Page 105 of 171 FirstFirst ... 55595101102103104105106107108109115155 ... LastLast
Results 2,601 to 2,625 of 4251

Thread: Ateizam

Thanks Thanks Given 
    453
    Thanks Thanks Received 
    2,950
    Thanked in
    1,462 Posts

Quote Originally Posted by Ibn Sinan View Post
    Neka ti je srećan, ja imam jednog švrću koji me imitira, volio bih da bude vjernik. Moj otac i majka to nisu bili, pa sam samostalno proširio vidike.
    Prije bih rekao da si ih suzio toliko da sad lice na hodnik
    My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by kvarni View Post
    Hahahahhaha, dje ti vidis ovdje kvanost? I dje vidis prazne argumente? I ne napadam je, daleko bilo, prije ce od tebe dozivjet kletve nego od mene napade Blago budi siguran, vaspitacu ga tako da svoju ogranicenost, ako bude ogranicen, ne krije iza vjere, i iza ne znamni ja kakvih knjizurina, nego da imadne i smogne snage da prosiri vidike
    Dalje vidi onaj na brdo, no onaj podbrdo...

Knjižurina?

Mogu da uložim sve pokretno i nepokretno kao i jedan bubreg pride da pročitao nijesi...mnogo toga.

bilo bi bar pristojno kada bi se upuštalo u neke rasprave bar iščitati te knjižurine...nešto mi liči da očigledno pojedinima smetaju na police, pa ponekad se moraju pomjeriti pa tada dobijaju te nesrećne epitete. Onda svakako djeluju kao 'teška' literatura.

Da imadne i smogne snage...da uradi nešto edukativno...stavi pink periku i na trgu otpjeva najnoviji hit Zorice Brunslik ?

Thanks Thanks Given 
    22
    Thanks Thanks Received 
    54
    Thanked in
    30 Posts

Quote Originally Posted by gaul View Post
    Dalje vidi onaj na brdo, no onaj podbrdo...

Knjižurina?

Mogu da uložim sve pokretno i nepokretno kao i jedan bubreg pride da pročitao nijesi...mnogo toga.

bilo bi bar pristojno kada bi se upuštalo u neke rasprave bar iščitati te knjižurine...nešto mi liči da očigledno pojedinima smetaju na police, pa ponekad se moraju pomjeriti pa tada dobijaju te nesrećne epitete. Onda svakako djeluju kao 'teška' literatura.

Da imadne i smogne snage...da uradi nešto edukativno...stavi pink periku i na trgu otpjeva najnoviji hit Zorice Brunslik ?
    Sto te zanima jesam li procita? Ajde pitaj
    I nisam zidar, ali eto
    oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by kvarni View Post
    Sto te zanima jesam li procita?
    Kao u petom osnovne.
    "And if they didn't believe me, they believe me now."

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

You'll see it's all a show, keep 'em laughing as you go...

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by Comodo View Post
    Gledam ovaj link i mogu samo da kazem da su Jevreji-Cionisti-Satanisti toliko dobro pripremili ovaj plan udaljavanje od Boga.
    Sto nekad neko ne postavi sebi pitanje, zasto se toliko blati hriscanstvo i islam po medijima a jevrejstvo ne?!
    Ovaj klip ce vecina ljudi da shvati kao obicnu salu i nece se shvatiti dublju poruku koja se krije iza toga, nazalost. Jos jedan dokaz kako su MEDIJI DOBRI MANIPULATORI, mislicete ono sto oni zele da vi mislite, a mislicete da je to vase razmisljanje...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mona Sax View Post
    Gledam ovaj link i mogu samo da kazem da su Jevreji-Cionisti-Satanisti toliko dobro pripremili ovaj plan udaljavanje od Boga.
    Jevreji su zlo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    3 Posts

Ja se još uvijek nadam da se neko registrovao pod ovim nadimkom da se zeza, i da sjedi sad u trik majici i češe svoj dlakavi muški stomak...

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by Cika_Dzo View Post
    Jevreji su zlo.
    Cika Dzo, dovoljno si onda pametan da shvatis da su oni ovo uradili da bi udaljili ljude od Boga, oni poznaju ljude, nas, bolje nego sto mi znamo nas same i upravljaju nasim cakrama kolko idje mogu jer im mi to dozvoljavamo.... Oni smatraju da su prosvjetljeni, Iluminated, i da drugi ne zasluzuju raj, a opet debelo grijese... I najbolji nacin za kontrolu? MIND CONTROL, serviraju ti putem medija ono sto oni zele da vidis i da cujes. Pocinjes da razmisljas kako oni zele, i oni postizu cilj, citava pop kultura je njihova... Obrati molim te na sve te silne simbole jednog oka, Davidove zvjezde i nedovrsene piramide, koliko se samo cesto svudje pojavljuju, nije sve to puka slucajnost, ali su nazalost ljudi toliko izmanipulisani da vecina ni ne obraca paznju na takve stvari.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    3 Posts

znači, piramide su izraelske, nisu egipatske, a svevideće oko se ne može vidjet u svakoj drugoj crkvi, već ga je izmislio neki čika Koen, satanista. odlično.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jevreji su zlo.
    I uopste nisu ismijavani.

http://www.imdb.com/title/tt0443453/ - from the top of my head.

Interesantno je kako ljudi koji uopste nisu sposobni procesuirat tudja misljenja i zavjere koje usvajaju kao svoje nadju za shodno da optuze sve ostale kako zapravo i nemaju misljenje.

@Mona Sax

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by [kinetic] View Post
    znači, piramide su izraelske, nisu egipatske, a svevideće oko se ne može vidjet u svakoj drugoj crkvi, već ga je izmislio neki čika Koen, satanista. odlično.
    U kojem sam ja djelu rekla da su piramide izraelske? Znas li ti uopste svrhu piramida, zasto su pravljene? I zasto ih prave SVUDA po svjetu?

@Nikollaki, vise volim dobro jutro (diet)
    Last edited by Mona Sax; 23-06-10 at 01:34.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Cika Dzo, dovoljno si onda pametan da shvatis da su oni ovo uradili da bi udaljili ljude od Boga, oni poznaju ljude, nas, bolje nego sto mi znamo nas same i upravljaju nasim cakrama kolko idje mogu jer im mi to dozvoljavamo.... Oni smatraju da su prosvjetljeni, Iluminated, i da drugi ne zasluzuju raj, a opet debelo grijese... I najbolji nacin za kontrolu? MIND CONTROL, serviraju ti putem medija ono sto oni zele da vidis i da cujes. Pocinjes da razmisljas kako oni zele, i oni postizu cilj, citava pop kultura je njihova... Obrati molim te na sve te silne simbole jednog oka, Davidove zvjezde i nedovrsene piramide, koliko se samo cesto svudje pojavljuju, nije sve to puka slucajnost, ali su nazalost ljudi toliko izmanipulisani da vecina ni ne obraca paznju na takve stvari.
    Kako si se onda ti oduprla?
    Mislim da nije problem da li je neko dovoljno pametan da shvati neke stvari. Ova teorija je bolno jednostavna. Ubijeđen sam da je trogodišnje dijete može shvatiti. Naročito dio sa čakrama i kontrolom uma.
    Ono što mi je stvarno nejasno je - poznavanje nas bolje nego što mi znamo sami sebe. Tu priču možeš da prosipaš nekim ljudima, koji od sebe pomalo bježe i ustuknu tu i tamo.
    Sa zadovoljstvom mogu da ti kažem da meni ne možeš.
    Pazi svoje čakre i nastavi da slušaš Lady Gagu. Anticionistički antiglobalisto.

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    3 Posts

Kako si se onda ti oduprla?
    Mislim da nije problem da li je neko dovoljno pametan da shvati neke stvari. Ova teorija je bolno jednostavna. Ubijeđen sam da je trogodišnje dijete može shvatiti. Naročito dio sa čakrama i kontrolom uma.
    Ono što mi je stvarno nejasno je - poznavanje nas bolje nego što mi znamo sami sebe. Tu priču možeš da prosipaš nekim ljudima, koji od sebe pomalo bježe i ustuknu tu i tamo.
    Sa zadovoljstvom mogu da ti kažem da meni ne možeš.
    Pazi svoje čakre i nastavi da slušaš Lady Gagu. Anticionistički antiglobalisto.
    Hahahaha, tipicna reakcija. Zbog samodopadnosti i nemogucnosti shvatanja da je neko drugi, jos mladji(valjda), uspio da ukapira nesto kompleksnije. Htjela sam da kazem da unaprijed znaju nase reakcije, vecine uglavnom(95%). Vidim da se me potpuno pogresno shvatio, al nema veze. Nadam se da ce neko drugi skuziti poruku... Ti se previse egocentrican za to. Btw, ateista, njihov produkt. Zelim ti ugodnu noc!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    3 Posts

čika_džo, ti ljubomorni intelektualni snobu.

mona, objasni nam svrhu piramida, o, zvijezdo istoka.

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    3 Posts

čika_džo, ti ljubomorni intelektualni snobu.

mona, objasni nam svrhu piramida, o, zvijezdo istoka.
    Piramide se koriste u svrhu satanistickih rituala i komuniciranjem bicima iz druge dimenzije(nisu reptili, nego u Bibliji demoni, u Tori posrnuli andjeli, a u Kuranu dzini). Piramida ima mogucnost da savija vrijeme i prostor. U svim vecim centrima imas piramide, mrsko mi trazit po internetu ali ako hoces uradicu i to. I prestani sa ironijom inace neces imati cast da ti ja odgovaram
    Dalje, mislim da je Dzo jako pametan, samo mu nesto fali, guess what?
    Last edited by Mona Sax; 23-06-10 at 02:00.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    3 Posts

naravno, nisam ni sumnjao da se za to koriste, samo da potvrdim.

'hvali' mu da usavrši savijanje vremena i prostora, onda će da bude Veliki Majstor naše lože.

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    3 Posts

naravno, nisam ni sumnjao da se za to koriste, samo da potvrdim.

'hvali' mu da usavrši savijanje vremena i prostora, onda će da bude Veliki Majstor naše lože.
    Znaci ti si my man? Nemoj me samo razocarat i rec da vjerujes u teoriju evolucije?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    3 Posts

nisam tvoj macho man, ja sam evo izvrnuo vremenski kontinuum, sjedim sa Sekulom Drljevićem i pokušavam da mu objasnim šta je internet. poslije idemo sa Džingis Kanom da lovimo bizone. po Atlantidi. moramo sjutra put Crmnice, rodio se Cezaru i Kleopatri mali Borić, no ti nemam kapi goriva.
    Last edited by [kinetic]; 23-06-10 at 02:09.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Hahahaha, tipicna reakcija. Zbog samodopadnosti i nemogucnosti shvatanja da je neko drugi, jos mladji(valjda), uspio da ukapira nesto kompleksnije. Htjela sam da kazem da unaprijed znaju nase reakcije, vecine uglavnom(95%). Vidim da se me potpuno pogresno shvatio, al nema veze. Nadam se da ce neko drugi skuziti poruku... Ti se previse egocentrican za to. Btw, ateista, njihov produkt. Zelim ti ugodnu noc!
    Ako ništa, makar si dvije stvari dobro shvatila.
    Laku noć, princezo.
    Last edited by Čika Džo; 23-06-10 at 02:20.

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,798
    Thanked in
    3,912 Posts

Savijanje vremena i prostora? Kad ide crvotičina broj 7 Alivodićeva za Rim u doba Kaligule. Dobih poziv za neku žurku, pa reko da ispoštujem čoeka.

Naravno da svjetski manipulatori poznaju većinu ljudi bolje od njih samih - zbog toga većina ljudi na svijetu vjeruje u nekog boga. Ljudi koji su skloni da smisao života, razloge svojih neuspjeha i nesreće, i bilo šta što negativno utiče ili može negativno da utiče na njihove živote, objašnavaju postojanjem više sile, nikad ne mogu biti slobodne volje. To je moguće samo prividno. Sad, da li je predmet njihove vjere bog, koka-kola, Milo, globalizacija, antiglobalizacija ili piramide koje služe za povratak u budućnost, potpuno je svejedno.

Ako zanemarimo sva zla koje je religija počinila, i sva zla koja su počinjena u ime boga a uz blagoslov činovnika religije, kud će veće zlo od sprječavanja čovjeka da misli svojom glavom?
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by septembar View Post
    1. Naprimjer: Zemlja u centru univerzuma (Aristotel) , Sunce u centru univerzuma (Aristah, Kopernik), Nema centra univerzuma
    Ovo je manje teorija a više hipoteza bez dokaza ili osnova.

Sredina se ne mijenja uvijek toliko drasticno da automatski otpise 98% populacije, niti evolucija uvijek cini te skokove u drasticne promjene. Ne bih se usudio da tvrdim da mi (homo sapisensi) ne evoluiramo.
    Ne kažem da je uvijek tako niti da je to jedini način. Samo kažem da se organizmi ne mijenjaju pod pritiskom sredine. Što se nas tiče, naravno da evoluiramo. Svaki život evoluira. Stalno.

Quote Originally Posted by emanuil View Post
    ЗАШТО КАО НАУЧНИК ВЕРУЈЕМ У БОГa- 2 доказа

А. Креси Морисон, идиот из Њујорка

1. Математика ми даје први и необорив доказ. :lolblue:

Математички има вероватноће један према десет да први пут извадите комад број један. Затим, да ћете после броја један извадити број два, вероватноћа је један према сто. А да ћете једно за другим извући један, два и три, вероватноћа је један према хиљаду. Што се тиче могућности да извадимо по реду, једно за другим свих десет комада, ту постоји вероватноћа један према 10 милијарди! Фантастична цифра, зар не?

Ако ово размишљање применимо на услове потребне за појаву живота на земљи, мораћемо признати да је, математички говорећи, немогуће да се сви ти услови пуким случајем јаве у одговарајућој размери.

2. Други доказ ја налазим у самим средствима којима располаже живо биће да би живело. И овде се јавља Премудрост Која је све предвидела.
    1) Netačno. Matematički govoreći, moguće je. Ako bi 10 milijardi puta pokušao jednom bi i uspio da izvučeš 1,..,10 zaredom. Planeta ima više nego dovoljno da se sa sigurnošću može reći da na mnogima postoje uslovi za život.
    2) Život se prilagođava prirodi kroz evoluciju. Nema nikakve mudrosti i premudrosti tu.

Nije mi jasno kako je povrsni naucnik poput Ajnstajna mogao da vjeruje u Boga?
    Možda je vjerovao, možda nije. Ne vidim kakve to veze ima.

U cemu je onda fukncija Boga ako ne u stvaranju?
    Funkcija Boga je popunjavanje rupa u priči i liječenje kompleksa. Ali da odgovorim u duhu pređašnjeg: Bog je mogao stvoriti prirodu a priroda čovjeka kroz evoluciju.

Evo, znas kako smo mi ucili nastanak enzima.
    Jednog dana celija osjeti potrebu da uvuce materiju A u svoju unutrasnjost, i da bi se reakcija ubrzala stvori se enzim. I tako redom enzimi za supstancu A, B, C.
    Onda se postavlja pitanje, kako je ta celija zivjela prije toga?
    Ovo mi je bilo i vise nego dovoljno da ne povjerujem.
    Ovo ti je ukratko prepricano, dok mi se ne da konkretan odgovor ja ne vjerujem.
    Pitanje ti ne stoji jer si već pretpostavila da je ćelija bila živa i prije enzima. Evo ti ukratko:
    - Imaš populaciju ćelija
    - Pojavi se jedna mutant-ćelija X sa enzimom za supstancu A
    - Ova ćelija brže procesuira A, te se bolje razmnožava
    - Potomci ćelije X uskoro dominiraju populacijom

Smatram da postoji Bog i da je Bog stvorio covjeka, dovoljno mi je bilo dok sam ucila sicusni nefron da shvatim kako je sve savrsno uskladjeno.
    Da je nefron savršeno usklađen ne bi postojala nefrologija. Nefron nije savršen nego je kompleksan. A kompleksnost samo znači da mi nijesmo dovoljno razvijeni da shvatimo a ne da je to neki Veliki Arhitekta smislio i napravio.

Zasto se toliko blati hriscanstvo i islam po medijima a jevrejstvo ne?!
    Zato što su Jevreji vlasnici medija ...i zato što Jevreji ne šire zlo koliko hrišćani i muslimani.

Piramide se koriste u svrhu satanistickih rituala i komuniciranjem bicima iz druge dimenzije(nisu reptili, nego u Bibliji demoni, u Tori posrnuli andjeli, a u Kuranu dzini). Piramida ima mogucnost da savija vrijeme i prostor. U svim vecim centrima imas piramide, mrsko mi trazit po internetu ali ako hoces uradicu i to.
    :?:

Thanks Thanks Given 
    22
    Thanks Thanks Received 
    54
    Thanked in
    30 Posts

Piramide se koriste u svrhu satanistickih rituala i komuniciranjem bicima iz druge dimenzije(nisu reptili, nego u Bibliji demoni, u Tori posrnuli andjeli, a u Kuranu dzini). Piramida ima mogucnost da savija vrijeme i prostor. U svim vecim centrima imas piramide, mrsko mi trazit po internetu ali ako hoces uradicu i to. I prestani sa ironijom inace neces imati cast da ti ja odgovaram
    Dalje, mislim da je Dzo jako pametan, samo mu nesto fali, guess what?
    Hahahahahahahhahah, kakav lik, s obzirom da ne pricas sa mnom, ja cu barem pricat s tobom, hahahahahhaha.

Ajmo ovako - Imas li ti neki dokaz da su piramide za to napravljane, ili bi voljela da je to stvarno tako, misticno, tajanstveno, pa si svoje mastarije projektovala u ovome postu? Imas li dokaz?

Imas li dokaz da bog postoji? Jesi li ga vidjela? Osjetila?

Dzo je jace pametan nego sto ti mislis da je pametan, i ne hvali mu nista, a ako njemu ne hvali, zapitaj se kome hvali...
    I nisam zidar, ali eto

Thanks Thanks Given 
    22
    Thanks Thanks Received 
    54
    Thanked in
    30 Posts

Mozes li molim te da obrazlozis ovo, bas da vidim kako to rade, i uz pomoc cega. Ako neces da pricas sa mnom, napisi da se obracas nekom drugom, cika_dzou recimo
    I nisam zidar, ali eto

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Jevreji su zlo.

vjernici treba da obožavaju jevreje

ISUS je bio jevrej

jevreji za razliku od hrišćana i muslimana nisu vodili vjerske ratove već isključivo ratove za teritoriju
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Page 105 of 171 FirstFirst ... 55595101102103104105106107108109115155 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Bookmarks