo napravi ulaz jer nije bilo ovjere na ugovoru onda kada sam ponovo dosao na zetatrans onome iz kucice posto je malo na visini kad sam mu dodao papire(originale italijanske) ispadose mu iz ruke i kako je bio jak vjetar(pogotovo na onu poljanu) jurio sam ih 50 metara po zetatransu eto...samo mi je jos to falilo. Bice tablice za 7-8 dana.
She is only here to annoy herself!
nsx jesi uzeo custom table?
f6
Ne, osjecao bih se prilicno glupo da dam 200 eura za ono sto u siromasnoj usa kosta 30 dolara, i plus se vezuju za broj sasije a ne za vlasnika..
eto vam M5 e60 trula visnja boja, strane table u onu ulicu iza skupstine, pa se produzi mlao.. idite i gledajte![]()
Karadjordjeva, ispred BIS-a. Tu je ko zna od kad... Ima vise od pola godine. Nadam se da ce vlasnik skupiti skorije novca da ga registruje na nase table![]()
BEFORE SEX u help each other get naked. AFTER SEX u only dress yourself. Noone helps u once ur fcked
vise od pola godine.?. ja ga gledam tu eo 2 godine.. mada je u te dvije godine, dva puta promjenio lokaciju i krugu od 15 metara![]()
zbilja vozi li se onaj auto uopste?! Ja sam ga gleda parkiranog na isto mjesto u milimetar jedno 20 dana zaredom najmanje...
BMW: vozaci BMW-a su neka vrsta ljudi koji nemaju veze sa ovima gore. I to je jedini plus. Najcesce ovi vozaci voze BMW jer su culi da ribe padaju na ta auta, ali samo dok rade. Kad ne rade, guraju ih ispred kuce i tobos ciste felme i gume jer sinoc su "bili" u grad s njim, ciste zadnji sic (modeli koji imaju kozu) da bi sisata komsinica pomislila da "eh, ovaj je veliki ebac, vidis, sinoc je karao nesto..."
Bolesno je sto svaki dan mu mijenjaju mjesto oko kuce (guranje naravno) da ne bi komsija koji vozi Mercedesa pomislio da ne radi. Ovi vozaci su prave *****, ali se prave da su frajeri i da bi pojeli zive ljude.
A kad radi, sipaju po 5 eura benzina i radnicima na pumpama kazu da je rezervar ful i ne znam oce li stat tih 5 eura.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks