Da nema neko iskustva sa http://store.liverpoolfc.tv/ ?
Da nema neko iskustva sa http://store.liverpoolfc.tv/ ?
Mislim da FIX misli na PayPal registraciju... Koju karticu si izvadio? NLB?
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
NLB VISA..
para na nju ima..
stavio sloveniju, province Crna Gora, Podgorica..
ja sam se registtrova na paypal, sve je to ok.. a posto sam krenuo da kupujem nesto, ja da platim, ne moze..
ima 3 koraka, na 2 korak mi javlja da ne prihvata karticu zbog zemlje a stavljena slovenija..
Kako je onda dozvolio registraciju?
nlb kartica ne prolazi na paypal, probao sam ja s 3 razliciteali zato fino na entropay odes, registrujes se s nlb karticom, posaljes kopiju kartice s obije strane i kopiju nekog licnog dokumenta, posaljes izvod iz banke kartice s kojom si napravio nalog (sve to da bi dokazao vlasnistvo kartice) i otvoris virtualnu karticu koja prolazi bilo gdje
![]()
Last edited by BiTrAtE; 20-06-10 at 19:05.
Cuvajte se lopova iz UPS-a! Ako roba ode kod njih - ode i 30 eura. Meni se to desilo dva puta. Prvi put sam izabrala expeditivnu dostavu i ajde ok ... mislila sam da je zbog toga (prebrzo je stiglo iz USA i opet se isplatilo), a drugi put standard iz UK i ne znam na koju foru - ali zalutalo je kod ovih lopova.
Sad zazirem od on_line trgovine samo zbog ovog neprijatnog iskustva. Kad bi me nazvali opet, rekla bih da je greska i da vrate paket nazad. Djubrad.
ups, dhl,tnt,fedex ... svi bi ti slicno naplatili..... najeftinije je starom dobrom poštom
Posta je super! Nekad 4eura, nekad ni tolikoNajgore mi je sto ne mogu da biram, nego kako se strefi.
Znachi, po 100ti put na ovom topicu, NLB kartice ne prolaze na PayPal. Btw, uvijek koristim obichnu poshtu, nikad mi se nije desilo da se zagubi posiljka... U poslednje vrijeme ako nesto kupujete iz UK nije loshe da vidite sa prodavcem da vam salje Royal Mail Inrternational Signed For-om, jer obichna avionska nakon haosa sa vulkanom je dosta usporila, pa nekad treba i oko 20 dana da dodje.
To je jedino mjesto (sto je i normalno, jer nismo podrzana zemlja) gdje ne prolazi NLB visa electron, na svakom drugom site-u mi je radila bez ikakvih problema.
Incognito, kako to "koristis" obicnu postu kad nemas opciju da biras ko ce da ti dostavi paket? Meni je iz iste prodavnice (isti nacin porudzbe) roba 10 puta stigla na postu, a 11-ti preko UPS-a. Prodavac mi je dao neko objasnjenje da to vjerovatno ima veze sa cijenom/tezinom paketa... sto nije tacno.
Kako izbjeci UPS, DHL i sl. ?
Pazi ovako... Zavisi od prodavca do prodavca... Na eBay-u vecina ljudi salje obicnom postom, mislim na posiljke tu do oko 200 eura, jer ovo skuplje obicno ide npr FedEx-om, zbog sigurnosti, brzine, itd. Prodavci najcesce napisu kojom postom salju, a nekada nude i vise opcija. Ne znam sa kim si ti imala posla, mozda su cak i greskom tvoj poslali UPS-om... A u slucaju da nisi sigurna, uvijek mozes kontaktirati prodavca da provjeris kojom salje postom, itd...
A okle skupo, ovo bi u PG kostalo 600 eur!http://store.liverpoolfc.tv/products...t-10/pid-29898
Ovo mi je bio omiljeni www.asos.com ...dok me nisu zeznuli sa UPS-om![]()
Express obicno znaci neki od ovih brzih servisa koji kod nas naplacuju otkup tovarnog lista...
http://www.tinydeal.com - super sajt, jes da je iz kineski ali samo im u paypal notu napisite adresu vasu tacnu i recite da shipuju preko China Post sa tracking numberom, znaci sve stize za 10-13 dana kupovao sam 5-6 puta tamo i nije se desilo da cekam vise od 13 dana, samo obavezno napisite da vam posalju preko China Post sa tracking numberom... Imaju i podrsku na Skype i MSN i sto god vam treba odma odgovore.
ti znas za asos !?
7 ja mislim, nisam sigurna... opcija Europe - standard shipping
Nema shto da zna, jednostavno pogleda "Help center" na Asos-u...Oni nigdje ne kazu tacno kojom postom salju, znachi uglavnom kako njima odgovara, kao sto si i rekla
![]()
Zna li tko mozda kolika je carina i ostale dadzbine, odnosno koliki postotak vrijednosti ode na to, za elektroniku narucenu preko interneta?
Hvala unaprijed.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks