Nista sacekacu danasnje meceve italije i brazila, pa cu u ponoc mijenjati,
Franka sam htio 100 % maci...iz ovog kola...i ubacici cavia, bar ce mi imati od njega vise 2-3 poena...Kapdevilja, i od njega ocekujem 3-4 boda minimum...eto 8![]()
:)
odradi mi golman villar dobar posao, 9 bodova fino
nije jos obracunato na tabeli, al trenutno imam 132 boda, to je za 5. mjestojos treba chiellini i xavi da mi igraju i to je to za ovo kolo...
Od prvog casa zivota svog, od trena kada sam ugledo dan, u glavi se mojoj misao javlja...
meni da silva iz paragvaja ubode 11 bodova. lijepo, imam jos 4 igraca danas 2 iz italije i 2 brazil. sad bi trebalo da imam 134 boda sa ovih da silvinih 11 i jos ova cetvorica da mi uberu po koji poen i eto me u sami vrh![]()
moze li mi objasnit ko kako se igra ovo ?![]()
Momci ako je nako od vas igrao Football Manager 2010... molim vas da mi (kliketi-klik) pomognete, jer mi se namrtvo igra, a nemam pojma šta da radim.![]()
ja sa ova 2 boda de rosija imam 132 boda trenutno i imam maicona jos...mada cu mijenjat franka i ubaciti cavia, i izbacit onog jednog j. afrikanca koji iam 5 bodova i ubacit kapdevilju..ili mozda de rosia ako ne bude imao vise od 5 bodova!!!
mozda na kraju budem tj ocekujem nekih 140 bodova, bicu valjda i dalje u top 10
dok ces ti smrdo biti u top 5 sto posto.
p.s. kako prodje sa ta 2 igraca iz italije...USTA IH EBEM...
Last edited by DzoniS; 20-06-10 at 16:55.
dobro, kad sam makao runija i jisunga izgubio sam 8 poena, ubacio zambrotu i montoliva i oni su mi donijeli 11 poena. zambrota 6 a ovaj 5 a imali su i jedan i drugi gol priliku. A proslu utakmicu montovilo je uzeo 11 poena, mislio sam da ce i ovu, ali... Nadam se nekom gornjem mjestu. Nocas mi igraju jos majkon i cesar. Razmisljam da maknem kapitena sa snajdera i stavim na majkonaali opet mislm da ne moze dati istu igru kao na prosloj utakmici.
ja definitvno sad mogu da mijenjam onog franka 2 boda i de rosija 3 boda
sa cavijem i kapdeviljom...
Sad treba vec razmislajti za osminu finala, treba polako birati igrace, jeste da cemo svi izgubiti neko 9 neko 12 bodova ali se mora zrtvovat neki koji vise nece igrati npr...
e sad cu ti postaviti da mi kazes koga da zamijeni za sjutra, uzecemo u obzir da ce majkon uzeti 5-6 bodova.
evo ti pa mi kazi sto da radim za sjutra, koga da maknem? :P
![]()
Brate iskreno ne znam, niko nema ispod 5 bodova, tako da ti je sve jedno, sad za sad imas 3 po 5 bodova, sacekaj do ponoci d avidis ovi brazilci sta ce uraditi, pa makni 2 ili samo jednog mozda od 5 bodova i stavi cavija...
razmisljam malodu i montovilo da izbacim i ubacim cavija i nunjenaza i almeidu umjesto vidica pa ce mi on automatski prebaciti almeidu gore u napad. dok dudu ne bih ubacao. nadam se da bi oni mogli uzeti vise poena od ovih. :P mada ce majkon ubosti vise od 5 poena, tako da cu vjerovatno tako i uraditi. Bitno mi je samo da tebe predjemhahahaha
HA, ko je muva bez glave? pffff![]()
ovo je meni prvi fantasy fudbal, i jedem sve pred sobom hahahahahaha a ovo tvoju englesku ima da pojedem.
E zbilja trebao bih da prodam ove francuze i kupim neke druge. I onako su se raspali kao reprezentacija
Pa to je super, ako je istina, ja sam mislio ono standardno, 1 free ovo ostalo minus 3 boda...
jesi 100% siguran?????prosto ne mogu da vjerujem
Sa ovim golom Drogbe, odose mi 14 poena.
Release Yourself
Mene kapiten Maicon uze samo 12 bodovaSjutra na Ronalda da probam. Uzeh na Yaya Turea 10 bodova, na Kaku namazanog 8. SJutra imam josh ronalda, silvu i kasiljasa. Imam sad 121 pojen ocekujem oko 140 pojena da cu imat na kraju runde...
Mene zajeba malo Kaka jer mi je bio kapiten, sve je bilo extra ali ovaj crveni pokvari sve na kraju...
Ali zato fabijano![]()
ja sam na 137 bodova i jos sutra treba xavi da mi odigraprezadovoljan s obzirom da cijelo 1. i pocetak 2. kola nisam pravio izmjene
![]()
Od prvog casa zivota svog, od trena kada sam ugledo dan, u glavi se mojoj misao javlja...
Ha eto me na 7 mjesto, a DzoniS-a vratih na 12 mjesto. :P hehehehe
ovaj pojma nemam koga sjutra da ubacim, imam cavija u spaniji, dudu i almeidu u portugalu i nunjeza u hondurasu. A igraci sa najmanje poena su mi vidic, maluda, i montolivo po 5 poena mi imaju. Sta mi je raditi?
Rizikovah 10 poena, izbacih Vidica koji mi je imao 5 poena i ubacih nunjeza iz hondurasa, pa sam izbacio maladu koji je imao isto 5 poena i ubacih cavija. Nadam se caviju 6-7 poena i ovaj nunjez da uzme 5 -6.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks