View Poll Results: Koju listu podrzavte za SO Podgorica?

Voters
183. You may not vote on this poll
  • Koalicija za evropsku Podgoricu – dr Miomir Mugoša – DPS – LP - BS

37 20.22%
  • Lista za izbor odbornika za Skupštinu Podgorice „SDP čist izbor – prof. dr Vujica Lazović”

33 18.03%
  • Lista za izbor odbornika za Skupštinu Glavnog grada Stranke srpskih narodnjaka – Dobrilo Dedeić

3 1.64%
  • „Bolja Podgorica, bolja Crna Gora”, (SNP, Nova, PzP....

71 38.80%
  • Ne izlazim na glasanje

39 21.31%
Page 83 of 88 FirstFirst ... 3373798081828384858687 ... LastLast
Results 2,051 to 2,075 of 2198

Thread: Podgorica, izbori 23.05.2010. godine

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by lale47 View Post
    El Re ,

Sa tobom se slazem da je opozicija kretenska (kad uzmemo u obzir svo ponasanje i hebenu utakmicu)

Najveci problem ove drzave nije kretenska opozicija nego kretenska i mafijaska vlast.
    lale 47,

Sanjam dan kada ću DPS vidjeti u opoziciji, ali ne po cijenu toga da mojim glasom pomognem dolazak ovakve opozicije na vlast. Taman posla!
    Ne ruši se stara kuća ako nijesi prethodno obezbijedio (bolji) krov nad glavom.
    Ne da neću nikad podržati opoziciju koja mi populističkom pričom, onako ispod žita, želi zapravo praviti neku srpsku Bjelorusiju od Crne Gore, već sam se spreman protiv takve "opozicije" boriti svim sredstvima, pa taman morao mafijaše i drugu ološ iz DPS-a nositi na leđima još koju godinu.
    Da bi u CG nastala autentična opozicija a ne ova kreirana po kabinetima u Beogradu, koja nije u stanju da se vlastitim predizbornim ugovorom usaglasi ni oko minimuma elementarno korektnog odnosa prema Crnoj Gori i njenoj nezavisnosti, potrebno je da prethodno nestane većina ove podvale koja se zove - "crnogorska" opozicija. Što se prije to dogodi, prije će se stvoriti uslovi za pravu i autentičnu opoziciju koja može biti uspješna alternativa.
    Kada se dogodi da TV kamera uhvati iole ozbiljnog opozicionog političara kako negdje sa tribina neupadljivo posmatra meč bilo koje crnogorske državne reprezentacije, ova vlast neće sastaviti ni godinu dana nakon toga.

Meni samo nije jasno kako to ne ulazi u glavu nekim navodnim glasačima "opozicije" koji nas optužuju za nekakav navodni nedostatak građanske hrabrosti. Rado bih takve volio da vidim koliko bi oni bili građanski hrabri onda kada je zaista trebalo hrabrosti i biti liberal početkom '90-ih, kada je svako od nas bio smatran za crnogorskog ustašu a naš život na ulici nije vrijedio prebijene pare. Nemaju oni koji nisu iskusili to predstave što je to - građanska hrabrost.
    Većina tih glasača opozicije su oni koji su ili ložili balvane ispred Skupštine 1997. i jurišali na Vladu '98. ili su takve podržavali. Većina tih glasača "opozicije" (ne naravno svi) smatrala je pripadnike 7. bataljona i ostalu sličnu ološ, junacima i najboljim sinovima ovog naroda...E još kad bi mi ostali bili goveda s livada pa sve to fino zaboravili onda bi idila bila potpuna a ovaj seks sa zdravim razumom prolazio bez problema. No to se u ovom vijeku neće desiti koliko god novih košulja ti u opoziciji presvukli. Meni među takvima nije mjesto, a ko smatra da tamo pripada - sretno mu bilo.

Thanks Thanks Given 
    4,292
    Thanks Thanks Received 
    8,295
    Thanked in
    3,161 Posts

Interesantno je kako se prihvata populizam od DPS-a bez trunke preispitivanja, a populizam opozicije je prosto populizam.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mojsije View Post
    Interesantno je kako se prihvata populizam od DPS-a bez trunke preispitivanja, a populizam opozicije je prosto populizam.
    Pa i jedni i drugi i treći su u dobroj mjeri populisti, razlika nastaje kad se malo zagrebe ispod.
    Ovo sa reprezentacijam nije šala uopšte, 90% suverenista neće nikad glasat opciju koja navija za neku drugu repku. A to je 50% glasača, da budem matematički precizan.
    Primjeri cojstva i junastva Crnogoraca i Arbanasa - Marko Miljanov Popovic...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

aj zakljucajte ovaj topic, ajde zakljucajte ovaj podforum..zakljucajte politiku...
    Ovo su moje poslednje rijesi na politiku...
    To me vise ne zanima...
    Sad sam slobodan covjek!!!
    :)

Thanks Thanks Given 
    22
    Thanks Thanks Received 
    54
    Thanked in
    30 Posts

Quote Originally Posted by El Re View Post
    Vidis brale, tu se slazemo, s tim sto sam ja vise za opcju da se prvo sve srusi, pa da se nanovo gradi (lakse je novo napravit,nego staro popravljat). A onaj period koji je potreban da se novo napravi, a nema se dje zivjet, mislim da bi dobro dosao Crnoj Gori, kao neki wake-up call
    I nisam zidar, ali eto
    oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by OSCAR View Post
    Pa i jedni i drugi i treći su u dobroj mjeri populisti, razlika nastaje kad se malo zagrebe ispod.
    Ovo sa reprezentacijam nije šala uopšte, 90% suverenista neće nikad glasat opciju koja navija za neku drugu repku. A to je 50% glasača, da budem matematički precizan.
    Ma nema to veze sa samim reprezentacijama...Ja i nisam neki posebno sportom zagrijan tip...
    Odnos prema državnoj reprezentaciji je vaš odnos prema državi, jer prosto uskraćivanjem da podržite reprezentaciju ne možete imati izgovor da time ne želite da podržite vlast. Odnos prema državnoj reprezentaciji je najbolji lakmus za vaš odnos prema državi. Nema tu ali...To je tako.
    A ko navija za drugu državu - sasvim je u redu. Ali takav ne može biti vlast ni u ovoj (ili bilo kojoj drugoj normalnoj zemlji) izuzem kao kakav minoran koalicioni subjekt iz reda kakve partije manjinskog naroda. Čak i kao takav mora pokazati elementarno korektan odnos prema reprezentaciji države u čijoj se vlasti nalazi.
    Dok god u opoziciji budu doživljavali orgazme na odbranjeni gol Stojkovića ili šenlučili iz svih oružja i oruđa u kolonama vozila na pobjedu Marije Šerifović - u CG nikada doći na vlast neće. Tačka.

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    5 Posts

Ma nema to veze sa samim reprezentacijama...Ja i nisam neki posebno sportom zagrijan tip...
    Odnos prema državnoj reprezentaciji je vaš odnos prema državi, jer prosto uskraćivanjem da podržite reprezentaciju ne možete imati izgovor da time ne želite da podržite vlast. Odnos prema državnoj reprezentaciji je najbolji lakmus za vaš odnos prema državi. Nema tu ali...To je tako.
    A ko navija za drugu državu - sasvim je u redu. Ali takav ne može biti vlast ni u ovoj (ili bilo kojoj drugoj normalnoj zemlji) izuzem kao kakav minoran koalicioni subjekt iz reda kakve partije manjinskog naroda. Čak i kao takav mora pokazati elementarno korektan odnos prema reprezentaciji države u čijoj se vlasti nalazi.
    Dok god u opoziciji budu doživljavali orgazme na odbranjeni gol Stojkovića ili šenlučili iz svih oružja i oruđa u kolonama vozila na pobjedu Marije Šerifović - u CG nikada doći na vlast neće. Tačka.
    ``ljudi su da razmijene i uvaze misljenja, a zivotinje da se kolju i ujedaju jer nemaju mozga``

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sad slušam vijest na Dnevnik u 15:30h...
    Kaže novinarka koja izvještava s lica mjesta (gotovo citiram):
    "Nalazimo se ispred sjedišta SNP gdje su za 15h bili zakazani razgovori o problemima unutar opozicione koalicije BCG, međutim kako saznajemo niko se od lidera većih partija ove koalicije do sada nije pojavio, jer, kako smo mogli čuti, zbog fudbalske utakmice Srbija-Njemačka dogovoreno je pomjeranje ovog sastanka.
    Na sastanak u zakazano vrijeme su došli samo čelnici NS i DSS i oni su nam rekli da će glavna tema biti pokušaj krađe njihovih mandata."

Da čovjek ne povjeruje...Ova kretenska opozicija (nemam zaista ljepši izraz) svojim ozbiljnim problemima pretpostavila je jednu fudbalsku utakmicu i to susjedne zemlje...Da nije žalosno bilo bi smiješno...
    Čak nisu bili toliko sposobni pa pomjerili termin sastanka ranije, već su novinari medija koji su se pojavili u 15h svojim čekanjem svjedočili sav kretenizam onih koji su navodno trebali da budu alternativa ovoj vlasti.
    Ali, valjda u tome ima neke pravde, makar su se usaglasili oko onog što ih jedino okuplja, veže i ujedinjuje - nerazumna i stupidna ljubav prema Srbiji i svemu onome što se vezuje za nju.
    S ovakvom opozicijom ovaj režim može mirno da spava svoj zimski san.
    Nasa ce opozicija poceti da bude prava politicka opcija tek kada svaki od njih ustane na himnu, kad prestanu da prigovaraju naljepsoj zastavi sto moze bit (tako je karakteristicna...kad stranac vidi one zastave Slovenije, Rusije, Srbije, SLovacke, Hrvatske, Holandije , Ceske...itd valjda...pomesaju mu se plavo, crveno i bijelo kao na ruletu....samo joj jedna fali-zemljice od 670 000 stanovnika!) i kad ih kamera pocne snimat na utakmici MNE-SRB kako navijaju za MNE , a sa smijeskom objasne da je bliza kosulja od sakoa (ili slicno) i da navija za zemlju u kojoj zareadjuje za hleb ( i dobar zivot), u kojoj mu djeca besplatno idu u skolu, koja je najljepsa zemlja u Evropi-ONDA CE PRESTAT SHIZOFRENIJA U NJIMA SAMIMA, I ONDA CE IH GLASATI ONI KOJI ZNAJU DA JE DRZAVA MNOOGOO VAZNA STVAR....ZA KOJU SE I GINE PO POTREBI!!!
    A kako razmisljaju u Srbiji najbolje opisuje jedan kometar iz novine "Bllic":

polakooo.danas jedan nula protiv njih,sutra nazad kosovo,a na kraju cemo i mercedes da pravimo....
    "Svoj posa i svi na radne zadatke...i vrijeme je posle par stotina godina da pocnemo sa malo rada"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by komsija View Post

Thanks Thanks Given 
    3,181
    Thanks Thanks Received 
    3,222
    Thanked in
    1,560 Posts

Hm..oni su bar navijali protiv Njemačke a šta ćemo sa tim što 99% Albanaca iz CG navija u sred Podgorice protiv države u kojoj žive(a dostina njih u Albaniju nikad nije ni otišla)?
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Old Bone View Post
    Nasa ce opozicija poceti da bude prava politicka opcija tek kada svaki od njih ustane na himnu, kad prestanu da prigovaraju naljepsoj zastavi sto moze bit (tako je karakteristicna...kad stranac vidi one zastave Slovenije, Rusije, Srbije, SLovacke, Hrvatske, Holandije , Ceske...itd valjda...pomesaju mu se plavo, crveno i bijelo kao na ruletu....samo joj jedna fali-zemljice od 670 000 stanovnika!) i kad ih kamera pocne snimat na utakmici MNE-SRB kako navijaju za MNE , a sa smijeskom objasne da je bliza kosulja od sakoa (ili slicno) i da navija za zemlju u kojoj zareadjuje za hleb ( i dobar zivot), u kojoj mu djeca besplatno idu u skolu, koja je najljepsa zemlja u Evropi-ONDA CE PRESTAT SHIZOFRENIJA U NJIMA SAMIMA, I ONDA CE IH GLASATI ONI KOJI ZNAJU DA JE DRZAVA MNOOGOO VAZNA STVAR....ZA KOJU SE I GINE PO POTREBI!!!
    A kako razmisljaju u Srbiji najbolje opisuje jedan kometar iz novine "Bllic":

polakooo.danas jedan nula protiv njih,sutra nazad kosovo,a na kraju cemo i mercedes da pravimo....
    Nisam znao da postoji plavo i bijelo na ruletu...
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

lale 47,

Ne da neću nikad podržati opoziciju koja mi populističkom pričom, onako ispod žita, želi zapravo praviti neku srpsku Bjelorusiju od Crne Gore, već sam se spreman protiv takve "opozicije" boriti svim sredstvima, pa taman morao mafijaše i drugu ološ iz DPS-a nositi na leđima još koju godinu.
    El Re, ne postoji vise nikakva sansa da Crna Gora postane srpska drzava.

Ne postoji vise mogucnost da Crna Gora bude dio Srbije.

Opozicija iz CG je navodno kreirana u Beogradu u istom kabinetu u kome se Vujanovic tajno sastao sa Tadicem. O cemu mi odje pricamo?

Srbija i Crna Gora su drzave koje su unistene od strane Mafije na vlasti.

Bitno je da nam se vijori zastava, da pjevamo himnu, da se svadjamo na temu Crnogorac- Srbin - Crkva dok nas sve zajedno jase Mafija. Ne zelim da me jase Mafija, el Re.

Pozz

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by NSX View Post
    Hm..oni su bar navijali protiv Njemačke a šta ćemo sa tim što 99% Albanaca iz CG navija u sred Podgorice protiv države u kojoj žive(a dostina njih u Albaniju nikad nije ni otišla)?
    Mislis da ovi ne bi najvijali protiv drzave da igra Srbija protiv CG?
    "Oh, so they have internet on computers now!" Homer J. Simpson

 Think different!

Thanks Thanks Given 
    4,292
    Thanks Thanks Received 
    8,295
    Thanked in
    3,161 Posts

lale 47,

Sanjam dan kada ću DPS vidjeti u opoziciji, ali ne po cijenu toga da mojim glasom pomognem dolazak ovakve opozicije na vlast. Taman posla!
    Da bi u CG nastala autentična opozicija a ne ova kreirana po kabinetima u Beogradu, koja nije u stanju da se vlastitim predizbornim ugovorom usaglasi ni oko minimuma elementarno korektnog odnosa prema Crnoj Gori i njenoj nezavisnosti, potrebno je da prethodno nestane većina ove podvale koja se zove - "crnogorska" opozicija. Što se prije to dogodi, prije će se stvoriti uslovi za pravu i autentičnu opoziciju koja može biti uspješna alternativa.
    Kada se dogodi da TV kamera uhvati iole ozbiljnog opozicionog političara kako negdje sa tribina neupadljivo posmatra meč bilo koje crnogorske državne reprezentacije, ova vlast neće sastaviti ni godinu dana nakon toga.

Meni samo nije jasno kako to ne ulazi u glavu nekim navodnim glasačima "opozicije" koji nas optužuju za nekakav navodni nedostatak građanske hrabrosti. Rado bih takve volio da vidim koliko bi oni bili građanski hrabri onda kada je zaista trebalo hrabrosti i biti liberal početkom '90-ih, kada je svako od nas bio smatran za crnogorskog ustašu a naš život na ulici nije vrijedio prebijene pare. Nemaju oni koji nisu iskusili to predstave što je to - građanska hrabrost.
    Većina tih glasača opozicije su oni koji su ili ložili balvane ispred Skupštine 1997. i jurišali na Vladu '98. ili su takve podržavali. Većina tih glasača "opozicije" (ne naravno svi) smatrala je pripadnike 7. bataljona i ostalu sličnu ološ, junacima i najboljim sinovima ovog naroda...E još kad bi mi ostali bili goveda s livada pa sve to fino zaboravili onda bi idila bila potpuna a ovaj seks sa zdravim razumom prolazio bez problema. No to se u ovom vijeku neće desiti koliko god novih košulja ti u opoziciji presvukli. Meni među takvima nije mjesto, a ko smatra da tamo pripada - sretno mu bilo.

Zašto se primaš na populističku priču DPS-a? Misliš stvarno da bi se crna gora pripojila Srbiji i automatski spuštena naša zastava sa Ist rivera, ukoliko bi opozicija došla na vlast? Misliš da bi se odmah obustavile euroatlantske integracije? Misliš da ljudi iz opozicije ne umiju slušat instrukcije ovih iz svijeta kao što poslušno to rai vlast? A populističku priču opozicije omalovažavaš?

Čisti populizam su mi obećanja premijera proteklih godina od kojih se ni jedno jedino nije ispunilo. Čisti populizam mi je priča da će za 5 godina BDP po stanovniku biti 15 hiljada eura. Skoro kao u Sloveniji. Čisti populizam je mlaćenje DPS-a o sklepavanju opozicije u kabinetu predsjednika neke druge države. To ti nije palo na pamet da preispitaš? A kad su pitali premijera da pristupe tim navodnim dokazima koje on ima rekao je 'moći će da ih vidi samo onaj ko ima ovlašćenja za to'. U prevodu niko. Jer, na kraju krajeva, ispalo bi loše kad bi premijer lagao o dokazima.

Drugo, je li populizam to što se vlast u kampanji više bavila opozicijom nego sopstvenim programom i predočavanjem istog gradjanima?

I ti se isto više baviš opozicijom, nego ovima što su na vlasti. Klasika.
    Opet ponavljam, crna je opozicija, ali nije crnja od vlasti.

Thanks Thanks Given 
    3,181
    Thanks Thanks Received 
    3,222
    Thanked in
    1,560 Posts

Quote Originally Posted by Rave92 View Post
    Mislis da ovi ne bi najvijali protiv drzave da igra Srbija protiv CG?
    Većina ne bi, mada je to samo moja pretpostavka.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Kakvo to veze ima s onim o čemu ja govorim. Ja ni Srbima ne zamjeram da navijaju za Srbiju...Samo nek izvole...Ali partije koje okupljaju te što navijaju za tuđe reprezentacije neće dobiti glasove Crnogoraca, pa čak ni mnogih drugih u CG koji Crnu Goru stavljaju iznad svega iako nisu nacionalni Crnogorci. Bez naših glasova nema vlasti u Crnoj Gori. Tačka.
    Tako je svuda. Tako je i u CG, i tako i treba da bude. Svako drugo avetanje prosrpskih partija je zabluda i bježanje od stvarnosti.

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,658
    Thanked in
    3,827 Posts

Srbi i Crnogorci, kusi i repati, kako neko da voli i vlast i opoziciju? Potpuno su mi jasni ljudi koji vlast podržavaju iz ličnog interesa, ali da neki otac koji ne zna kako da svome sinu sjutra pruži osnovne stvari za život, gleda drugog oca kako svoga sina za direktora silom na sramotu postavlja (zanemarimo namještanje posla zetu ili suraku ili kome već), a na prvim sljedećim (i svakim prethodnim) izborima glasa(o) za te iste ljude - to mi nije jasno. Neka se i opozicije boji, makar neka doma ostane, ako nema za koga da glasa.

Uostalom, kome je dobro, ta nema potrebe ništa da mijenja. Takva mi se situacija čini da je i među forumašima.

I ne slažem se da bi neko ko je redovan glasač DPS (pa makar bio ponekad krtiički nastrojen prema njima, a glasa za njih da ne bi opozicija došla na vlast) mogao da bude srećniji da im vidi leđa od nekog ko nikad nije glasao za njih. Pritom milsim na umjerene ljude, ne neke kojima ni činjenice ni očigledne stvari nisu važne za obožavanje svojih idola.

Uzgred, opozicija jeste užasna (kao što je i vlast užasna), ali zašto svako, po automatizmu, pretpostvlja da će ta opozicija, ako i zasjedne na vlast, biti nepromjenljiva 20 godina?
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    3,181
    Thanks Thanks Received 
    3,222
    Thanked in
    1,560 Posts

Bez naših glasova nema vlasti u Crnoj Gori. Tačka.[/B]
    Hm..kad bi se nekim cudom ujedinile sve "manjine" ukljucujuci tu i vjerske (a glupo mi je bilo koje od njih da zovem manjinama..) itekako bi bilo vlasti bez nasih glasova. Cinjenica, jbg.

Thanks Thanks Given 
    4,292
    Thanks Thanks Received 
    8,295
    Thanked in
    3,161 Posts

Quote Originally Posted by NHM View Post
    Srbi i Crnogorci, kusi i repati, kako neko da voli i vlast i opoziciju? Potpuno su mi jasni ljudi koji vlast podržavaju iz ličnog interesa,
    Takvih ima u vrlo malom procentu. Mnogo veći procenat onih je što su se prodali za neki zanemarljivo sitnu stvar tipa račun za struju ili tako nešto, i onih koji su prisiljeni na glasanje za vlast. A najgori je onaj najveći procenat ljudi koji razmišljaju zatupljeno i glasaju vlast, iako nemaju leba da jedu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

El Re, ne postoji vise nikakva sansa da Crna Gora postane srpska drzava.
    Čak i da je tako, a zaista se ne bavim gledanjem u pasulj "što će biti", ova opozicija je bila protiv ove države i to im nijedan normalan suverenista nije i neće zaboraviti. Kad bi tek tako rehabilitovali svakog dušmanina koji je pokušavao da uždi ovu državu, onda bi neki mogli registrovat i jednu partiju koja bi baštinila ideje Osmanskog carstva, Velike Italije, Velike Albanije i sličnih. Zašto da samo pružimo šansu da u Crnoj Gori budu rehabilitovani oni koji sada za žalom konstatuju da Velika Srbija nije uspjela i da će oni pokušati da se kroz sistem bore za svoje ideje od kojih se uzgred nikada nisu odrekli.
    Ne postoji vise mogucnost da Crna Gora bude dio Srbije.
    Čak i da je tako - to nije zasluga opozicije. To što nisu uspjeli u svom naumu ne znači da ne treba da odgovaraju pred crnogorskim narodom, jer se po tvojoj logici onda ne bi trebalo odgovarat za pokušaj ubistva jer je zaboga, pokušaj bio neuspješan.
    No, poenta je da uopšte nije u ovom momentu u igri njihova namjera da prave novu zajedničku državu. Nisu ni oni toliki debili da ne razumiju da je taj voz prošao makar za neko vrijeme. Ono što pokušavaju sada jeste da oduzmu suštinu toj nezavisnosti i da kreiraju neku potpuno marionetsku državu koja bi u potpunosti slijedila politiku Beograda u svakom regionalnom ili evropskom pitanju. Zato sam ja jasno naveo da oni žele od Crne Gore da naprave satelita - srpsku Bjelorusiju.
    A ako bi u tome uspjeli ja bih prvi glasao da Crna Gora potpuno nestane nego da joj se bruka ime ko tokom '90.-ih.

Opozicija iz CG je navodno kreirana u Beogradu u istom kabinetu u kome se Vujanovic tajno sastao sa Tadicem. O cemu mi odje pricamo? .
    Pa da. I šta s tim? Vujanović je takođe izdajnik i podjednako priželjkujem da bude uklonjen ko i ova opozicija koja za razliku od njega ide javno kod Tadića na kanabe.

Srbija i Crna Gora su drzave koje su unistene od strane Mafije na vlasti.
    Srbija me ne interesuje. To da li je uništena ili ne - stvar je njenih građana. Ja ne gledam što se čini preko plota. Ne slušam Cecu i ne pratim Farmu.
    Crna Gora jeste uništena od strane mafije i zato će je trebati liječiti decenijama ali ne aspirinima ko što nude ovi idioti u opoziciji po principu - Sjaši Kurta da uzjašemo ja, vojvoda i Murta.

Bitno je da nam se vijori zastava, da pjevamo himnu, da se svadjamo na temu Crnogorac- Srbin - Crkva dok nas sve zajedno jase Mafija. Ne zelim da me jase Mafija, el Re.

Pozz
    Bitno je da se vijori zastava i da imamo svoju Crkvu. Pošto ti tu zastavu nisi nosio ranih '90-ih (već ti je sve to strano) onda ne možeš da razumiješ koliko su i kakvim emocijima mnogi pravi i čestiti suverenisti dočekali da vide ostvarenje tog sna.
    No,...sad kad se okrenem oko sebe svaki opozicionar mi se predstavlja ko bivši liberal od čega mi se odavno okreće u stomak. Ispade da nas je u CG tokom '90-ih bilo najmanje 80%. Ipak, svaki suverenista (a to su tokom svih '90-ih bili samo liberali i sdp-ovci) zna da su ovi "što im je danas sve svejedno" u većini nekadašnji navijači i barjaktari četništva ili njihova đeca, ali iz meni nerazumljivih razloga u CG se svi ustručavaju da to javno kažu. Niko nikom ne odriče pravo da kaže "jeste,ja sam shvatio - treba nam država", ali ovo široko rašireno lažno predstavljanje vlastite prošlosti zaista iritira. No kad mogu mnogi u DPS-u što da to ne rade i ovi što su vili četničke barjake.
    Nijednog pravog starog liberala nećeš čuti da je nevažno što je zastava na Ist Riveru ili da je pitanje CPC nešto nebitno, a samo bi oni (uz sdp-ovce) imali moralno pravo tako nešto reći i niko više jer smo mi sačuvali tu ideju da se ne zatre.
    Čuješ molim te..."nevažno je što je zastava na Ist Riveru"...Da si je ti šio i od džeparcem kupljenog platna danima krojio i pravio u spavaćoj sobi a kad je izneseš dobijao po rebara, pitao bih te da li bi ti bilo svejedno što je danas tamo đe je...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Hm..kad bi se nekim cudom ujedinile sve "manjine" ukljucujuci tu i vjerske (a glupo mi je bilo koje od njih da zovem manjinama..) itekako bi bilo vlasti bez nasih glasova. Cinjenica, jbg.
    Znači ti bi pozdravio vlast svih udruženih protiv Crnogoraca? Bravo!...Prvo takvo nešto je moguće samo u teoriji jer sam već rekao da ima mnogo onih koji CG stavljaju ispred svega iako nisu Crnogorci već recimo Muslimani, Bošnjaci, Hrvati, Srbi i ko zna ko sve ne.
    Inače, mogu da zamislim kako bi nas (Crnogorce) usrećili ti drugi "udruženi"...

Thanks Thanks Given 
    3,181
    Thanks Thanks Received 
    3,222
    Thanked in
    1,560 Posts

Ajd pokazi mi gdje si vidio da bih ja to pozdravio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Zašto se primaš na populističku priču DPS-a? .
    Ja se primam na populističku priču DPS-a?...Jeste, a-ha... DPS je branio sve do sada opoziciji da se okrenu svojoj državi. DPS je kriv što ni predozborni ugovor u kom bi
    naveli da će garantovat crnogorsku nezavisnost nisu htjeli da potpišu? DPS je rekao da je CG državolika tvorevina i najveća divlja građevina?
    Ako je DPS za to kriv to je onda samo zato što DPS stoji iza ove opozicije, što ja inače odavno sumnjam, a posebno mi bode oči kako se to vazda nađe neki spreman poslanik u opoziciji da podrži vlast DPS-a kad god im zafali. Nevjerovatan fenomen zaista...I to traje svih ovih 20 godina...

Drugo, je li populizam to što se vlast u kampanji više bavila opozicijom nego sopstvenim programom i predočavanjem istog gradjanima? .
    Kakav argument...Vrh...Znači kriv je DPS što se branio onako kako je procjenjivao da mu je najefikasnije? A šta je trebalo? Da ćuti? I to svo vrijeme dok se opozicija bavila DPS-om a ne konkretno nudila šta to ona planira da učini po dolasku na vlast.

I ti se isto više baviš opozicijom, nego ovima što su na vlasti. Klasika.
    Opet ponavljam, crna je opozicija, ali nije crnja od vlasti.
    Ja sam pošteno rekao i to ću ponoviti po hiljadu puta ako treba - ova vlast ovog ološa je zlato u odnosu na ološ u opoziciji. Može li konkretnije od ovoga?
    Da bi ova vlast bila smijenjena potrebna je druga opozicija jer ova samo produžava vlast DPS-a i za ovu opoziciju može glasati samo onaj ko želi konzerviranje ovog stanja. Zato sam već mali milion puta konstatovao da je ova opozicija idealna za ovu vlast. S ovom opozicijom farsa demokratije je kompletna a čitav cirkus potpun.
    Last edited by El Re; 19-06-10 at 15:58.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Raško Konjević kandidat SDP-a za predsjednika Skupštine Podgorice

Socijaldemokratska partija predložiće na sjednici Skupštine opštine Podgorica u ponedjeljak 21. juna da kandidat za predjednika opštinskog parlamenta bude Raško Konjević, saznaje Radio Antena M

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Od ove bruke sto u svojim redovima drze g. Lazovica sa pantljicarom za pol. funkcije, i prodajom za 3 direktorske fotelje... Kod mene su na ignore kao i PZP... isti format isti kapaciteti.

Hvala Lepo

p.s. Jel istina da se predstavnicima SDP-a stampa specijalno "nevidljivi" i minimalni grb CG koji se moze razaznati tek pod lupom? Valjda im nije po volji.

Page 83 of 88 FirstFirst ... 3373798081828384858687 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)