[quote=dub_c;1682325]Ja danas uradio kod komsije-Makija u Gornjoj Gorici.
30e freon + 20e ruke
Imas li broj tel?
a ljudi to su majstori, kad vam kaze koliko ce uzet za ruke, cjenkajte se s' njim, nije to ovlasceni servis makar za 5e ce spustit ako je lagan posao
Njak Njak Njak
[quote=dub_c;1682325]Ja danas uradio kod komsije-Makija u Gornjoj Gorici.
30e freon + 20e ruke
Imas li broj tel?
Niko ka svoj svoga ili u ovom prevodu ka komsija komsiju
Dok sma punio nikad mi nisu uzimali ruke ... Cush ruke.... Jedino ako nije mijenjao nekakve djelove, ventile ili slicno. Doduse ni ventil nije tesko promijenit ali eto kolko tolko vise posla nego samo punjenje freona.
Hahah,da ja sam se zacudio kad je rekao ruke da naplacuje,punjene freona je slicno kao da si na pumpu dosao da natocis goriva jedino ti kompreserom izduva donji dio branika hahaa,....
Imash AC Service u zagorichu....
Ima li ovoga kod nas?
Ako ima onda je ovo odlicno rijesenje. Ovo sam kupio u USA za 8 dolara, dolazi i cesma i crijevo i sve.
P.S. ima jedan majstor u Tuzi, zove se Ruzno, ja mislim da uzima 20 eura, bar tako je bilo prije. Njegov broj je 069 069 460.
Zovite ga i javite sto je bilo.
TAKUMI
25€ ovo je vec realno ,sa rukama jos hahaP.S. ima jedan majstor u Tuzi, zove se Ruzno, ja mislim da uzima 20 eura, bar tako je bilo prije. Njegov broj je 069 069 460.
Zovite ga i javite sto je bilo.
Last edited by whiterswalker; 12-06-10 at 12:08.
Po nekom mom iskustvu ovi momci iz A/C servisa u zagoric su korektni i odrade posao kako valja za 35 eura,bez ikakvih ruku...![]()
Nego? Sve je robotizovano?
TAKUMI
ja vazda pitam unaprijed koliko je da mi se odradi to i to, ili obidjem jos 2-3 majstora ili preko telefona koliko bi kostalo...
Imam problem pa molim za pomoc.
Danas sam krenuo iz kuce, upalio klimu, LOW, recirculaciju closed, manual, ventilator 40%.
Od Tolosa do sportskog centra noge su mi bile totalno smrznute, volan hladan, ruke, kosulja, i stranice sjedista kao i naslon za ruku.
I onda sam primjetio da iz otvora izlazi para, bas kao kad otvoris frizider.
Sto bi moglo da bude?
Hvala!
TAKUMI
Sta mislite o Mercedesu E 320 benzenjara(224ks) iz 2004 godine ?
Trosi svaki auto.....
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks