Quote Originally Posted by komsija View Post
mislim da ako ne dodje do koalicije DPS+SDP u pg da ce taj ceh morati platiti Suhih jer on je po meni jedini krivac za to.. Zasto kazem ``platiti`` zato jer ce SDP ostati bez rukovodecih mjesta u pg, samim tim i smanjce se priliv novca od clanarina donacija i sl( nista sto i drugi ne rade) i zbog toga ce morati platiti Suhih, mada na dugorocno, SDP ce profitirati jer ce ovo prvi put biti a da niko ne moze reci da nije odrzala ``krupno`` obecanje, jer za nase prilike ovo je bilo krupno
Ovo boldovano je i moje mišljenje bez obzira koji razlozi stoje iza toga. A što se tiče Suhiha, on je već "platio" na određeni način. Moj je utisak da je prilično gurnut u drugi plan u posljednje vrijeme. Nisam ga se nešto puno nagledao ni u TV prilozima sa govornica SDP-a tokom kampanje. No možda i griješim. Ipak prilično sam siguran da niko u partiji nije bio oduševljen njegovim ličnim ratom sa Mugošom (i njegovim kadrovima u Skupštini grada) a koji se pretvorio u sapunicu.
Sve je to radio bez imalo manira i ukusa koji se ne može prigovoriti drugim funkcionerima SDP-a kao nedostatak.
Možda jesu licemjeri i u sto farbi namazani ali ne može se baš reći da ih krasi lična nekultura. A šta je uradio Suhih? Pristao je da se spušti na Mugošin teren i svađa s njim ko kakva tetka.