Procitaj moj post na prvoj strani ove teme... Tamo ti sve pishe... Pa polaganoPozdrav
pa to je mooj broj, jos samo da uhvatim sto sve moram da otvorim da bih narucio , nikad dosada nijesam to radio i hvala na pomoci !!!
Procitaj moj post na prvoj strani ove teme... Tamo ti sve pishe... Pa polaganoPozdrav
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Ima li još koji sajt za kupovinu naočara pošto ovaj http://www.sunglasses-shop.co.uk/ trenutno ne šalje kod nas?
koju cu metnut drzavu od ovih skracenica u pm.. zbunise me
i koji mi je broj telefona?
prastajte..
Moze i Hr ako nije veliki Srbin+385 00385 69itd
![]()
A ne ne, to nikako, hehe![]()
niste me razumjeli.. ponudjene su samo skracenice drzava a nema ni CR ni HR ni SL.. pa ne znam sto da izaberem :P
Na kom to sajtu pa da pogledam?
Kada (ako ikada) paypal omoguci registracije iz CG, nisam bas siguran da cete moci da promijenite country na tim fake nalozima...
To je stvarno veliki problem, heh...U najgorem slučaju registrujemo se sa drugom mail adresom na PayPal, sa pravim podacima u Crnoj Gori, a banka nam reizda drugu karticu... A do tada, potrosicu jos dosta eura u ime Slovenije :P BTW, u mom prvom postu sam napisao da ljudi (citaj streberi) koji se sekiraju oko legacy-ja i tih pravnih ograničenja odmah odustanu od kreiranja fake PayPal naloga... A oni koji hoce da kupuju preko interneta, i pored toga sto Crna Gora nije na listi, prateći moja uputstva mogu da uzivaju u "charima" online kupovine...
Last edited by Incognito; 17-06-10 at 00:58.
Haha, samo polagano... Inache sve ti pishe u mom prvom postu na prvoj stranici, ako ga vec nisi prochitao...
Neka je sa srećom Incognito,eo ti je tema u novine
"
Velik broj ličnih iskustava domaćih korisnika, sa korisnim savjetima za online trgovine uopšte, može se naći na Cafemontenegro forumima (forum.cafemontenegro.com, tema Moja prva Internet trgovina, na podforumu Internet).
"
To je izaslo u Vijesti prije jedno 2 mjeseca![]()
Last edited by Incognito; 17-06-10 at 11:26.
To je ta stara,no je ja tek danas viđeh.
Haha, hvala u svakom slucaju![]()
za mail-forwarding, odlican i superbrz servisa vam je shipito.com. Svaka preporuka, kupio sam na amazon 15 Juna jedan cooler, 16 je dostavljen kod njih, danas su ga poslali za CG i dali mi tracking cod. Extra su! + ne treba PayPal, nego moze kreditna, meni je prosla od NLB Banke Visa Electron.
Super, thnx! Imaju i USPS Priority Mail kao opciju, pored deraca iz fedexa! Yes!
meni se javlja problem kod placanja, ne moze da mi prihvati karticu..
Choose a payment method
The credit card number you have entered cannot be verified. Only credit cards from approved countries may be used on PayPal.
a stavio sloveniju i sve kao sto treba..
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks