da da 4 godine. S tim što se može prekinut zbog loših rezultata ovoga onoga...
Barcelona
Real Madrid
Almería
Malaga
Atlético Madrid
Deportivo La Coruńa
Villarreal
Tenerife
Real Zaragoza
Sporting Gijón
Valencia
Espanyol
Xerez
Real Valladolid
Osasuna
Athletic Bilbao
Racing Santander
Sevilla
Getafe
Mallorca
vidjecemo rosela....spominju se neka pojacanja....da on bude 50% laporte ja bih bio presrecan........
FC Barcelona mandat presjednika je 4 godine...je li tako???
da da 4 godine. S tim što se može prekinut zbog loših rezultata ovoga onoga...
Nadam se da novi predsjednik nije separatista, i da se neće glupirat sa izjava kao njegov prethodnik
Mislio sam da je ova prica zavrsena do kraja SP i otvaranja nove teme za novu sezonu?!
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
Pa neka neko otvori temu novu! Jer ovo je ipak velika vijest!
Ne znam je li Sandro Rosel za nezavisnost Katalonije, ali jeste jasno i glasno izjašnjen kao Katalonac. Je li za nezavisnot ili nije, to samo gledaju ljudi kojima je to najbitnije. Ako jeste za nezavisnost to normalna pojava, isto kao što bi bila i da nije "independentista"! Ne znam što je frka oko toga!
morace didi da prvo ovu zakljuca.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Nisam znao da navijanje za Real za sobom povlači i brigu o teritorijalnom integritetu Španije.
Barseloni se, kao fudbalskom klubu, može dosta toga zamjerit, naročito u zadnjih par godina, ali "optužbe" za "separatističke naklonosti" (kao da u tome ima nešto loše) su presmiješne.
Što se mene tiče, što više Barselona kao klub, i ljudi u klubu promovišu Kataloniju to će imati veći ugled kod mene.
Last edited by MadGod; 14-06-10 at 12:37.
To prosipaju pricu ovi sti su 21.05.2006 glasali za NE
Pa i ne povlaci,meni iskreno puca k**** jeli ovaj Katalonac i jeli za nezavisnost,Laporta je ***** od covjeka pa i da je Srbin ili Crngorac...A za ovoga ne znam,vidjecemo kako ce se pokazat...I ne mrzim ja Barsu jer su tu Katalonci i jer hoce nezavisnost,ja je mrzim jer je Real Madrid-ov najveci rival,kapiram da je to normalno![]()
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
orgullo, je li se pise odvojeno!!! cisto da znasda katalonac nesto nauci madridistu.
ne opterecuj se oko toga -tj. to ti nece poci za rukom.
Naravno da je gospodin Rosel za nezavisnu Kataloniju ili kako vi kazete seperatista, ne nego najbolje bi bilo da na celo kluba koji je simbol pokreta za katalonsku nezavisnost izglasaju nekog prospanskog kandidata.![]()
Sosijedad, Betis i Herkules (našega Delibašića) igraće prvu ligu sljedeće godine. Dakle, ponovo Betis - Sevilja i Bilbao - Sosijedad. Još 2 (tj. 4) jaka meča za koje smo bili uskraćeni.
nije usao betis no levante napravio si gresku
http://www.marca.com/estadisticas/fu...ificacion.html
Neka nije usao betis ne znam zasto al taj tim ne mogu smislit
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Napokon da i Herkules udje u prvu![]()
Levante je prvoligas, ponovo gradski derbi Valensije . . .
http://www.soccerway.com/national/sp...egular-season/
vidi, vidi... ja nađoh ovu tabelu! ali biće prije da je ta sa marca.com tačna
Moram ovo, jednostavno je jace od mene:
Sto se mene tice, sto vise Barselona kao klub i ljudi u klubu budu ostrasceniji dok budu govorili o "nezavisnoj" Kataloniji i sto im usta budu punija separatizma i manjka respekta za Spaniju, njenog kralja, drzavne i nacionalne simbole, a sve u vremenu dok taj klub igra SPANSKU ligu, Kup istog tog Kralja, i dok perjanice Katalonskog kluba tako strasno brane boje nacionalnog tima Spanije - rijec "RESPEKT" ce sve vise postajati/ostati nepoznanica u mom recniku kada se govori o njima, makar u ovoj oblasti![]()
Il calcio sono io...
Bi li Nino?! Brao majstore ahahahahah! E pa strahota, što sve pojedinci znaju...
I ne načinjite teme oko kojih ne znate ništa. Kao da bi nezavisnost Katalonije neminovno značila da Barselona igra svoju ligu. Ne glupirajte se MOLIM VAS!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks