2-1 hafnarfjordur, igrah ga u sistem neki
2-1 ha ha ha ha ha ha ha ha![]()
VAMOS VAMOS VAMOS
![]()
![]()
3-1 hafnarfjordur
3-1 svaka cast na predlogu, laku noc.
i da naravno tvrdim da nije bila dojava
3-1 hahahaaha ma punite dzepove bre hahaha![]()
![]()
mjam mjam
![]()
mozda su ga pustili u book...
She is only here to annoy herself!
To bi zalud trebalo biti pravilo. @kaemSe, ako se sjećaš, ja sam svaki svoj kačio, dok me maler ne utuče jedno mjesec dana pa bataih![]()
sjecam se naravno bila je ono luda serija
nadam se da im nisi vratio sve, nego ne trazim ja da oni meni dokazu da su dobili vec da mi dokazu da i oni stavljaju pare na to. ja nikad ne bih mogao da nekoga navlacim i posle a ja nisam igrao itd.
no kako oce, samo mi je zao sto ce ovaj topik izgubit na pzbiljnosti, ne kazem ja na sale pa naravno nije bilo vecih zezanja no kad nas muka snadje pa se bacaju dobre fore....
Nijesam im vratio sve, mada da se zaustavio nijesam bilo bi zajebano. Tu mi je samokontrola bolja strana bila![]()
mozda momak ne umije da stavi sliku... ja mu vjerujem da je igrao jer je redom promasio 2-3 dojave... a kad ti ulazi moras se vadit. pravilo kladionice
kako god dojava mu dodje, sad sto rece kaemse to umije da se strefi i bez dojave no eto...
coverdale, kako ide online igra? :mrgreen:
Bješe čupavo jedno mjesec dana,. Sad balansiram, u malom sam plusu ovaj mjesec![]()
moj hiljaditi post...3-2 završi hafnarfjordur!
dojava je stigla drugovi bice ih opet samo opustenokao sto znate dojavu sam dao prije utakmice , uvjerili ste se i dosla
hahaha neko tvrdi da nije bila a kako nije bila eeee , oce da budu neko i nesto i da ne postuju druge , pa daj nemoze tako momci...
sjutra opet dojavebudite tu samo vi budite tu
![]()
kreni od nule pa racunaj da vidimo kakve su ti![]()
She is only here to annoy herself!
tiranin = palacio
3 sam pogodio , 1 pao , to sto jes jes
da,da... i meni smrde jedan na drugog jos od popularnog posta:
ovaj poslije i ne reche dal mu je stvarno dao te pare.Originally Posted by Palacio
ocete li jednu dojavu u 17:00 ili 18:00 pocinje? Tiraninu sam prodao 50e ali nesmije nikome da kaze koja je, ako oce jos neko neka se javi prolaz 10/10
poenta je jasna. tobosh, dao 50e za dojavu ne bi li jos nekog navukao odavde na isto.
a zamisli slucajnosti,palacio se registrovo na forum samo dan kasnije poslije tiranina
ne znam stvarno momchi/momche (?) al tako jadnu igru igrash da mi se povraca...
Last edited by djuzonja; 14-06-10 at 23:24.
admine,ja bih banovo ovo![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks