Prvo, ako nema nigdje demantia od strane budve ili jadrana ,onda definitivno postoji mogucnost da se pregovara izmedju Paskovica i Jadana.
Drugo, ja ne vidim razlog zasto Paskovic ne bi dosao u jadran.. Znaci opredjeljujuca cinjenica bi bila ta da igraci iz kotora, po misljenju cijenjenih kolega forumasa, ne bi nikada , cak ni po cjenu zivota, trebali da igraju za Jadran?!? No buduci da je to stara ispricana i ofucana prica nebih je budio , nego eto, samo konstatacija.
Trece,odgledah ja tu tekmu u zagrebu, i mogu vam reci da sam prilicno iznenadjen onim sto su pokazali protivnici. Nije mi jasno kako moze onakva mladost ista jugu?? Pa jaci je jug za najmanje 2 gola . Ocigledno je da su se ispraznili i fizicki i psihicki igraci juga, dok su ovi iz mladosti napaljeni maximalno.. Kada vidim samo kako se Hinic raduje svom golu, onda ti je jasno sto se tu cini.
Vican me iznenadio , i to neprijatno, popio je jedno 5 komada kroz glavu, i ond ajos dva smjesna suta, onaj od letice za 10 metara i jos jedan iz krila, i ode covjek malo naklupu. Boskovic nista, obradovic nista, markovic, jokovic isto, da nema onoga sukna, nista od juga, a sa druge strane malte ne sto god je neko sutnuo uslo je
HInic je masina, muslima nije nidje bilo zbog dobre odbrane, ali se pojavio ovaj letica, karac standardno dobar, Zivkovic ... Ali ne mozes poslije 5 razlike doc na 10 -10
Imali su srece sto su na kraju pobjedili.
Sudije su bile korektne, jugasi su mislili da navlace za mladost
Gresaka, pa nisam vidio, sem mozda tog kontrafaula Muslima na dva metra, mada se cini da je mozda i jugov igrac malo glumio.
Mislim da je to super rjesenje koje bi trebali i mi ovdje uvest, znaci finale lige da sude talijani, i svi bi bili mirni kao bubice.
Interesantan je bio detalj prilikom dvostrukog iskljucenja igraca mladosti i dodatnog peterca za jug. Kamera prikazuje BEbica, koji je bio delagat ili kontrolor, ili sta vec , koji posmatra sudije i samo klima glavom, a garantuem da je bio neki hrvatski sudija, pa on bi se vec bio ukljucio aktivno u razjasnjavanje situacije
Generlano mi se to ne svidja sto ti delegati i kontrolori tamo nesto izvode, pa ako ste gledali nase finale, pa to sto su radili Rajevic i Djurcic, pa to je bila sprdnja...Vise su se oni setali po bazenu nego sudije
Please alowe me to introduce myself.......
Bookmarks