Originally Posted by
kvarni
Slike sam postavio pa si se cudila kako mogu propanut...
Samo da ja tebe pitam sto smatras pod "propast"?
Sto se tice boldovanog, odg je sledeci: Cijenu formiram na osnovu taksi, poreza i cijena robe koju ja koristim za odrzavanje istih, kako bi gosti bili zadovoljni. Tako da gosti uvjek imaju hladnu i toplu vodu, sto meni automatski znaci svakodnevnio punjenje rezervoara, cija cijena nije mala. Takodje, gosti nece ekonomisat sa strujom, koju ja placam. Oni ne zele da spavaju na prljavim posteljinama, koje se peru svaki 3 dan. Zato imam goste koji tu dolaze evo 15 godina, bez rezervacija, tacno se zna kad ce doc. Gosti imaju suncobrane i lezaljke. Apartmani su klimatizovani, sa full opremljenom kuhinjom. Takodje, gosti apartmana zele parking, koji im je obezbijedjen, ali takodje zele i dobar put do istog, tako da svakog proljeca pravi se novi put, jer preko zime, zbog blizine mora, talasi prelivaju i nose put.
Tako da 45 eura dnevno, za 4- krevetni apartman, sa svim gorenapisanim povoljnostima, na 16 metara od mora, na mjestu na kojem se posle 9 sati uvece ne cuje nijedan vjestacki zvuk, jer nema muzike, kola, nicega, samo more i tisina, ja mislim da nije mnogo.
A sta smatram pod "propalo"? Da mi zvrje prazni, isto kao brod privezan u luku, kosta, a ne doprinosi.
Bookmarks