kamerun pX i italiju 0-2....sa 10e,dobitak 31e.....
shto mislite???
dojavu cu postaviti u 17:10 , budite tui vi koji ste me psovali budite tu , samo nemojte uplatiti mnogo pa da postane publik bet
![]()
![]()
ako ti jos ova ne prodje nemoj se javljat vise
ispraticu je sa 10e pa sto bude![]()
e kameru majku ti ***** mrznuuuu u pickuu!!!!!!!!!1samo da je ziv i zdrav owaj kamerun,bolje da su poslali POLET STARSE nego owe retarde mutaveee.....qq,jeli realno da owako lose igraju?????:hammer::hammer::hammer::hammer::hammer ::shock::shock::oops::oops::-x:-x
molim te nemoj mi se obracati , ti ni svi oni koji su me psovali , toliko za vas . mojim drugovima cu postaviti kad mi bude stigla a to ce biti za nekih 10 min , opusteno drugovi moji
dobro zapamti sto si rekao![]()
Ne mogu prezalit sto nemam para (i to dosta), pa da ispratim dojavu najveceg prognozera na ovom forumu.
nadji dva ,tri eura nedje toliko je dosta jer je koficient 15 brate , 3 eura 45e , pokusaj vrijedi pokusati![]()
Aj vala posalji i mene dojavu.
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
stigla je ovo sam dobio i igram ako pane izvinite unaprijed , ako dodje dizite pare: nemoraju je igrati momci koji su me psovali , ali ako oce neka probaju , evo vam svima: Finska 2. liga 18:00 KooTeePee- OPS 2/X kvota 15
aj baci tu dojavu, ko zna mozda i dodje ta luda kvota koja nam treba
edit; ispraticu je sa 5 eura pa nek sve ide u pm.
ako pane nece bit ni prvi ni poslednji. ako dodje vazda mu fala :mrgreen:
Evo uplatih 100 eura na ovo...
Palacio vazda posteno. Ko ce danas da ti da mogucnost da multiplikujes svoj kapital 15x?! Niko! Hvala ti sto dijelis sa nama ove platinijumske prelaze.
brao brao...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks