https://forum.cdm.me/showpost.php?p=...postcount=6939
Znao sam da će Palermo biti od koristi![]()
I ode Francuska. weeeee![]()
Are you suggesting coconuts migrate?
https://forum.cdm.me/showpost.php?p=...postcount=6939
Znao sam da će Palermo biti od koristi![]()
Viđe li ko što promaši jakubu (čini mi se) iz Nigerije?!... Promašaj decenije!
Znači za sad imamo: Argentina - Meksiko i Urugvaj - J. Koreja!
Last edited by FC_Barcelona; 22-06-10 at 21:48.
Kako sad izgleda ove reptrezentacije iz Latinske Amerike dominiraju.
Afrika i Evropa bruka (mozda Srbija i Slovenija osvetlaju obraz)![]()
Ja i dalje ne mogu da vjerujem sta je Jakubu promašio.........
Ne znam jeli neko na drugom threadu postavio link, ali pogledajte jos jednu sprdnju rajmonda domeneka, selektora francuske. Nije htio da se rukuje sa selektorm juzne afrike Pareirom. Punoglavac
Who let the dogs out
a ima neki razlog vjerovatno
Sprema se "svecani" docek: Bravo, decki, sad u rudnik!
Ako pobijede, bit će snimke, ako ne, nema nogometa na televiziji, jasna je bila uputa jednog od najvećih diktatora današnjice. No odlična igra protiv Brazila smekšala je i 'čeličnoga' Kim Jon -Ila, pa je odlučio još jedanput razveseliti narod. Uvjeren da je sama njegova pojava i tiranija upravo ono što su Sjevernokorejci oduvijek sanjali, odluka da ih počasti izravnim prijenosom dovoboja protiv Portugala bila je samo još jedan dokaz njegova meka srca. I kako su mu vratili tu dobrotu? Tako da su primili sedam komada, osramotili naciju i srušili temelje idilične države koju on mukotrpno stvara 'zdravom tiranijom'. Umjesto da puste dva sata Kim Yongovih 'mitinga' ili emisiju posvećenu važnosti radnih akcija, televizija je prvi put u povijesti prenosila nogometnu utakmicu. Budite uvjereni, sigurno i zadnji put. E, sad će mu se ovih 20 i nekoliko igrača morati pojaviti pred očima i objasniti kako su uspjeli primiti sedam komada, i to baš kad je on naciju odlučio počastiti prijenosom. Ako se uopće vrate. Jer kako će takvom čovjeku golema srca i punom razumijevanja objasniti da su izgubili od momčadi koja vrijedi otprilike 50 puta više od njihove. Ali pomoći će im on da se oporave od tog šoka. Prošli izbornik svojim je igračima 'pročistio glavu' tako što ih je poslao u rudnik. Ovoj garnituri gotovo sigurno slijedi slična, ako ne i teža kazna.
Ovako treba i ove nase....
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
slijedi atomska na portugal
ili mozda vjerovatnije greska pilota koji obara avion sa igracima sjeverne koreje![]()
AJMO CRNA GORO !!!
Od Evropljana mogu samo 3 u 8 najboljih???Loše...
deuscroix
pa malo da odmori evropa![]()
:)
NOĆ U BANJA LUCI
Navijači Srbije bijes iskalili na dućanima Kraša, Croate, Varteksa...
Nakon što je u srijedu reprezentacija Srbije izgubila od Australije na SP-u u Južnoj Africi, vandali iz Banje Luke porazbijali su nekoliko trgovina u vlasništvu hrvatskih tvrtki
Nakon što je u srijedu reprezentacija Srbije izgubila od Australije na svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi, vandali iz Banje Luke porazbijali su nekoliko trgovina u vlasništvu hrvatskih tvrtki, kao i nekoliko objekata Islamske zajednice. Ondašnja policija traga za počiniteljima koji su razbili izloge u prodavaonicama 'Kraša', 'Varteksa' i "Croate'.
Kako piše Dnevni Avaz, srpski su navijači divljali puna četiri sata te nanijeli mnogo više materijalne štete nego što je ondašnja policija priopćila. Nogometno divljanje i vandalizam mediji u Republici Srpskoj gotovo su u potpunosti prešutjeli.
KOREJA!
KNAAN & david guetta![]()
AJMO CRNA GORO !!!
ne pamtim losije SP...bljak.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Ja sam prikazanim fudbalom veoma zadovoljan... Eliminacije su do sad extra... Proshla dva prvenstva su mnogo loshija od ovoga, nekom je mozhda zhao shto ispade par jakih selekcija, ali meni je drazhe da gledam chile koji konstantno napada nego bezidejnu igru francuza i italijana... Samo se sudije posrashe u sve...
#fakenews
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
malo sale....
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks