Ja nemam nikakvih problema![]()
Ima li jos neko probleme sa TotalTV-om ove dane? 90% kanala koci...![]()
P r i m o r a c
Ja nemam nikakvih problema![]()
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
To mi je kod roditelja u Kotor. Kome da se obratim za pomoc?
P r i m o r a c
Zovni korisnicki servis ujutro 44 66 66
Hvala...![]()
P r i m o r a c
moze li se na nekom FTA kanalau pratiti SP, ove sa RTCG ne mogu slusati vise...
Ja mislim da moze na ARD,ZDF i RTL,ali samo preko Astre ne i preko HB-a...
Last edited by Jakuza; 13-06-10 at 22:45.
Pored Astre imas na Atlantic Bird 3 (5' zapad) kanal FTA - France 2 i Al Jazeerea Sport 1 i 2 na satelitu Nilesat 102 (7' zapad)
Who let the dogs out
ja sam ugradio motor pa ga vrtim dje prije stignem![]()
Who let the dogs out
interesuje me da li ovaj hd dvr ima antenski izlaz i kako bih ga mogao povezati sa drugim tv-om?jer je do sada to bilo lako racvu u sd resiver i od njega 2 kabla
moram da napisem ovu samotu.korisnik sam totala od samog pocetka i danas zovem da mi instaliraju uslugu total tv kuca sa jednim hd resiverm i 3 sd resivera i cijena je 120eura plus aktivacija 40eura plus cijena kablova i plus cijena splitera.bruka ali bruka i jos posle 6,5 eura mjesecno stvarno nema nigdje ovakve ponude
sad odjednom nemam signala na masu kanala
Who let the dogs out
sacekajte malo, pa znate i sami da se na sve "inovacije" ljudi opeljese... Cim vide da im niko ne uzma, bice sve to besplatno, samo ces pretplatu placat,mislim tih 30-40e![]()
Who let the dogs out
a morpheus, zasto malo ne proguglas i to sam odradis![]()
sta sam?! ja ih pozvao da vidim sta kako ide da se preplatim kad ono pfffsamo gledaju kako novac da ti uzmu! imam sve podeseno hocu reci od saca kablova itd samo da prikacim njihov rec
ali trt nece da moze traze mi 30 tak evra, pitam ih zasto? kao za instalaciju.. cega instalaciju?! da spoji kabal na recu?! ili za aktivaciju?! hahahah Bruka.....
ne znam sta hoces da kazes mogu da googlam koliko hocu oni jednostavno ne daju opremu da sam ugradis.napominjem da je i kod mene sve vec podeseno i od kablova i antena.jedino ako si mislio na nesto mimo totala ali ja ne znam da postoji varijanta neka a da je jeftina.ako nesto znas uputi preko pm-a necu se ljutiti![]()
Precerali su ga stvarno ovoga puta.Mene je TTV kuca ispala 65 eura,ovo mi ne pada napamet da uvodim dok ne koriguju cijenu,a oce ako ista misle![]()
koliko si resivera uveo jakuza?
3 dodatna
Mogu ti reci da sam sto se toga tice prezadovoljan,40 eura ugradnja i kablovi su me ispali 25,ali vrijedi
edit:Sad mi pretplata mjesecno ispadne za osnovni + Arena paket koliko i internet sto placam PI-Comu.
Last edited by Jakuza; 17-06-10 at 14:51.
gdje ti to naplatise toliko ugradnju meni u bp po resiveru 40 eura traze(( meni da hoce 40 eura plus kablovi plus aktivacija za hd 40 prihvatio bih odmah jer imam sve kablove i razvedene i antenu namjestenu jer sam vec monoblok koristio za total tako da nema ni antena da se mrda sve je vec tip top
Last edited by morpheus86; 17-06-10 at 15:14.
Sto se tice TTV kuce,ovo ti garantujem da je ovako i ako pokusaju nesto drugo oce da te zaebu
Ugradnja ti je 40 eura,pa uzeo ti jedan ili tri dodatna resivera,nije bitno+novi LNB+10 m kabla.
Prijavi toga koji oce da ti naplati 40 eura po dodatnom resiveru,sramota!
Zovi TOTALTV i trazi im br. nekoga iz grada dje zivis, a svi oni MORAJU da rade po zvanicnim cjenovnicima!
Originally Posted by Nk-001
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks