Novi kanal na Extra TV - radio montena, restartujte STB i bice na poziciji 205. Od sjutra i EPG
BTW sigurno ste primijetili da je slika na Elmag i montena TV neuporedivo boljeg kvaliteta, tj. maksimum koji se moze dobiti od njih.
Novo na Extra TV!
Besplatni dnevni pregled SP 2010 u formi 30-60 minuta VOD-a (Menu > Videoteka > SP 2010 Pregled).
Novi kanal na Extra TV - radio montena, restartujte STB i bice na poziciji 205. Od sjutra i EPG
BTW sigurno ste primijetili da je slika na Elmag i montena TV neuporedivo boljeg kvaliteta, tj. maksimum koji se moze dobiti od njih.
A Montena je sinonim za kvalitet.....isti jad.
Radio Montena novi kanal :burp: , mogo bi sljedeći možda biti Antena M :trashcom: , e žalosti .... Kakvo GO.NO od kablovske :mad: , umjesto kanala (a ima ih MNOGO koji fale ubacuje se radio) :hammer:
Javi se koniq
@Sale to meni kazes?
nikako da odgovorite,kad cje sport klub-ovi ?
Ne, ne, ne, mis nije Tom, Jerry je Tom, a mis je Jerry!
Bilo bi dobro da mozemo snimljene emisije prebaciti na kompjuter.
svaki dan, po pola dana mi pukne i extra tv i internet i tako ja zovem i tako me oni sve vrte u krug i tako evo 5 dana, ja dodjem sa posla nemam televizije ni interneta, pa onda dodje oko 8-9, pa ga ima pola sata pa pukne, pa dodje i bude cijelu noc i ujutro dok ne odem na posao. I onda se vratim sa posla i opet ista prica i tako. Baz zanimljivo
Sporta ima i previse.
@Sh0ne
Kada primijetis problem, odmah pozovi 1500 i bice provjereno, ako bude potrebe doci ce ekipa da to sredi.
Sale, prijavljivao sam problem, i vise me je muka da zovem svaki dan. Dolazila je i ekipa i provjeravala stubic sa telefonskom linijom, i sve je ok. I kaze da je problem u podzemnom kablu. A ja sam onda stavio stari d-link modem umjesto pirelijevog i posle nekog kraceg vremena dobijem internet, vratim na pireli, nema ponovo nista. pa zovnem i momak koji radi kod vas nesto čačne tamo i odmah dobijem internet i tv. I imao sam ga taj put cijeli dan, a sjutra dan opet nisam. i ja opet zovnem i oni mi kazu da provjerim spliter koji je covjek koji mi je dolazio zamijenio i stavio neki ruski, i ovaj momak iz podrske mi objasnjava da nisu pravilno kablovi ubaceni u spliter, dok mu ja objasnjavam da jesu i da su kablovi ubaceni bas onako kako pise na spliteru, on kaze da nema veze sta pise na spliteru i da postavim onako kako on je rekao, ja zamijenim izgubim i tel, i tv, i adsl, vratim kako je bilo, i dobijem tel, ali nemam adsl i tv. lampicva na pireliu samo blinka. i tako kad joj dune dodje sve i imam ga nekoliko sati, neki put se i zadrzi cijeli dan, a neki put pukne i nemam ga cijeli dan. A na kraju ce mi doci racun za svo troje ~50€ i ja cu morati da ga platim i ako nisam imao pola mjeseca ni tv ni adsl. E to ti je ukratko Sale. Vise mi je muka da ih zovem svaki dan, jer sam sebi dosadio.
Sporta ima i previse????????
Sale, valjda nije politika T-coma da ocjenjuje cega ima previse a cega nema...zelje gledalaca su jasne, niko ne uzima kablovsku da slusa radio ili gleda rai uno, elmag, dm...
Pretplatnici Extra televizije traze sport klub i sport klub+ i to treba da je vama primarni cilj, ispuniti zelje pretplatnika...
@Sh0ne
Posalji kontakt podatke na pm Emilu![]()
ja sam poslao zahtjev za sport klub na [email protected] oce li sto pomoc ne znam...moj predlog bi bio da svi koji zele te kanale zatrpaju taj mail zahtjevima...mozda nas neko tada ozbiljno shvati![]()
Da li možda imate informaciju kada će Extra TV početi da emituje vaše kanale u HD formatu?
Operater Extra Tv emituje kanale u HD rezoluciji.
Sve što vam je potrebno da pratite naše kanale u HD-u je odgovarajući TV prijemnik i HDMI kabl. Ukoliko ispunjavate ove, kontaktirajte vašeg operatera na broj 1500 i oni će vam pomoći da nađete Arena Sport kanale.
vidim li ja ovo dobro![]()
Ne![]()
sporta ima previshe ?! jes ima,ali nekih tamo arena,koje prenose snimke nekih nebitnih fudbalskih mecheva po cio dan... radiji bih da mi maknete pola ovih kanala a da mi ubachite SK,SK+ i SOS...
Ne, ne, ne, mis nije Tom, Jerry je Tom, a mis je Jerry!
ma arene su od septembra fenomenalne, sve ono sto nema na arenama ima na sk, arena + sport klub = sve zivo![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks