ja mislim d aovi topici po grupama dje su zavrsene grupe mogu da se zakljucaju, a mi d anastavimo da komentarisemo osminu finala i ove super repke sto igraju i idu dalje hihiihiih
ja mislim d aovi topici po grupama dje su zavrsene grupe mogu da se zakljucaju, a mi d anastavimo da komentarisemo osminu finala i ove super repke sto igraju i idu dalje hihiihiih
:)
@Roy Fokker
Zanimljivo da nisi reagovao na pisanja kako Niksic mrzi Srbiju, i ove budalastine od strane Dzonisa koji je utripovao da ima neku moc pa mu je dovoljan nik na forumu da procjeni ko je koje nacionalnosti.
@Dzonis
I prije 90` i cijelog svog zivota Srbin. Kad bih napisao prezime i ime svog sela, tj. odakle potice moja porodica vjerujem da bi to bilo dovoljno da mi niko, cak ni budale kao ti, ne spore nacionalnost, ali to necu da radim iz nekih drugih razloga koje samo glupi ljudi ne mogu da ukapiraju. A totalno je glupo na osnovu danasnjih granica odredjivati neku nacionalnost, pogotovo ti kao Crnogorac sto se pises.
@Ra`s_Al_Ghul
Da je tako kao sto pises, ne bi se ti toliko uzbudjivao ovuda, ali znas da nije pa boli, mada ne razumijem koji je razlog.
Inace, nisu mi jasni ljudi koji likuju. Normalno da smo mi tuzni zbog ispadanja, ali to je trenutno i to prolazi. Dolazak na SP je uspjeh s obzirom koliko je Srbija fudbalska zemlja i koliko ona ulaze u fudbal, znaci plasman medju 32 najbolje reprezentacije svijeta je uspjeh, ma sta god neko pricao. Ovo prvenstvo je pokazalo ono sto se vidjelo i u kvalifikacijama i u proslosti cak, da mi nemamo nikoga ko bi davao golove, nemamo napad i to nam fali u odnosu na vrhunske reprezentacije. Ono sto je jos vazno, vijorila se nasa zastava, slusala se nasa himna i to je u sustini to. Idemo dalje...
pa najbolje bi dos'o lock jer odje nema sta vise da se kaze. Srbija i Australija kuci, Njemacka i Gana u 1/8 finala, osim ako neko zeli da nastavi ova politicka prepucavanja...a cini mi se da je bilo dosta vise
Jel bio penal ili nije manje je važno činjenica je, ako si spao na to da ti nesviran penal u 90 minutu protiv Australije odlučuje o prolazu onda ne znam šta reći.Al naljigavije je od svega tradicionalna priča koju prosipaju igrači i trener a koja je karakterističan za ove prostore: mi bili bolji bla bla nismo imali sreće bla bla sudija nas pokrao bla bla nismo iskoristili šanse itd itd.Dok god bude ovo filozfija reprezentacija sa ovih prostora vječito će se dešavati ovakve stvari.Zato se zlatio iskreni Brano Milačić "igrali smo ka grupa građana" ili " ovaj naš golman samo nek mij zdrao" istinito, iskreno i realno do kraja.
Vidji, prvo ja tebi nisam rekao da si budala...a ti meni jesi...prvo ne izigravaj nekog mangupa odje...to koje je tebi selo i prezime ti da si MANGUP rekao bi ja sam iz tog sela, jer te ja nisam pitao za prezime, pitao sam te samo da mi kazes tvoje porijeklu u smislu kako ste se pisali tvoji otac i stric npr...jer sigurno nisu SRBI nisu se pisali u titovoj jugoslaviji kao srbi,....\
EVO javi se CIPURU sa politike, da ti dostavi original dokumenta kako su se pisali roditelji ovih danassnjih politicara SRBA u cg...pisali se MONTENEGRINI...u prevodu crnogorci...
i slusaj jos jednu stvar...kad se prospete, onda vam je bitno da vam se vijori zastava, vijorile su se vama na mnogim mjestima zastave, ali su se brzo spustale...
no srbija tone zbog takvih srba koje ima, posrba...kao sto ste ti i tvoje selo...koje krijes tajno...ko da ce vas neko zamac...
ajde kladim se da imas 15 godina...
no dobro odrasti mali veseljace, pa se pisemo odje...
Ja samo ne mogu da vjerujem da neko ima TOLKO VREMENA da pravi 2 nicka na CDM forum! I da piše sa jednoga pa sa drugoga kao da ima više "ovih" ili "onih". Bolest jbt... Tuga i žalost, ko god da je u pitanje!
Ne znam ni zašto se to toleriše uopšte!
brate ja sam odje 15 godina,bar mogu reci iz svog iskustva, da odje ima 3 lika, navijaca srbije, koji imaju sve ukupno 5-6 usera, i ond alome pricu... idu da glasaju na ove topice i te fore...
kompleksasi-dusmani...
i ovaj grobarNK ima bar jos 2 usera...eto neka administrator provjeri...
a ja sam pogodio 5 od 6....
samo sam promasio gana australija, igrao sam 1...bio X
bjazi drug, nemas pojma kakv si ti kralj kladionice hiihhihi
Bar je adminima lako provjeriti oko duplih nikova. Doduse moze postojati problem ako neko pise iz igraonice ili mozda bas sa jednog kompa pisu 2 lika. Kod mene nije slucaj, nek se provjeri. Dzonis selo mi nije u danasnjim granicama Crne Gore, niti je ikad pripadalo Cg. Je li ti to mozda dovoljno? A ja sam ti rekao kako su se moji pisali, ali ti ocigledno to ne konstatujes. Za mene stvarno nije neuspjeh to sto nismo osvojili, niti je to iko pricao, navijacka nada je nesto drugo, ali treba imati mozak da bi to razumio, jbg.
Kako smarate sa pricom...Zivim u CG,osjecam se kao Srbin,majka mi je iz CG ,stari iz Srbije...I ja to ne gledam tako glupo kao vi,kao neki minus,ja se samim tim osjecam bolje,imam 2 svoje drzave,2 razloga vise za slavlje,za ponos...A da gledam utakmicu Srbija vs Crna Gora,sjeo bi fino na neutralnu stranu u VIP lozui cekao da pobjedi bolji...U oba slucaja bi bio zadovoljan...Ne zamarajte se glupostima,do juce smo bili isti narod,braca,a sad se svadjate i pljujete jedni na druge...Glupost...
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
Sad najbolje da nije bio penal![]()
A man,as a general rule,owes very little to what he is born with.A man is what he makes of himself
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj...........AAAAAAAAAAAAAAAA AAJ...
Boli... BOOOOOOLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII.... Zavrshi se utakmica sinoc. Pogashena muzika u svaki lokal,nema ljudi na trg.... NACIJA U KOROTU!!!! NIKSHIC U KOROTU... Svi plachu,polazhu vijence i pale svijece za pale SRPSKE HEROJEEEEEE.... I danas je takva atmosfera,samo se o utakmici pricha... Naslov u novinama:"NIKSHIC TUGUJE",prodavnice su zatvorene. Nema se dje ljeb kupit'...
Fino ga zalih sinoc. Oprashtajte... Kanguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Kakvih odje kompleksasa ima, ne smije se navijati za Srbiju, da ne zadru ovi dezurni dokolicari u tvoje porijeklo, a bolje znaju od nas samih ko smo, sto smo, odakle smo, kako nam se ko pisao.. Nego dobro, uvijek je bilo da psi laju, a karavani prolaze, tako da evo dana za dusmane.. I ne kaze uzalud nas narod da komsiji crkne krava..
Proevropska, transatlantska, demokratska,uspravna, za sve otvorena Crna Gora..
Evo vijesti iz beograda, ljudi su uglavnom tuzni zale za propustenim sansama ali nekog bijesa nema, kao da su se pomirili da nijesu imali srece.
Bar ovi koje sam ja vidio. Za mi je sto ne prodjose ni srbija ni slovenija to sam zarko zelio.
Ali nema veze sledece svjetsko prvenstvo je za 4 godine. Ima dana za megdana.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
pravi sportisit
http://www.lifesports.ru/news/28531
Kako su mogli ovo Rusi da urade, a braca su nam![]()
Evo kako su se reprezentantivci Srbije pripremali za mečeve na SP.Sportski nema šta pa se još čude ljudi što su se vukli po terenu ka prebijeni.
http://www.mondo.rs/sk174245/Sport/F...pivo_FOTO.html
Pa dobro dosta fudbalera pusi cigare, nista neobicno, e sad za alkohol na sveckom prvenstvu to ne moze!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks