Results 1 to 25 of 2695

Thread: Islam!

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by kvarni View Post
    s ovim se slazem, fundametalizam je taj koji produbljuje jaz izmedju nas.

Ja sam ti vec nedje rekao, opcija da ja grijesim je kod mene otvorena, samo jednostaovano sad, ne mogu biti vjernik. I opet ti kazem, ja postujem tvoje vjerovanje, sve dok vjerujes u sebi, odnosno dok ne pocne palamudjenje o crkvi i cudima.
    Али чуда су реалност.Твој је избор да ли ћеш ти бити вјерник или не,али чуда су реалност.Ја зато говорим:пођите и видите под Острог.

ovo nisam razumio, ne zamjeri
    Под тим мислим да ништа није довољно само себи.

Ако кажемо да је логика довољна да спознамо суштину ми гријешимо јер је логика од човјека а човјек је несавршен.

Не спорим да логиком можемо доћи до истина и да логиком можемо окарактерисати све али нећемо бити сигурни да је то тачно.

pa potreban je, taj nagon uvjek postoji. Mnogo puta dok sam bio u urgentnom, zbog raznih povreda, imao sam prilike da vidim djedove i babe od 80 godina kako se boje zivotu, i bore se za zivot vise nego ja recimo, tako mi se cinjelo. Svi bi mi da zivimo vjecno, da vjecno zadovoljavamo nase potrebe i prohtjeve, ali ne moze nam biti, sve ima rok trajanja.
    Е,апропо тога,пошто вјерујеш да у једном моменту престајемо да постојимо,како је могуће да је најјачи нагон код човјека нагон за преживљавањем?Која му је функција по теби?
    Last edited by ihtus777; 17-06-10 at 13:32.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Bookmarks