evo simon izvisi u olimpijakos....
to je glupost dovoditi strance u reprezentaciju,bilo koji sport da je u pitanju,odma bi zabranio tako nesto
evo simon izvisi u olimpijakos....
Okle to sad?
Bijo si poziw koi se neodbija
evo u vijesti danasnje, kao sve se dogovorili i kad je trebalo da potpise stavili u ugovor manja primanja naravno simon ih pozdravio....
Doveo bih Kadua, čovjek voli Crnu Goru, mlad je, ima talenat. Možda eksplodira za godinu dvije.
:yipiiii:vala kad rusi imaju crnece, mozemo i mi:yipiiii:
Kad Njemci imaju turchina i crnca,mozhemo i mi,pa makar jedno od to 2![]()
i francuzi, imaju samo 1 bijelca....nekad je to bila citava repka 18 igraca bijelci
Ljudi, to su sve Francuzi, ljudi koji su rođeni tu ili žive tamo od kad znaju za sebe i osjećaju se Francuzima. Ista stvar i sa "njemačkim strancima". Što će nam Omar Kuk, kakve on veze ima sa Crnom Gorom, što je to (primjer je iz košarke, ali nije drugačije ili makar neće drugačije biti u fudbalu)?! Je li uopšte bio kad ovdje, osim kad je igrao utakmice??
A što će nam Bećiraj???Po toj logici
Full name Bacary Sagna
Date of birth 14 February 1983 (age 27)
Place of birth Sens, Bourgogne, France
Full name Éric Sylvain Abidal[1]
Date of birth 11 September 1979 (age 30)
Place of birth Lyon, France
Full name William Éric Gallas
Date of birth 17 August 1977 (age 32)
Place of birth Asničres-sur-Seine, France
Gaël Clichy
Date of birth 26 July 1985 (age 24)
Place of birth Toulouse, France
Full name Florent Johan Malouda[1]
Date of birth 13 June 1980 (age 30)
Place of birth Cayenne, French Guiana
Full name Vassiriki Diaby[1]
Date of birth 11 May 1986 (age 24)
Place of birth Aubervilliers, France
Evo samo neki od crnaca iz Francuske sa mjestima rođenja. Neko pomenu Ezila - takođe je u Njemačkoj rođen. To podržavam, a ove poput Bećiraja, Kadua i sl. koji imaju slabe repke ili su oni slabi za svoje zemlje da igraju, naravno da ne. Zašto? Jer je smisao reprezentativnog fudbala takav da najbolji igrači svojih zemalja brane boje svoje zemlje!
Ne znam šta nije jasno, bivša francuska kolonija, a od 1945. francuska prekookeanska teritorija sa određenom autoniomjom. Dakle, dio Francuske.The French overseas regions/departments (French Guiana, Guadeloupe, Martinique and Réunion) are legally part of France and the government possesses the uninhabited Clipperton Island. French sovereignty also includes the overseas territories of:
French Polynesia (Polynésie française)
Mayotte (disputed by Comoros)
New Caledonia (Nouvelle-Calédonie)
Saint-Barthélemy
Saint Martin (Saint-Martin)
Saint Pierre and Miquelon (Saint-Pierre-et-Miquelon)
Wallis and Futuna (Wallis-et-Futuna)
French Southern and Antarctic Lands (Terres australes et antarctiques françaises, uninhabited). It includes the Antarctic claim of Adélie Land.
French sovereignty over Bassas da India, Europa Island and Juan de Nova Island is disputed by Madagascar, over Glorioso Islands by Madagascar, the Seychelles and the Comoros, over Tromelin Island by Mauritius and the Seychelles, and over Banc du Geyser by Madagascar and the Comoros.[7]
Last edited by johnny bravo; 30-06-10 at 19:09.
druze, pises nam odje gluposti, a nisi shvatio poentu nase price..nismo mi kritikovali da igra stranac za nas, nego sam ispisao kako rusi imaju crnca, njemci stranca, francuzi sve crnce...PA STO NE BI I MI!!!
zanci poenta je da mozemo i mi...a ti se uvrijedi zbog francuza..
p.s. nasa repka se ne bi ovako obrukala na svestko..kao francuska, sa svim batacima, dzudovicima itd...
Prvo, mislim da ne pišem gluposti. Shvatio sam poentu: Francuzi imaju crnce, zašto ne bi i mi. A ja sam ti naveo primjer, da su ti crnci Francuzi isto koliko i bijeli Francuzi. Drugo, naravno da se nisam uvrijedioA treće, u Francuskoj ima otprilike 8, 5 miliona crnaca i meleza (njihovim ustavom je zabranjeno objavljivati ivakve podatke, ali ovo je ta brojka otprilike), a Crna Gora koliko? Opet se vraćam, naravno da mi ne smeta nečija boja kože, ali ne može Omar Kuk bit Crnogorac niti fatos Bećiraj koji je u januaru 2007. došao ovdje. I ne možeš porediti njega sa npr. Diabijem, Klišijem itd. koji su tu rođeni. Eto, to je poenta moje priče!
Vrlo jednostavno.
Angažovati fudbalera koji je neko vrijeme proveo u Crnoj Gori i želi da nastupa za reprezentaciju - naravno.
Angažovati fudbalera koji će za Crnu Goru prvi put u životu čuti kad mu pokažu novi pasoš - no way.
Usput rečeno, Francuska ne treba da bude primjer nikome u bilo čemu.
Nemojte gledat da je ovo nesto rasisticki sto postavljam ali...
Jel lijepo ovo?
Kako ce neki alzirac da se bori za francusku? iako je rodjen on tu? Ne moze se borit takodje nikako neki kinez za Irsku od nekog tamo McGregor-a ili koga vec...
Crnogorci neka su sve i sve ce bit ok. Ne umiju da igraju? Da smo zdravo, samo neka se bore, sve im je oprosteno...
Ne moramo bit moderni ka njemci/francuzi... itd itd, budimo jedinstveni.
Nista ljepse nego kad vidis na ovo prvenstvo Slovacko ili SJevernu Koreju ili tako nesto... ima izuzetaka i kod njih, ali prosto sijaju... za mene...
Намјерно Другачији...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks