opala 16ti.....kako napredujem, osvojicu na kraju :P
''... It's not what you look at that matters, it's what you see...''
Iako sam treci trenutno, nisam prezadovoljan svojom ekipom za osminu finala. Moguce da cu do kraja kola pasti.
Release Yourself
sakupih jos nesto bodoava sa 2 igraca...imam blizu 60 vrlo dobro..ocekujem blizu 100 do kraja...da budem skroman![]()
:)
lose vece 4 igraca ni jedan preko 4 boda...a zauzimam 8 mjesto, jedno sam napredovao u odnosu na mec njemacka engleska, tako da sam zadovoljan...mijenjam 4 -5 veceras....svi ispod 5 bodova...i ubacujem 5 novih, koji uvijek donose vise od 9
ocekujem da sacuvam plasman do top10
konacno prvi))
Dzonis, nisi usao u 16-inu finala, u World Cup Mode, ispod tabele?!
Release Yourself
skocio sam malonego sad rizikujem 15 bodova, ali mislim da ce mi se isplatiti. razmisljam se da li da ubacim huntelara ali mislim da nece poceti u prvih 11 vec da ce opet uci na polovinu drugog poluvremena, a jedino mogu izbaciti od napadaca igraca koji mi je donio 5 poena, a mislim da huntelar mi nece donijeti toliko.
DzoniS tebra, nisi mi daleko :*
a od cega zavisi ulazak u tih 16? Bodovi iz koje runde?
kako imam osjecaj da ce roben da eksplodira danas![]()
Meni u CdM rival johhnybravo9, a u Montenegro Prophet111.
Release Yourself
78 bodova,nisam zadovoljan, moram jos micati igraca...bar 2 da rizikujem...imaju po 5 bodova...
***** ti slovake, da ne dadose onaj bzv penal u zadnji minut uzeo bi mi stekelenburg 10 poena (zbog gola i penala pao na 3) i wander wiel 9 (zbog gola pao na 5)... zato je snajder uzeo 13 poena![]()
Od prvog casa zivota svog, od trena kada sam ugledo dan, u glavi se mojoj misao javlja...
I mene zeznuo Stekelenburg.
Release Yourself
uzeh 100 poena...
za sjutra imam jos 4 igraca, mada 2 mogu sto posto da mijenjam, od po 4 boda...ali napadace ne znam, bez da rizikujem vilju npr za onog iz gane koji ima 9 bodova..ne znam je li to pametno...
opet se vratih u top 20. kakve turbulencije![]()
''... It's not what you look at that matters, it's what you see...''
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks