ko je povrijedjen jadan??????????? nemoj me kidat!!!
cega prvi, drugi i cetvrti? ubacio sam cavija i njuneza samo? a igraju oboica koliko sam vidio.![]()
na koje si mislio?
Ja nebi ubaca nuneza, Honduras je prelosh tesko ce sto napravit. Imam i ja nekoliko po 5 pojena i zamjene 2 zamjene espinoza i C. JONG HYOK ali ih necu ubacat sto je sigurno sigurno je![]()
hahahaha kako te mrzim sto je to)))
pusticu te da slavis jos malo tih top10..a onda zbogom...hihiihiihhihihihi
:)
kako se zajebah sto ne stavih ronalda u postavu, grrr...covjek ostvari skoro 20 poena...
ali imao sam eto-a sa 10 poena, fabijana sa 14, i dadoh vilji prednost u odnosu na ronalda![]()
Uzeh na kapitena Ronalda 38 pojena :hardrock:
Last edited by zola.mne; 21-06-10 at 14:33.
kako se ja zajebah sto ne postavih almeidu da igra umjesto mesia koji mi je imao 7 poena. kako sam se samo zeznuo.
@Real svaka ti cast.
dobro, nemojte misliti da ste se zajebali, sta sad, almeida nije ni poceo prvu. 7 poena je relativno puno. mada lako je meni da pametujem, i meni je ronaldo kapiten
Pa zato ti kazem, zbog prve utakmice ga sad nisam ni ubacio. i vidji kako ispade, a bilo mi je zao da rizikujem 7 poena i ovako rizikujem vec 10 poena. ali jbg
Umjesto da pobjegnes prvo meni jedno 25 bodova + ovo sad razlike, ti si a isto....hahahahahhaahhahahahaahahhaahhaahahahhhhhh hhhhhhahahhahhahahahhhhahha
jaahahahahahaahahahaahhahahahaahahahahaahahhaahhha hahahhahaah
mozda bi bio i prvi ahhahahahahahahaahahahahahahahhahahahahaahah
ahhahahaaha
ahahahahahahahahaah
![]()
i na kraju nunjez ne igra. hahahaha kako sam se zajebao, osim ako cavi ne postigne 10 bodova pa budem na 0
ahahaahahaahahahahahahahahahahahahhhh
hahahahhhhaahahahahahahahhahhahahhah
ahhahahahahaahhhahahhahahahaahahahahh
ovo se zove los trener hahahahahahahahha
xavi 9 poena, uze covjek 5 poena na napadacki bonus
ja nakon prvog kola sa 59 bodova, ovo zavrsih sa 87, znaci ukupno 146, bice u svakom slucaju bolja pozicija nego posle 1. kola (33.)
u sledecem valjda bude jos bolje s obzirom da sam sa izmjenama poceo tek 3. dan drugog kola...
Od prvog casa zivota svog, od trena kada sam ugledo dan, u glavi se mojoj misao javlja...
e moj vilja.....umjesto jos + 10 on -4....kapiten mi je![]()
''... It's not what you look at that matters, it's what you see...''
105 poena, ali uz dosta malera...prvo me zajeba Kaka (kapiten) sa crvenim kartonom...pa onda ne izabrah Ronalda u prvih 11, pa Vilja promasi penal...
inace, sinoc nisam mogao da promijenim kapitena....izgleda moze se mijenjati samo jednom u toku kola...
^^na koga se odnosi ovo ?
+ 1 poen imam. cavi 9 i nunjez 2, a rizikovao sam 10poena. sad sam na 87 poena sam u ovom kolu.
hahaha i ja isto 87 ovo kolosva trojica isto
![]()
Od prvog casa zivota svog, od trena kada sam ugledo dan, u glavi se mojoj misao javlja...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks