View Poll Results: Koju listu podrzavte za SO Podgorica?

Voters
183. You may not vote on this poll
  • Koalicija za evropsku Podgoricu – dr Miomir Mugoša – DPS – LP - BS

37 20.22%
  • Lista za izbor odbornika za Skupštinu Podgorice „SDP čist izbor – prof. dr Vujica Lazović”

33 18.03%
  • Lista za izbor odbornika za Skupštinu Glavnog grada Stranke srpskih narodnjaka – Dobrilo Dedeić

3 1.64%
  • „Bolja Podgorica, bolja Crna Gora”, (SNP, Nova, PzP....

71 38.80%
  • Ne izlazim na glasanje

39 21.31%
Page 87 of 88 FirstFirst ... 3777838485868788 LastLast
Results 2,151 to 2,175 of 2198

Thread: Podgorica, izbori 23.05.2010. godine

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Ooooo pa Vi bi sad da pricate o sinu g. Mugose, mozda i o ocu, majci, zeni, tasti... To vec nije tema i nije sin g. Mugose kandidat za Gradonacelnika Podgorice nego g. Miomir Mugosa.
    Mislim da sam upravo rekla da je to nefer da se nesto sto je uradio punoljetni sin (dakle roditelj tada nije odgovoran) i to i sami podvlacite, a sada koristite kao "argument" protiv Gradonacelnika PG. Budite konsistentni.

Sto se tiche spominjanja moje sekretariice, i izbora koji pravim, to je navedeno kao primjer, jer je njen CV suvise radno superioran da bi mogao bilo ko iz SDP-a a kamoli neki student bez iskustva koji je do funkcije stigao zbog pripadnosti nekoj grupi u Partiji i buduci da je sef kabineta predsjednika SDP-a i podrshkom u karijeri za zahvalnost od onih koji imaju korist u SDP-u da se paragonira sa njom. To je sramota za Glavni Grad Drzave kad im diletanti vode glavna mjesta. Nista vise od toga.

Hvala Lepo

p.s. Ne stitim ja g. Mugosu na fine ochi, vec zbog nevjerovatnog truda da od PG napravi nesto civilizovano da vrijedi, a ne "Karabushko Polje" kao sto bi ovi iz BP i Plava.. Cijenim sto se borio uprkos podmuklim namjestaljkama od predstavnika SDP-a pojedinih "finansijskih "genija" vlasnika medija itd. Zao mi je sto se radnom covjeku ne dozvoljava rad i sto neradnici - diletanti profitiraju eliminisuci bolje od sebe. Malo koga sam srela u CG da se predano odnosi prema poslu (i to drzavnom) kao sto je g. Mugosa. Samo iz toog razloga... i to je za bilo koga odgovornog - ogroman i najvredniji razlog.
    Last edited by Maja; 20-06-10 at 22:20.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Maja View Post
    Ako prichamo o siledzijstvu onda cete tako ocijeniti i nacin komunikacije i uvrede koje konstantno i nedzentlmenski upucuje nash sagovornik na forumu g. Oscar na moj racun...
    Razlog g. Oscara je jasan - netrpeljivost zbog mog koristenja ekavice, mog srpskog poriJekla, i njegova nezrelost za komunikaciju sa politichkim neistomishljenicima. Iz niskog razloga tj poslusnost Partiji i koristenje svih nedzentlmenskih metoda radi dobijanja nekog poena od svojih politichkih "sponzora" ili "tutora". Izgleda da se na taj nacin u SDP-u stichu odborska mjesta i uopste pozicije.

Da bi tumacili siledzijstvo g. Mugose, trebali bi identichno da budemo objektivni i da izvedemo zakljuchke tek nakon analize desavanja koji su slijedili put od svakakvih spletki u Skupstini PG pocev od predstavnika SDP-a, predstavnika medija iz svojih privatnih interesa, nikako politichkih itd. da bi stigli do toga da se reakcija djeteta drsko preslikava njegovom roditelju (koja je pitanje da li je i legitimna reakcija u privatnom vremenu svog oca).. itd.
    Koliko je to "siledzijstvo" kada je upleteno na najprljaviji nachin svoje dijete... to je vec diskutabilno.
    Pitanje o rodjaci g. Mugose je danas rijeseno sudski i ne znam chemu podrshka hajki protiiv tog covjeka koji je, nazalost, nachinio jednu veliku greshku, a to je... suvise je zelio da pruzi svojim gradjanima. Mozda nije sazrelo vrijeme za to, niti su mozda gradjani Podgorice dostigli taj nivo.. To je pitanje, jer koliko vidimo BP i Plav vode politiku u PG.

Nikad se najbolji ne pusta ovakvima na nemilost.

Hvala Lepo

Drz ti govore koliko oces Majo,ali bi sta bi .
    I ako bude srece,ovo je tek pocetak,jer je bilo doslo vrijeme da je najnormalnija stvar da gradonacelnici postanu komsije vecini gradjana grada kojeg vode za svog mandata,ako razumijes sta zelim da kazem.
    Jedna stvar koju nikad necu moc da shvatim je kako to da ljudi kojima ukazana takva cast da vode grad/drzavu...mogu to da koriste za licno bogacenje.Znam da je takvo ponasanje kod nas prihvaceno kao potpuno normalno i da te gledaju kao budalu ako tako ne razmisljas(i pozicionari i opozicionari,samo je vazno dok se njihovi bogate),ali mi opet nece nikad bit jasno.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Procitajte edit... odgovor sam napisala.

Sto se tice mojih "govora", nije mi cilj da ista postignem ovim pisanjem, osim da budem dovoljno razumljiva i da razmijenimo utiske. Ja sam totalno van politikanstva koji je aktuelan u CG, a moje angazovanje moze biti samo u drzavama chiji sam drzavljanin i gdje je politika shvacena i prihvacena na drugachiji nachin od ovog.
    Podrshka za CdM Partiju desnog centra...ako se ikada osnuje u CG bice mi chast da se pridruzim.

Koristim priliku da vam pozelim lijep, korektan i kulturan nivo komunikacije na forumu i u toku ljetnog odmora. Obaveze ne chekaju.
    Chitamo se.

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

p.s. Ne stitim ja g. Mugosu na fine ochi, vec zbog nevjerovatnog truda da od PG napravi nesto civilizovano da vrijedi, a ne "Karabushko Polje" kao sto bi ovi iz BP i Plava.. Cijenim sto se borio uprkos podmuklim namjestaljkama od predstavnika SDP-a pojedinih "finansijskih "genija" vlasnika medija itd. Zao mi je sto se radnom covjeku ne dozvoljava rad i sto neradnici - diletanti profitiraju eliminisuci bolje od sebe. Malo koga sam srela u CG da se predano odnosi prema poslu (i to drzavnom) kao sto je g. Mugosa. Samo iz toog razloga... i to je za bilo koga odgovornog - ogroman i najvredniji razlog.

Da imaju na raspolaganju toliko novca koliko ima gospodin Mugosa i ovi iz BP i Plava bi ponesto napravili,siguran sam(ovi iz BP su i jesu,sto se toga tice).Podgorica je bila i idalje jeste drzavni projekat(ne kazem da ne treba da bude) i nije bila potrebna neka posebna genijalnost da se od nje napravi pristojan grad.Ima DPS jos mnogo ljudi koji ce taj posao nastavit nista gore od Mugose.

Thanks Thanks Given 
    4,424
    Thanks Thanks Received 
    8,542
    Thanked in
    3,283 Posts

Ne stitim ja g. Mugosu na fine ochi, vec zbog nevjerovatnog truda da od PG napravi nesto civilizovano da vrijedi, a ne "Karabushko Polje" kao sto bi ovi iz BP i Plava.. Cijenim sto se borio uprkos podmuklim namjestaljkama od predstavnika SDP-a pojedinih "finansijskih "genija" vlasnika medija itd. Zao mi je sto se radnom covjeku ne dozvoljava rad i sto neradnici - diletanti profitiraju eliminisuci bolje od sebe. Malo koga sam srela u CG da se predano odnosi prema poslu (i to drzavnom) kao sto je g. Mugosa. Samo iz toog razloga... i to je za bilo koga odgovornog - ogroman i najvredniji razlog.
    Zaboga, Majo.
    Vidi se da ne živiš ovdje. Iz aviona se vidi. Zbog toga će ti ovo i biti oprošteno.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by GreatMontenegro View Post
    Da imaju na raspolaganju toliko novca koliko ima gospodin Mugosa i ovi iz BP i Plava bi ponesto napravili,siguran sam(ovi iz BP su i jesu,sto se toga tice).Podgorica je bila i idalje jeste drzavni projekat(ne kazem da ne treba da bude) i nije bila potrebna neka posebna genijalnost da se od nje napravi pristojan grad.Ima DPS jos mnogo ljudi koji ce taj posao nastavit nista gore od Mugose.
    Sam sebe si obilato demantovao jer i Tarzan je uradio tako da se vidi a imao je mnogooooo manje pare. Vazda se moze ponesto naravno adekvatno parama, a kako je DPS bogat onim koji zjaju graditi pokazuju mnoge opstine dje isto imaju graonacelnike, vlast, vecinu.... Ne moze se nikako umanjivati rabota Mugose pricom da je imao para i lako s parama... mada se bojim da će sad ovi iz SDP-a skociti pricom da je sve uradjeno zhvaljujuci njima a sve lose to ne oni.
    Kad bih se ja pitao prvo bi uveo alkotest prilikom izbora, a do izbora prinudne uprave u svim opstinama pa podijelti da njima upravljaju Tarzn i Mugi.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Quote Originally Posted by GreatMontenegro View Post
    Quote Originally Posted by Mojsije View Post
    Zaboga, Majo.
    Vidi se da ne živiš ovdje. Iz aviona se vidi. Zbog toga će ti ovo i biti oprošteno.
    Zurim na put i moram ukratko...
    Karabushko Polje i sve one kuce tamo i pojedinachno su skuplje od onih golubarnika gradjana PG, tako da tu oko novca nemojte jer svaka kuca ima minimum 200 kvadrata a onakav nemar u "urbanistichkom" smislu nisam vidjela nigdje...Totalno van svijesti o zajednichkom prostoru itd... Ako g. GreatMontenegro odgovara takav tip "urbanizma" postujem njegov izbor i to je to...
    Moguce da cete posle g. Mugose i sprovesti izgradnju PG na takav nacin.

A, g. Mojsiju moram reci da sam jako zadovoljna sto ne zivim u drzavi sa takvim kriterijumima i sto ne mogu da vidim kao sto Vi vidite, pa ne znam kome treba i sta da bude oprosteno.

Hvala Lepo

i cao cao...
    Last edited by Maja; 20-06-10 at 23:26.

Thanks Thanks Given 
    4,424
    Thanks Thanks Received 
    8,542
    Thanked in
    3,283 Posts

A, g. Mojsiju moram reci da sam jako zadovoljna sto ne zivim u drzavi sa takvim kriterijumima i sto ne mogu da vidim kao sto Vi vidite, pa ne znam kome treba i sta da bude oprosteno.

Hvala Lepo

i cao cao...
    Ignorance is a bliss.
    Uživaj u putu

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Quote Originally Posted by Mojsije View Post
    Ignorance is a bliss.
    Uživaj u putu
    To je mozda istina po CG kriterijumima zivota, ali CG je toliko mala, da je isto kao da mi neko pricha o jednom dijelu CHI, ili LA, ili Berlina, ili Pariza, Milana... Predgradje... Sve se to vidi dobro, i predobro.. Samo sto mnogi misle da su zazmurili i da ih niko ne vidi.
    O prednostima necemo...nije fino, iako tako zlocesti zasluzujete.
    Drzim do posebnih kodeksa.

Hvala Lepo

p.s. Hvala na zeljama i Vama sve najbolje.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    Sam sebe si obilato demantovao jer i Tarzan je uradio tako da se vidi a imao je mnogooooo manje pare. Vazda se moze ponesto naravno adekvatno parama, a kako je DPS bogat onim koji zjaju graditi pokazuju mnoge opstine dje isto imaju graonacelnike, vlast, vecinu.... Ne moze se nikako umanjivati rabota Mugose pricom da je imao para i lako s parama... mada se bojim da će sad ovi iz SDP-a skociti pricom da je sve uradjeno zhvaljujuci njima a sve lose to ne oni.
    Kad bih se ja pitao prvo bi uveo alkotest prilikom izbora, a do izbora prinudne uprave u svim opstinama pa podijelti da njima upravljaju Tarzn i Mugi.

Ja sam i sam rekao da je u BP ponesto uradjeno,jer su i oni dobili neke pare koje Plav recimo nije dobio,ali je to opet nista u poredjenju sa PG.
    Eto,dobra ti je ideja,nek presele Mugosu jedno vrijeme da vodi Plav,Andrijevicu ili Berane pa da vidimo sta ce da postigne.
    No money,no problems.

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,936
    Thanked in
    3,986 Posts

O sinu ne mora da se kaže ništa više nego da mu je poziciju otac obezbijedio. Ili misliš da je sam zaslužio svojim CV-em. Valjda se u nepotizmu ne mogu krivit samo oni koji su pomoću njega došli do pozicije, nego i oni koji su nekog postavili na poziciju. Barem se meni tako čini. U tom kontekstu ovaj konkretni otac i konkretni sin se ne mogu odvajati.

P.S. Odgovornost oca i odgovornost sina su svedeni na nivo nekog glupog prekršaja, opet zavhaljujući - nepotizmu. A Mugijevo siledžijstvo se ne ogleda samo u bukvalnom, fizičkom smislu, već i u tome da radi šta mu padne na pamet, a onda neka sudovi odlučuju je li u pravu. Postoji X primjera za to, da ih ne navodim sad.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Posto se ispozdravljasmo ispricasmo ajmo sad malo i na temu. Sve postove sa licnim obraćanjima, nagadjanjima ko je ko ili sta je ko bice brisani

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

i evo epilog pregovora i ......
    Raško Konjević je novi predsjednik Skupštine Podgorice, izabran glasovima odbornika Socijaldemokratske partije, čiji je član, i Demokratske partije socijalista.
    Za Konjevića, koji je poslanik SDP u crnogorskom parlamentu, glasao je 31 odbornik, šest je bilo protiv, a 18 listića je bilo nevažećih.
    DPS i SDP, koje nijesu zajedno nastupile na nedavnim lokalnim izborima, dogovorile su se minulog vikenda da socijaldemokratama pripadne funkcija predsjednika Skupštine Glavnog grada, a DPS-u fotelja gradonačelnika, u kojoj sada sjedi Miomir Mugoša, čiji mandat ističe u septembru sljedeće godine.

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    5 Posts

ovo nijesu LP i BS glasali za konjevica jel? ko je bio uzdrzan sve zna li se?
    ``ljudi su da razmijene i uvaze misljenja, a zivotinje da se kolju i ujedaju jer nemaju mozga``

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Valjda nijesu bili svi ako su 6+18 opozicija. Ako neko ima liste odbornika neka stavi da vidimo koja je razlika sa listom na koju se glasalo.

Thanks Thanks Given 
    691
    Thanks Thanks Received 
    1,201
    Thanked in
    475 Posts

Cuh dvije uzasne kombinatorike,Mugi i Sito rotacija.
    A druga je Misko Ivanovic za gradonacelnika.

Naravoucenije po hiljaditi put potvrdjeno-i od najgoreg ima uvijek gore.

Jedina pozitivna stvar je sto je ovaj alkoholicar koji operise nasu djecu smijenjen.
    A Konjevicu zelim srecu,vjerujem da zeli,i da moze da ucini nesto dobro za ovaj grad.
    "...Tu je slika Ive Lole Ribara"

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    5 Posts

Quote Originally Posted by Sidewinder View Post
    Cuh dvije uzasne kombinatorike,Mugi i Sito rotacija.
    A druga je Misko Ivanovic za gradonacelnika.

Naravoucenije po hiljaditi put potvrdjeno-i od najgoreg ima uvijek gore.

Jedina pozitivna stvar je sto je ovaj alkoholicar koji operise nasu djecu smijenjen.
    A Konjevicu zelim srecu,vjerujem da zeli,i da moze da ucini nesto dobro za ovaj grad.
    sto radi Sito R sad?
    Ko je Misko Ivanovic?
    ``ljudi su da razmijene i uvaze misljenja, a zivotinje da se kolju i ujedaju jer nemaju mozga``

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sito je ambasador u Zagrebu.Nista se nece mjenjat za narednih 15 mjeseci dok Mugiju traje mandat.
    off topic-odo ja na brod!

Thanks Thanks Given 
    691
    Thanks Thanks Received 
    1,201
    Thanked in
    475 Posts

Ambasador je nedje.
    Misko je bivsi direktor Moneta,posilni A.DJ,kao i O.Obradovic,nekad akteri najvece drzavne pljacke,prodaje T-com-a.
    "...Tu je slika Ive Lole Ribara"

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Moze li kako Migo za gradonacelnika ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by minjo View Post
    Sito je ambasador u Zagrebu.Nista se nece mjenjat za narednih 15 mjeseci dok Mugiju traje mandat.
    off topic-odo ja na brod!
    Mirno more i dobar vjađ!
    Primjeri cojstva i junastva Crnogoraca i Arbanasa - Marko Miljanov Popovic...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    Valjda nijesu bili svi ako su 6+18 opozicija. Ako neko ima liste odbornika neka stavi da vidimo koja je razlika sa listom na koju se glasalo.
    Nije glasa 1 iz DPS-a a 1 je bio odustan. A za Konjevica je glasao i 1 iz opozicije.
    Primjeri cojstva i junastva Crnogoraca i Arbanasa - Marko Miljanov Popovic...

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Evo dobih insajder info o SDP "marketinshkoj" nevidjenoj agresivnoj obradi za uchlanjivanje u SDP poslednjih mjesec dana...
    1. Ex Liberale su ubjedjivani da je to stranka ex liberala i da su interesi SDP-a Crna Gora i uklanjanje DPS (ovakvih-onakvih). Ti isti Liberali su provjerili i dobili podatak da je u SDP stranci tek 15% privedenih ex Liberala i mnogi od "obradjivanih" su ih otkacili.
    2. Crnogorce i (cak i one iz Srbije) i Srbe velike extremne komuniste su ubjedljivali da je to chista Komunistichka stranka sa nacelima Titove YU.
    3. Ljude sa islamskim kulturoloshkim osnovama su ubjedjivali da je to najjacha njihova komunistichka partija sa ciljevima koji ce njima donijeti najvise protoka u politici. Uz obecanje da ce doci do promjene CG znamenja prvom prilikom i da za sada treba da istrpe zbog strateshke politike SDP-a.

Elem uz objashnjenja kako je DPS propala politichka stranka, kako ih SDP perfidno razbija iznutra, kako ce mnogi da pridju njima i da ce SDP ubrzo biti najmnogobrojnija CG stranka upravo razbijanjem DPS-a i preselektiranjem njihovih ljudi u svoje redove. Najveci pokreti te kampanje su uz osmjeh namjerna isticanja Predsjednika SDP-a da se Predsjednik DPS-a povlaci sa funkcija, info o frakcijama u DPS-u, i blacenje najistaknutijih DPS kadrova sa politikom "Divide et impera". Rezultat tih dogovora kulminira ponudom direktorskihi savjetnichkih mjesta i ogromne (za CG uslove) plate.
    O namjestenim CV informacijama za pojedine chlanove ... saznacete sami. Ipak vi zivite u CG.

Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 22-06-10 at 10:59.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

SDP iznevjerila DPS u Andrijevici

Opoziciona koalicija "Bolja Andrijevica - Bolja Crna Gora" je danas, uz pomoć Socijaldemokratske partija, formirala vlast u Andrijevici.
    Jedini odbornik SDP Veselin Radenović je, mimo odluke organa svoje partij, ušao u politički aranžman sa opozicijom.
    Radenović je nakon izbora za predsjednika Skupštine opštine Andrijevica potpisao svečanu izjavu o postizbornoj koaliciji.

Za njegov izbor glasali su odbornici opozicije, dok su odbornici DPS-a, njih 15, napustili zasijedanje.
    "Ja sam kao čovjek i odbornik koji je posvećen Andrijevici i njenom budućem bržem i sveukupnom razvoju prepoznao da u narednom periodu do toga može doći zajedničkim radom odbornika liste "Bolja Andrijevica - Bolja Crna Gora" i Socijaldemokratske partije Crne Gore i od danas ću djelovati u tom pravcu", rekao je Radenović zahvaljujući se na ukazanom povjerenju.
    Veselin Radenović je više puta obezbjeđivao kvorum SNP-u u proteklom skupštinskom sazivu, a glasao je i za deklaraciju SO Andrijevice o nepriznavanju Kosova.
    Radenović je predsjednik Opštinskog odbora SDP u Andrijevici.
    Na lokalnim izborima održanim 23. maja, u Andrijevici su koalicija koju predvodi Demokratska partija i opoziciona koalicija Bolja Crna Gora - Bolja Andrijevica osvojile po 15 mandata, dok je SDP, koja je nastupala samostalno, osvojila jedan odbornički mandat.
    hahahaha principi za funkcije

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

Ja sam kao čovjek i odbornik koji je posvećen Andrijevici i njenom budućem bržem i sveukupnom razvoju prepoznao da u narednom periodu do toga može doći zajedničkim radom odbornika liste "Bolja Andrijevica - Bolja Crna Gora" i Socijaldemokratske partije Crne Gore i od danas ću djelovati u tom pravcu

hahahahah zaboravio je da kaze i kao komunista
    She is only here to annoy herself!

Page 87 of 88 FirstFirst ... 3777838485868788 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)