View Poll Results: Novi selektor da ili ne?????

Voters
285. You may not vote on this poll
  • DA

117 41.05%
  • NE

89 31.23%
  • Nema veze - jer imamo zlato iz malage

79 27.72%
Page 245 of 942 FirstFirst ... 145195235241242243244245246247248249255295345745 ... LastLast
Results 6,101 to 6,125 of 23527

Thread: CG Vaterpolo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ako neko ne vjeruje, evo i preliminarna potvrda. http://www.cafemontenegro.com/index....42&news=121790

i ja bi volio da paskovic dodje u jadran, jer na toj poziciji gubimo radovica, janovica i jokica, tako da bi nam svakako koristio puno, samo ne znam kako ce navijaci primorca to da prebole.

isto tako, jadran mora da vidi sansu u slobodnom udovicicu, jer je vec igrao u jadranu, ima dobra iskustva iz novog, i s para od ivovica bi mogli lako da ga plate. ako bi dosli paskovic i udovicic (sto i nije toliko nerealno) ipak bi iduce sezone mogli biti ozbiljan protivnik.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Odakle uopste ta informacija da Vjeko pregovara sa jadranom? Nije prvi put da se to pise (zadnje 3 godine se to pisalo)...poznavajuci Vjeka - male su sanse da tamo ode, ali ljudi se mijenjaju... Sem toga, sportski direktor Budve Kotarac je prije nekoliko dana rekao da su oni postigli dogovor sa Vjekom, Danilovicem i Ticicem za narednu sezonu.
    Dan pominje samo pregovore jadrana sa Vapenskim, kao i da su Janovic i Jokic izrazili zelju da ostanu.
    Jadranu je sada zadrzavanje Jokica jedan od prioriteta.

A Vapenskog smo i mi mogli kontaktirat', mislim da nije skup, a mogao bi da odradi posao...

Talijanski sajtovi ili ne pominju ili govore da transfer @ nije zavrsen...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Mladost poslje 2/4 vodi 10:6. Druga cetvrtina 7:3.
    P r i m o r a c

big giant head Guest

ma ja sumnjam da ima sanse da paskovic dodje. ja bi i te kako volio, ali tesko. u budvi valjda ima daleko stabilnije finansijske uslove, plus sto ce budva vjerovatno biti i jaci tim sledece sezone.

mladost na poluvremenu vodi protiv juga 10:6. u toj cetvrtini, rezultat 7:3 za mladost, imali su seriju 4:0. jug na momente djeluje zbunjeno. mladost dosta vise zelje. moglo bi ovo ipak ici u 5. utakmicu

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Evo 10:10 poslje 3/4.
    Ne moze se po'vatat' utakmica od kontrafaulova...
    Cini mi se 5 golova Sukna, za sad.
    'oce i on u Recco.

Edit: dobila Mladost 14:12. Gotovo svaka sudijski odluka je bila diskutabilna. Sjajna igra Hinica. Covjek je neunistiv.
    Last edited by cattaro; 16-06-10 at 18:19.
    P r i m o r a c

big giant head Guest

dobi mladost na kraju. dobro, bila je zanimljiva utakmica. mozda ne bash neki ogroman kvalitet, puno faulova i gresaka, ali uzbudljiva u svakom slucaju. ovaj nizic djeluje kao da ce biti dobar golman

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

evo ako koga zanima izvještaj s utakmice mla - jug 14:12.
    bolja utakmica nego 3 prijašnje, suđenje lošije nego na 3 prijašnje, ali bolje nego kad sude naši.
    bošković odigro kao da se želio oprostit od juga u gružu, valjda će doć štogod publike. nižić opet pokazo potencijal (lani branio odlično u rijeci za 3. mjesto), ovajput u izrazito bitnoj utakmici. čuo sam da gaje mićo u prijenosu zvao brzica :mad:
    vaterpolski portal - www.dance.hr

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Miho je bio jako, jako slab...
    Nizica je komentator (koji je mnogo gori od crnogorskih!) mislim 3x nazvao ''Brzica''.
    Utakmicu sam pazljivo gledao, ali je bilo mnogo situacija (kontrafaulovi i iskljucenja) koje se na TV-u nisu vidjele...
    Bilo bi interesantno vidjet koliko je Vican golova primio iznad glave (od 10 koliko ih je ukupno primio), probusili su ga nocas!
    Hrvatski vaterpolisti (reprezentativci) gotovo da nece imat' pauzu...kakva greska sa terminima finala!
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

a ovaj nam je komentator nemjerljivo bolji od drugog koji još radi vaterpolo, jure ozmeca, i on je postavljen za voditelja press službe za EP. a još ne razumije koncept lopte u ruci tj da tada nema faula, uvijek se "uzbudi" na takve situacije sa našim sidrunima

bilo je dosta golova vićanu i pored njega, neposredno uz njega, ne samo poviše glave, iako je tako bilo najviše.
    što se tiče kontrafaulova, je li se na tv-u vidjelo zašto je suđen kontrafaul jugu kad je imo igrača više? je li to bilo u 4. četvrtini, ne sjećam se više.

što se tiče reprezentativaca. sukno i bušlje su izgledali najumorniji u ove do sad 3 utakmice. i danas je sandro imao puno loših reakcija i cijeli je nekako usporen. nije ni čudo, ovo mu je najmanje druga sezona u nizu u kojoj nema nimalo odmora. lani je kad su drugi odmarali poslije rima on išao sa mladima na EP u grčku. mislim dabi garudić moro poštedit prvog natjecanja u nišu što je napravio s hinićem. neka odmori i još najmanje bušlju. i joković i marković su iscpljeni, vidi se da su dugo pauzirali zbog bolesti i ozlijede. mislim dabi mi trebali poslat najviše 6 prvotimaca u niš, ostale odmarat.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Hrvatska osim SL i EP-a ovo ljeto za razliku od nas ima i Svjetski Kup. Problem je sto Rudic nema dovoljno kvalitetne zamjene za Sukna ili Busljea, tako da im od odmora nece bit' nista.
    Taj kontrafaul ja nisam vidio, sumnjam da bi svirali nesto takvo (u toj situaciji) a da nije postojalo.
    Najveca greska je bila kod 4:3 za Jug, kad sudije umjesto kontrafaula Muslima nad Dobudom iskljucuju Dobuda (dakle bez lopte), lopta je iz vanka dosla do Muslima i ovaj je lako realizovao. Nakon tog gola Mladost daje (cini mi se) 3 gola u seriji...
    Sukno jeste usporen, ali daje golove, Buslje takodje, pa i Dobud. A Boskovic, Markovic, Obradovic (da ne pominjem rezerve) bukvalno nisu postojali u napadu. Mada je i Pavic solidno branio nocas.

Meni samo nije jasno kako se moze desit da ova Mladost natpliva Juga, a oni golovi u 2/4 su upravo bili proizvod polukontri... I Fatovic je pogrijesio sto nije dao sansu mladjim igracima. Ako mu odu Sukno i Miho, ko ce mu dogodine nosit' igru?
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    5 Posts

Prvo, ako nema nigdje demantia od strane budve ili jadrana ,onda definitivno postoji mogucnost da se pregovara izmedju Paskovica i Jadana.

Drugo, ja ne vidim razlog zasto Paskovic ne bi dosao u jadran.. Znaci opredjeljujuca cinjenica bi bila ta da igraci iz kotora, po misljenju cijenjenih kolega forumasa, ne bi nikada , cak ni po cjenu zivota, trebali da igraju za Jadran?!? No buduci da je to stara ispricana i ofucana prica nebih je budio , nego eto, samo konstatacija.

Trece,odgledah ja tu tekmu u zagrebu, i mogu vam reci da sam prilicno iznenadjen onim sto su pokazali protivnici. Nije mi jasno kako moze onakva mladost ista jugu?? Pa jaci je jug za najmanje 2 gola . Ocigledno je da su se ispraznili i fizicki i psihicki igraci juga, dok su ovi iz mladosti napaljeni maximalno.. Kada vidim samo kako se Hinic raduje svom golu, onda ti je jasno sto se tu cini.
    Vican me iznenadio , i to neprijatno, popio je jedno 5 komada kroz glavu, i ond ajos dva smjesna suta, onaj od letice za 10 metara i jos jedan iz krila, i ode covjek malo naklupu. Boskovic nista, obradovic nista, markovic, jokovic isto, da nema onoga sukna, nista od juga, a sa druge strane malte ne sto god je neko sutnuo uslo je
    HInic je masina, muslima nije nidje bilo zbog dobre odbrane, ali se pojavio ovaj letica, karac standardno dobar, Zivkovic ... Ali ne mozes poslije 5 razlike doc na 10 -10 Imali su srece sto su na kraju pobjedili.
    Sudije su bile korektne, jugasi su mislili da navlace za mladost Gresaka, pa nisam vidio, sem mozda tog kontrafaula Muslima na dva metra, mada se cini da je mozda i jugov igrac malo glumio.
    Mislim da je to super rjesenje koje bi trebali i mi ovdje uvest, znaci finale lige da sude talijani, i svi bi bili mirni kao bubice.
    Interesantan je bio detalj prilikom dvostrukog iskljucenja igraca mladosti i dodatnog peterca za jug. Kamera prikazuje BEbica, koji je bio delagat ili kontrolor, ili sta vec , koji posmatra sudije i samo klima glavom, a garantuem da je bio neki hrvatski sudija, pa on bi se vec bio ukljucio aktivno u razjasnjavanje situacije Generlano mi se to ne svidja sto ti delegati i kontrolori tamo nesto izvode, pa ako ste gledali nase finale, pa to sto su radili Rajevic i Djurcic, pa to je bila sprdnja...Vise su se oni setali po bazenu nego sudije
    Please alowe me to introduce myself.......

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by HIPER View Post
    Drugo, ja ne vidim razlog zasto Paskovic ne bi dosao u jadran.. Znaci opredjeljujuca cinjenica bi bila ta da igraci iz kotora, po misljenju cijenjenih kolega forumasa, ne bi nikada , cak ni po cjenu zivota, trebali da igraju za Jadran?!? No buduci da je to stara ispricana i ofucana prica nebih je budio , nego eto, samo konstatacija.
    heh, ti bi trebao da ides u holivud da snimas filmove, jer od svega pravis dramu. :P

nije da ne bi trebali, nego da ne bi voljeli. to je isto kao da 'mi' ili bilo ko napadne ivovica sto je otisao u pro recco, bla bla bla, a covjek ide za zaradjuje sebi za zivot. naravno da ni ja ne bi volio da vidim ivovica, zlokovica, jokica ili nekog drugog da igra za primorac, ali jbg, ako oni smatraju da ce njima tamo biti bolje, neka idu. drugo bi bilo da se recimo igra 'volonterski', pa da kazemo zasto neko iz kotora igra za novi, i obrnuto. ali ovako, ostaje samo navijacki zal ako neko od nasih/njihovih igraca pocne da igra za klub koji ti je najveci rival.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    2,817
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Leki od sveg srca zelim srecu, da konacno naplati svoj veliki talenat i trud. Jer Leka je jos kao dijete govorio da ce biti profesionalni vaterpolista i da ga vise nista u zivotu ne zanima. Posvetio se vaterpolu i to odlicno radi mozda je u ovome trenutku najkomletniji igrac na svijetu.
    Good luck Ledzi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    5 Posts

pa u crnogorskom waterpolu je sve drama :P

Leka ... po cjenu da me mnogi popljuvaju, ne mislim da je on najkompletniji igrac trenutno. Medju boljim jeste, ali njegova tehnika nikako ne prati njegove dizicke predispozicije. Tehnicki nije napredovao onoliko bi trebalo, ako bi poredili njega npr sa udovicicem, danijelom vargom, prlainom ili suknom mislim da se jasno vidi distinkcija , dok u fizickom on u odnosu na sve njih prednjaci bez konkurencije.
    Meni ipak ostaju nedodirljivi kao kompletni igraci vujas i kashas, mozda bi tu cak mogao da uguram i sapica ( naravno samo u onim rjetkim trenutcima kada mu u glavi nije bio go, vec ekipa )
    Please alowe me to introduce myself.......

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

pa u crnogorskom waterpolu je sve drama :P

Leka ... po cjenu da me mnogi popljuvaju, ne mislim da je on najkompletniji igrac trenutno. Medju boljim jeste, ali njegova tehnika nikako ne prati njegove dizicke predispozicije. Tehnicki nije napredovao onoliko bi trebalo, ako bi poredili njega npr sa udovicicem, danijelom vargom, prlainom ili suknom mislim da se jasno vidi distinkcija , dok u fizickom on u odnosu na sve njih prednjaci bez konkurencije.
    Meni ipak ostaju nedodirljivi kao kompletni igraci vujas i kashas, mozda bi tu cak mogao da uguram i sapica ( naravno samo u onim rjetkim trenutcima kada mu u glavi nije bio go, vec ekipa )
    slazem se sa tobom, ali isto tako, od svih gore navedenih, svi igraju razlicite pozicije, i jedino je udovicic bek. ok, sto se napada tice, tesko od svih ovih mozes izabrati najboljeg, ali sto se odbrane tice, tu je ivovic daleko ispred svih njih. udovicic je odlican bek, nesumnjivo, ali isto tako mislim da je ivovic mnogo mnogo bolji od njega.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ivovic ispred Vujasinovica sto se odbrane tice? Dobra sala

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ivovic treba da igra jos 10 i vise godina da bi skupio iskustva, trikova, itd, kao vujasinovic, ali je trenutno sto se fizicke spremnosti i igre na poziciji beka bolji od vujasinovica (po meni). isto tako, vujasinovicu je ostalo jos godinu, dvije da igra, dok je ivovicu ostalo 15, tako da ce isto tako vrlo lako da ih prevazidje kvalitetom (naravno ako i dalje bude sebe ulagao u vaterpolo kao i do sad).
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

sapica...evp ti cuvene recenice koja jos uvjek kruzi u vaterpolo svjetu pa vidi koliko je sapic dobar, "najbolji igrac protiv malih ekipa". fizicki mozda iznad svih ali tehnicki po meni 0, sve samo na silu....

Quote Originally Posted by Fidimose View Post
    slazem se sa tobom, ali isto tako, od svih gore navedenih, svi igraju razlicite pozicije, i jedino je udovicic bek. ok, sto se napada tice, tesko od svih ovih mozes izabrati najboljeg, ali sto se odbrane tice, tu je ivovic daleko ispred svih njih. udovicic je odlican bek, nesumnjivo, ali isto tako mislim da je ivovic mnogo mnogo bolji od njega.
    vidjet cemo leku sledece sezone, a i na evropsko. kako novine pisu leki je 1 od uslova bio da igra italijansko prvenstvo na sta su ovi pristali. u svakom slucaju ce imati mnogo manje tekmi nego u JL i CG ligi pa cu da vidim da li je bas toliko fizicki spreman da igra 30' od mogucih 32' i daje po 5-7 golova. svek ko se ikada bavio tim sportom zna koliki je to napor, pogotovo na njegovoj poziciji i sa njegovim stilom igre.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ivovic treba da igra jos 10 i vise godina da bi skupio iskustva, trikova, itd, kao vujasinovic, ali je trenutno sto se fizicke spremnosti i igre na poziciji beka bolji od vujasinovica (po meni). isto tako, vujasinovicu je ostalo jos godinu, dvije da igra, dok je ivovicu ostalo 15, tako da ce isto tako vrlo lako da ih prevazidje kvalitetom (naravno ako i dalje bude sebe ulagao u vaterpolo kao i do sad).
    eto ti napisah o toj fizickoj spremi iznad. zovilo bih da takav bude i u zagrebu jer nema razloga da bude drugacije kad je onako igrao cjelu sezonu. a s druge strane ne znam dal leka ima ispred sebe jos 15 god, sjeti se incidenta u kanadi na pripremama prije par godina i konstatacije nakon nje.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by GrobarNK View Post
    Ivovic ispred Vujasinovica sto se odbrane tice? Dobra sala
    @ je, sto se bekovske pozicije tice, bolji nego Vujas u najboljim godinama.
    Medjutim, igrajuci za jadran on jos uvjek nije stekao ime i kredit kod sudija (mislim na strane sudije, ne na ove crnogorske poltrone i lopove)...prelaskom u Recco ce imat' i to.

Nikome nije zabranjeno da ide u novi, ali da ce i Paskovica cekat' trans na bazen od kojeg ce da mu suze okice (poput njegovih prethodnika) - 'oce.
    Pljuvacina i vrijedjanje se podrazumijevaju.
    On, poput prethodnika, to zna, pa neka ide...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Kalimero View Post
    vidjet cemo leku sledece sezone, a i na evropsko. kako novine pisu leki je 1 od uslova bio da igra italijansko prvenstvo na sta su ovi pristali. u svakom slucaju ce imati mnogo manje tekmi nego u JL i CG ligi pa cu da vidim da li je bas toliko fizicki spreman da igra 30' od mogucih 32' i daje po 5-7 golova. svek ko se ikada bavio tim sportom zna koliki je to napor, pogotovo na njegovoj poziciji i sa njegovim stilom igre.
    on je trazio da igra njihovo prvenstvo jer nije htio da igra samo 10ak utakmica godisnje u EL.

ove sezone je leka odigrao ukupno 49 utakmica (3 na onom turniru u sarajevu, 24 u JL, 2 na F4 JL, 1 u 1/2 finalu kupa, 8 u EL, 5 u domacem prvenstvu i 6 za reprezentaciju), pogledaj mu prosjek golova po utakmici, pa ti vidi da li je fizicki spreman ili nije. (ispravite me ako sam neku izostavio)
    Last edited by Fidimose; 17-06-10 at 10:46.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    @ je, sto se bekovske pozicije tice, bolji nego Vujas u najboljim godinama.
    Medjutim, igrajuci za jadran on jos uvjek nije stekao ime i kredit kod sudija (mislim na strane sudije, ne na ove crnogorske poltrone i lopove)...prelaskom u Recco ce imat' i to.
    pa da, o tome i pricam. vujas je po iskustvu daleko ispred njega, ali ovaj jos ima ihaha da igra, tako da ce sve to doci na svoje. nadam se samo da nece 'propast' kao jokic.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

on je trazio da igra njihovo prvenstvo jer nije htio da igra samo 10ak utakmica godisnje u EL.

ove sezone je leka odigrao ukupno 49 utakmica (3 na onom turniru u sarajevu, 24 u JL, 2 na F4 JL, 1 u 1/2 finalu kupa, 8 u EL, 5 u domacem prvenstvu i 6 za reprezentaciju), pogledaj mu prosjek golova po utakmici, pa ti vidi da li je fizicki spreman ili nije.
    sve ja to znam, ne se sekiras :lolblue:
    ocu da kazem da prvenstvo u kojem igra je mnogo losije, konstatovali ste da je JL najaca liga tako da ocekujem od leke istu minutazu i prosjek golova i u ita, a bilo bi lijepo i u zagrebu. tada cu da kazem da je fizicki spreman toliko koliko se cini na prvi pogled.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Kalimero View Post
    sve ja to znam, ne se sekiras :lolblue:
    ocu da kazem da prvenstvo u kojem igra je mnogo losije, konstatovali ste da je JL najaca liga tako da ocekujem od leke istu minutazu i prosjek golova i u ita, a bilo bi lijepo i u zagrebu. tada cu da kazem da je fizicki spreman toliko koliko se cini na prvi pogled.
    aham, pogresno smo se razumjeli, mislio sam da oces da kazes da nije spreman na toliki broj utakmica. u pravu si sto se toga tice, italijansko prvenstvo je dosta slabije, sa slabijim klubovima, ali opet, bolje i da igra 30 utakmica nego 10. uzimam primjer jokica, jer je on igrao samo EL, a mislim da je igrao i njihovo prvenstvo, da bi bio u puno boljoj formi nego sto je sad (eto pogledajte samo udovicica).
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    Hrvatska osim SL i EP-a ovo ljeto za razliku od nas ima i Svjetski Kup. Problem je sto Rudic nema dovoljno kvalitetne zamjene za Sukna ili Busljea, tako da im od odmora nece bit' nista.
    Taj kontrafaul ja nisam vidio, sumnjam da bi svirali nesto takvo (u toj situaciji) a da nije postojalo.
    Najveca greska je bila kod 4:3 za Jug, kad sudije umjesto kontrafaula Muslima nad Dobudom iskljucuju Dobuda (dakle bez lopte), lopta je iz vanka dosla do Muslima i ovaj je lako realizovao. Nakon tog gola Mladost daje (cini mi se) 3 gola u seriji...
    Sukno jeste usporen, ali daje golove, Buslje takodje, pa i Dobud. A Boskovic, Markovic, Obradovic (da ne pominjem rezerve) bukvalno nisu postojali u napadu. Mada je i Pavic solidno branio nocas.

Meni samo nije jasno kako se moze desit da ova Mladost natpliva Juga, a oni golovi u 2/4 su upravo bili proizvod polukontri... I Fatovic je pogrijesio sto nije dao sansu mladjim igracima. Ako mu odu Sukno i Miho, ko ce mu dogodine nosit' igru?
    što se tiče svjetskog kupa tu je potrebno bit među 4 od 8 jer to nosi plasman na SP. valjda mogu bit ispred kine, irana, rumunjske i australije i bez bušlje (neka igraju burić i buljubašić) i sukna. a i sve da i kiksaju opet imaju kvalifikacije za SP. svjetska liga je 2 tjedna prije, i dio igrača bi odmaro na tom turniru, dio na svjetskom kupu. npr odmorio bi hinića, sukna i bušlju na prvom, a dobuda, boškovića i jokovića na drugom natjecanju.

marković je loše odigro,samo je onu jednu kontru zabio, ali je u prošloj utakmici moždabio i najbolji u napadu. obradović se previše troši na beku i nema gaunapadčim akcijama, a bošković je podbacio - isto je u prošloj bio vrlo dobar. klupa nula kao i obično, nigdje starijeg sukna, dobro i obradović kreće na klupi, a ni prvotimac vranješ ništa. ubiti ovaj put je klupa još dosta i pridonijela u vidu nižića.

mladost je natplivala juga jer su jugaši izdušeni. kolika je krivica kondicijskog trenera kontića kojeg igrači uvijek pljuvaju, ne znam. sukno neće otić iz juga, ide samo bošković (što se tiče bitnijih igrača, za ove druge ne znam baš, ali i nije ni bitno)

Page 245 of 942 FirstFirst ... 145195235241242243244245246247248249255295345745 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)