View Poll Results: Koju listu podrzavte za SO Podgorica?

Voters
183. You may not vote on this poll
  • Koalicija za evropsku Podgoricu – dr Miomir Mugoša – DPS – LP - BS

37 20.22%
  • Lista za izbor odbornika za Skupštinu Podgorice „SDP čist izbor – prof. dr Vujica Lazović”

33 18.03%
  • Lista za izbor odbornika za Skupštinu Glavnog grada Stranke srpskih narodnjaka – Dobrilo Dedeić

3 1.64%
  • „Bolja Podgorica, bolja Crna Gora”, (SNP, Nova, PzP....

71 38.80%
  • Ne izlazim na glasanje

39 21.31%
Page 82 of 88 FirstFirst ... 3272787980818283848586 ... LastLast
Results 2,026 to 2,050 of 2198

Thread: Podgorica, izbori 23.05.2010. godine

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Pa otprilike kako sam i očekivao...Đukanović i Krivokapić su završili posao...Sve je ispalo onako kako su i planirali. Možda čak i bolje. Mugoša će narednih godinu-ipo biti u iščekivanju šta će Gospodar uraditi s njim. Ukoliko bude poslušan i pokaže se još koristan - ko zna...Do tada valja mu gedati u milost Gospodara i stvarati ambijent u kom će i dalje biti viđen kao upotrebljiv.
    Lično, mislim da je ovo kraj Mugošine ere na čelu grada odmah po isteku njegovog mandata. Takođe mislim da će SDP na nivou grada sada pokazivati mnogu veću kooperativnost nego što je prvobitno planirao. Ne vjerujem da ćemo više vidjeti ikakve disonantne tonove tipa "Suhih"...
    Sve u svemu najveći profit iz čitave ove smarajuće papazjanije sa pregovorima oko vlasti u PG izvukao je (a ko bi drugi...) opet - Đukanović.
    Svi ostali su ponešto izgubili....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Treba li pomenuti da su klovnovi u opoziciji izgubili najviše. I to ničim izazvani. Prosto da čovjek ne povjeruje...Svega desetak dana nakon izbora, pred koje su se kleli u navodno nikad jače i jedinstvo do pobjede režima, dozvolili su da ih pregovori DPS-a i SDP-a, na koje nisu smjeli ni prstom da reaguju već da iste ignorišu, posvađaju, dodatno kompromituju i njihovu koaliciju podijele. A sve to bez ikakvog obraćanja ikog iz ove dvije vladajuće partije da se oni prema ičem određuju. Zaista za rubriku "vjerovali ili ne"...
    To što se zove BCG je svojim nuđenjem jednima ili drugima, toliko pomoglo Đukanoviću i Krivokapiću da sprovedu plan uklanjanja Mugoše a, tako i toliko da više niko nije mogao prepoznati njihov rukopis niti im zamjeriti za bilo što. Ispade da se bez Đukanovića i Krivokapića ništa u DPS-u ili SDP-u ne može uradit i da su oni jedini sposobni da brinu za dobrobit svoje partije.
    Nevjerovatno zaista...Nisam sklon tome da vjerujem da se neke stvari mogu dogoditi samo kod nas, ali ovakva se zaista mogla dogodii samo u CG.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by komsija View Post
    ali i dodatnu klauzulu da se, ukoliko i jedna i druga ličnost ne bude izabrana voljom odbornika koalicione većina-koalicija smatra raskinutom.
    - U tom slučaju bi i jedni i drugi imali pravo da traže nove koalicione partnere, a u alternativi bi se išlo na nove izbore.....
    ........
    Kakav kompromis kao da se sprdaju sa narodom, eto zadovoljni svi, svi zadrzali funkcije...
    Postenije im je bilo da su odma rekli ono sto im ja predlagao da formiraju vlast a oni neće glasati za Mugija a ne praviti cirkus
    Kaze se "ukoliko i jedna i druga ličnost ne bude izabrana" sto bi to znacilo u prevodu kad se jedan sad bira, a drugi za godinu ipo
    Kako se samo dramaticno dogovaraju SDP i DPS to je cudo jedno i super da niko ne popusti i svi zadovoljni

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by OSCAR View Post
    Pa u princupu me ne interesuje puno za koga glasaš ili ćeš glasat, pitanje je bilo upućeno i tebi i ostaloj armiji kritizera SDP-a koji uvijek pokušavaju da pokažu kako ona popušta, nema stav i slično...onda se poslije razvoja situacije koja nije bila kako ste prognozirali umirite sa optužbama, pa poslije mjesec dana opet.
    Previse ti radi sujeta...da te ne interesuje ne bi pitao.Samo sam konstatovao da ce SDP ubrati minuse ako popusti pod tolikim direktorskim mjestima, jer je veliki broj ljudi za njih glasao zbog predizbornog obecanja(necemo Mugija).

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Pa dobro, to smo vec juche diskutovali, kao da je g. Lazovic mogao da odbije toliko direktorskih mjesta.

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by SECTOR View Post
    Previse ti radi sujeta...da te ne interesuje ne bi pitao.Samo sam konstatovao da ce SDP ubrati minuse ako popusti pod tolikim direktorskim mjestima, jer je veliki broj ljudi za njih glasao zbog predizbornog obecanja(necemo Mugija).
    Ne radi mi uopšte sujeta...jednostavno sam na tvoju legitimnu optužbu odgovorio legitimnim pitanjem na političkom forumu, koje si ti shvatio previše lično i to je to.
    Sporazumom od sinoć se pokazalo da SDP nije popuštio pred pričom o dodatnim direktorskim mjestima. I što se mene tiče, ne bi ih ni uzeo sad.
    Napravljen je sporazum koji je sačuvao obraz i nama i njima.
    Primjeri cojstva i junastva Crnogoraca i Arbanasa - Marko Miljanov Popovic...

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Sad ce da se pravdaju naivchinama koje su privukli da glasaju za njih.
    Kad SDP pochne o obrazu a nazivaju sve koji bi ushli u deal sa DPS-om "fukarama"... Onda zaista...
    Samo se chudim DPS-u koji sve to trpi, a zna se da najveci ogovarachi i kritizeri Predsjednika DPS-a i njihovih chlanova jesu upravo chlanovi SDP-a.

"Gaje guju u njedrima", "daj im prst oni hoce glavu", i sto je najsmjesnije "U krevetu sa neprijateljem" ... Bash oni o obrazu, a obraz im g. Lazovic i direktorske fotelje za "obraz".

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne radi mi uopšte sujeta...jednostavno sam na tvoju legitimnu optužbu odgovorio legitimnim pitanjem na političkom forumu, koje si ti shvatio previše lično i to je to.
    Sporazumom od sinoć se pokazalo da SDP nije popuštio pred pričom o dodatnim direktorskim mjestima. I što se mene tiče, ne bi ih ni uzeo sad.
    Kad pitas nekog za koga ce glasati to ne treba da se shvati licno?
    Vidjecemo koliko ce se postovati taj sporazum i sta ce biti posle isteka mandata gradonacelniku.Nego, dobro je da je taj prvi korak bar valjan...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by SECTOR View Post
    Kad pitas nekog za koga ce glasati to ne treba da se shvati licno?
    Vidjecemo koliko ce se postovati taj sporazum i sta ce biti posle isteka mandata gradonacelniku.Nego, dobro je da je taj prvi korak bar valjan...
    Nijesam te pita za koga ćeš glasat, nego oli glasat SDP ako ispuni ono što (po tvome) očigledno neće, da budem do kraja tehnički ispravan
    Sporazum je tu, urađen je na osnovu sporazuma između konzervativaca i libdems-a u onom dijelu koji se tiče saodlučivanja, viđet ćemo koliko će bit poštovan od strane SDP-a i DPS-a.

p.s. Teško li je danas bit Slaviša Guberinić

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nijesam te pita za koga ćeš glasat, nego oli glasat SDP ako ispuni ono što (po tvome) očigledno neće, da budem do kraja tehnički ispravan
    Sporazum je tu, urađen je na osnovu sporazuma između konzervativaca i libdems-a u onom dijelu koji se tiče saodlučivanja, viđet ćemo koliko će bit poštovan od strane SDP-a i DPS-a.

p.s. Teško li je danas bit Slaviša Guberinić
    vidim da si "shvatio" zasto ovo pisem.Ko je Slavisa Guberinic?

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Dobro li znaju preslikati svoje probleme na g. Guberinica koji ni maslo taka' ni... Dok ovi iz SDP-a totalno umrljani.
    Rekoh ja...

Quote Originally Posted by Maja View Post
    Sad ce da se pravdaju naivchinama koje su privukli da glasaju za njih.
    Kad SDP pochne o obrazu a nazivaju sve koji bi ushli u deal sa DPS-om "fukarama"... Onda zaista...
    Samo se chudim DPS-u koji sve to trpi, a zna se da najveci ogovarachi i kritizeri Predsjednika DPS-a i njihovih chlanova jesu upravo chlanovi SDP-a.

"Gaje guju u njedrima", "daj im prst oni hoce glavu", i sto je najsmjesnije "U krevetu sa neprijateljem" ... Bash oni o obrazu, a obraz im g. Lazovic i direktorske fotelje za "obraz".

Hvala Lepo

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Maja View Post
    ... i sto je najsmjesnije "U krevetu sa neprijateljem" ...
    To moze biti produktivno kad se krvnicki prijene na posa radi osvete

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

LICHNI I PARTISKI INTERESI su najvisha SVETINJA PARTIOKRATA,
    OBRAZ se ne moze izgubit,
    niko nije izgubio ono shto nije posjedovao,
    vazno je SACHUVAT DIREKTORSKE POZICIJE, da mogu finasirat poslushnike i podanike, a ovaj PUTUJUCI CIRKUS po PODGORICI,
    dhje DPSDPovci pleshu po zici, dok BOLJACGa drzi mrezu zategnutu i mole BOGA da slome VRAT, pa da GLAVU nose u plastichnu TUTU, da narod vidi shto imaju u glavu.
    IM - Old Bone
    Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...

Thanks Thanks Given 
    2,815
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Posto sam doma na more i nijeam u toku, mozes li molim te reci kako ste to sacuvali obraz u Podgoricu?
    Ako se vratim na pocetak toika, nedje sam napisala tacno kako ce biti.
    Samo se cirkusija bez veze.
    Ajde mi iskreno nesto reci, sto mislis koliko je posto biraca glasalo SDP u pg, jer je program bio Mugosa nikako gradonacelnik?
    rekoh ti, isto kao u vezi sa nivinarima, ovo ono i on zahvaljujuci SDP-u ostade tada na vlasti.

Smijesno mi je sto su svi ocekivali neke promjene, a uvijek bude isto.

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by El Re View Post
    ...
    Sve u svemu najveći profit iz čitave ove smarajuće papazjanije sa pregovorima oko vlasti u PG izvukao je (a ko bi drugi...) opet - Đukanović.
    Svi ostali su ponešto izgubili....
    Ne znam sa kim to pricas ali ovi DPSovci sa kojima sam ja razgovarao kazu da je ovo cista pobjeda dvojca Marovic-Vujanovic. Vodjin pokusaj da se zajedno sa SDP-om otrese Mugija nije uspio vec je samo Serifa gurnuo u jos cvrsci zagrljaj M&V. Bolji DPS rezultat u tradicionalno srprskim sredinama u sjevernoj Crnoj Gori Vujanovic takodje pripisuje sebi i svojoj "umjerenoj" politici, sto mu jaca polozaj unutar stranke.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by montenegrina View Post
    Posto sam doma na more i nijeam u toku, mozes li molim te reci kako ste to sacuvali obraz u Podgoricu?
    Ako se vratim na pocetak toika, nedje sam napisala tacno kako ce biti.
    Samo se cirkusija bez veze.
    Ajde mi iskreno nesto reci, sto mislis koliko je posto biraca glasalo SDP u pg, jer je program bio Mugosa nikako gradonacelnik?
    rekoh ti, isto kao u vezi sa nivinarima, ovo ono i on zahvaljujuci SDP-u ostade tada na vlasti.

Smijesno mi je sto su svi ocekivali neke promjene, a uvijek bude isto.
    Pa na kraju je ostalo da se bira gradonačelnik dogovorom dvije partije...niko nije ni htio dirat Mugoši mandat dok mu ne istekne za godinu i par mjeseci.
    Bilo kako bilo, mislim da je ipak njegova pozicija u DPS-u oslabljena, samim ti što nije učestovao u završnim pregovorima, i što je mimo njega dogovoreno ovo rješenje. Pozicija Vujanovića je dodatno oslabljena jer je čitav džumbus i nastao zbog toga što nije htio SDP u koaliciji.

Oko percepcije koliko je ljudi glasalo SDP zbog protivljenja daljoj vlasti Mugoše, tačan podatak je 1.3%.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by SKOJ View Post
    Ne znam sa kim to pricas ali ovi DPSovci sa kojima sam ja razgovarao kazu da je ovo cista pobjeda dvojca Marovic-Vujanovic. Vodjin pokusaj da se zajedno sa SDP-om otrese Mugija nije uspio vec je samo Serifa gurnuo u jos cvrsci zagrljaj M&V. Bolji DPS rezultat u tradicionalno srprskim sredinama u sjevernoj Crnoj Gori Vujanovic takodje pripisuje sebi i svojoj "umjerenoj" politici, sto mu jaca polozaj unutar stranke.
    Tebi spasa nema......Neću da te uvrijedim, taman posla...Ajde budi faca pa svima objasni na osnovu čega si ti očigledan poraz Mugoše doživio kao uspjeh Marovića i Vujanovića??? Vrh, zaista...
    Zato je frustracija ljudi koji kao ti glasaju ove pajace iz BCG tolika jer se čini da većina vas živi u paralelnoj dimenziji u kojoj vidite stvari koje priželjkujete a kojih zapravo nema u stvarnom životu..
    Evo unaprijed izvinjenje takvima ko ti ako vas vrijeđa moj zaljučak. Budi drug i prosvijetli nas kako je to Đukanović dobio po nosu od Marovića? Živo želim da saznam...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Sad slušam vijest na Dnevnik u 15:30h...
    Kaže novinarka koja izvještava s lica mjesta (gotovo citiram):
    "Nalazimo se ispred sjedišta SNP gdje su za 15h bili zakazani razgovori o problemima unutar opozicione koalicije BCG, međutim kako saznajemo niko se od lidera većih partija ove koalicije do sada nije pojavio, jer, kako smo mogli čuti, zbog fudbalske utakmice Srbija-Njemačka dogovoreno je pomjeranje ovog sastanka.
    Na sastanak u zakazano vrijeme su došli samo čelnici NS i DSS i oni su nam rekli da će glavna tema biti pokušaj krađe njihovih mandata."

Da čovjek ne povjeruje...Ova kretenska opozicija (nemam zaista ljepši izraz) svojim ozbiljnim problemima pretpostavila je jednu fudbalsku utakmicu i to susjedne zemlje...Da nije žalosno bilo bi smiješno...
    Čak nisu bili toliko sposobni pa pomjerili termin sastanka ranije, već su novinari medija koji su se pojavili u 15h svojim čekanjem svjedočili sav kretenizam onih koji su navodno trebali da budu alternativa ovoj vlasti.
    Ali, valjda u tome ima neke pravde, makar su se usaglasili oko onog što ih jedino okuplja, veže i ujedinjuje - nerazumna i stupidna ljubav prema Srbiji i svemu onome što se vezuje za nju.
    S ovakvom opozicijom ovaj režim može mirno da spava svoj zimski san.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pa na kraju je ostalo da se bira gradonačelnik dogovorom dvije partije...niko nije ni htio dirat Mugoši mandat dok mu ne istekne za godinu i par mjeseci.
    Bilo kako bilo, mislim da je ipak njegova pozicija u DPS-u oslabljena, samim ti što nije učestovao u završnim pregovorima, i što je mimo njega dogovoreno ovo rješenje. Pozicija Vujanovića je dodatno oslabljena jer je čitav džumbus i nastao zbog toga što nije htio SDP u koaliciji.

Oko percepcije koliko je ljudi glasalo SDP zbog protivljenja daljoj vlasti Mugoše, tačan podatak je 1.3%.
    Politika - Vijesti
    SDP neće predložiti Suhiha za predsjednika Skupštine Podgorice 18. jun 2010. Socijaldemokratska partija neće predložiti Đorđa Suhiha, za predsjednika Skupštine Opštine Podgorica, javila je danas Antena M.
    Kako tvrde izvori radija, manja članica vladajuće koalicije nije odredila kandidata za predsjednika Skupštine Opštine, ali je sasvim izvjesno da to neće biti Suhih.
    Đorđe Suhih je često bio u "ratu" sa gradonačelnikom Miomirom Mugošom, pa se ovo tumači kao pokazivanje dobre volje SDP-a prema Demokratskoj partiji socijalista.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ma kakva dobra volja. Mugi napisao sta da potpisu, poslao kurira a PS napisao "ili izbori" i odma pregovori zavrseni

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by minjo View Post
    Politika - Vijesti
    SDP neće predložiti Suhiha za predsjednika Skupštine Podgorice 18. jun 2010. Socijaldemokratska partija neće predložiti Đorđa Suhiha, za predsjednika Skupštine Opštine Podgorica, javila je danas Antena M.
    Kako tvrde izvori radija, manja članica vladajuće koalicije nije odredila kandidata za predsjednika Skupštine Opštine, ali je sasvim izvjesno da to neće biti Suhih.
    Đorđe Suhih je često bio u "ratu" sa gradonačelnikom Miomirom Mugošom, pa se ovo tumači kao pokazivanje dobre volje SDP-a prema Demokratskoj partiji socijalista.
    Evo,..dobro sam primijetio da je platio ceh u partiji...Sada je to i zvanično.

Thanks Thanks Given 
    2,312
    Thanks Thanks Received 
    5,860
    Thanked in
    2,041 Posts

Quote Originally Posted by minjo View Post
    Politika - Vijesti
    pa se ovo tumači kao pokazivanje dobre volje SDP-a prema Demokratskoj partiji socijalista.
    Pokazivanje dobre volje ili skidanje gaća?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

"Nalazimo se ispred sjedišta SNP gdje su za 15h bili zakazani razgovori o problemima unutar opozicione koalicije BCG, međutim kako saznajemo niko se od lidera većih partija ove koalicije do sada nije pojavio, jer, kako smo mogli čuti, zbog fudbalske utakmice Srbija-Njemačka dogovoreno je pomjeranje ovog sastanka.
    Na sastanak u zakazano vrijeme su došli samo čelnici NS i DSS i oni su nam rekli da će glavna tema biti pokušaj krađe njihovih mandata."

Da čovjek ne povjeruje...Ova kretenska opozicija (nemam zaista ljepši izraz) svojim ozbiljnim problemima pretpostavila je jednu fudbalsku utakmicu i to susjedne zemlje...Da nije žalosno bilo bi smiješno...
    Čak nisu bili toliko sposobni pa pomjerili termin sastanka ranije, već su novinari medija koji su se pojavili u 15h svojim čekanjem svjedočili sav kretenizam onih koji su navodno trebali da budu alternativa ovoj vlasti.
    Ali, valjda u tome ima neke pravde, makar su se usaglasili oko onog što ih jedino okuplja, veže i ujedinjuje - nerazumna i stupidna ljubav prema Srbiji i svemu onome što se vezuje za nju.

Ma,ta je "opozicija" pukla i definitivno.Posebno sad sa ovom pricom oko narodnjaka,Mugose & co.U stvari su pokazali da oni ni nisu opozicija,tako da u CG opozicije uopste i nema.Postoje oni koji ucestvuju u kreiranju drzavne politike i pune se parama i oni koji ne ucestvuju u kreiranju drzavne politike i takodje se pune parama i svi su prilicno zadovoljni svojim pozicijama.

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Tebi spasa nema......Neću da te uvrijedim, taman posla...Ajde budi faca pa svima objasni na osnovu čega si ti očigledan poraz Mugoše doživio kao uspjeh Marovića i Vujanovića??? Vrh, zaista...
    Zato je frustracija ljudi koji kao ti glasaju ove pajace iz BCG tolika jer se čini da većina vas živi u paralelnoj dimenziji u kojoj vidite stvari koje priželjkujete a kojih zapravo nema u stvarnom životu..
    Evo unaprijed izvinjenje takvima ko ti ako vas vrijeđa moj zaljučak. Budi drug i prosvijetli nas kako je to Đukanović dobio po nosu od Marovića? Živo želim da saznam...
    Eto, ja te pitam odakle tebi ta prica a ti odgovaras zapitkivanjem odakle meni :-)

Uvijek su mi se svise svidjali pajaci nego ljudi sto se grle sa svakavom mafijom, ali valjda svako ima svoj ukus, o njima ne vrijedi raspravljati.

Nije to o Mugosi moja prica vec ljudi iz DPS-a, a meni zvuci dosta logicno. Mugosa je dozivio poraz na izborima, a ne od strane Vodje. Ocigledno je svakome ko ima iole pojma o CG politickim burama u casi vode da je SDP-ov zahtjev da se obori Mugosa bio dogovoren sa Vodjom. Njegove izjave su jasno vukle na tu stranu, da ne treba rizikovati koaliciju zbog pojedinaca. Jedini ko je podrzao oslabljenog Mugosu su Vujanovic&Marovic i time im je on jos vise natjeran u narucje. Ako dogovor bude ovakav kakav se nagovjestava, to je daleko od ikakvog obecanja da se Mugosa nece ponovo kandidovati za gradnacelnika. A sve sto ne vodi eliminaciji Mugija je svakako poraz za Vodju, koji se jasno opredijelio za njegovo zrtvovanje na oltaru koalicije. Mugi dakle nije eliminisan vec ostaje figura od uticaja, a jedini na cije saveznistvo moze da racuna kad dodje stani-pani su V&M. Sto jos jaca njihovu poziciju unutar DPS-a, koja je i ovako jaka.

Opet, s druge strane, mozda ovaj blog sto ga je Rodni pokrenuo na engleskom ojaca Vodjinu frakciju :-)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

El Re ,

Sa tobom se slazem da je opozicija kretenska (kad uzmemo u obzir svo ponasanje i hebenu utakmicu)

Najveci problem ove drzave nije kretenska opozicija nego kretenska i mafijaska vlast.

Page 82 of 88 FirstFirst ... 3272787980818283848586 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)