Kod je
4FA 00
Aooo, sad vidim tvoj nick....nisko.
Anyways, 4FA 00 ili 41510 00 znaci da ti ne radi motor klapne za recirkulaciju.
Last edited by Fabia_Elegance!; 10-06-10 at 16:21.
TAKUMI
Problem je u tome sto klima ne hladi kako bi trebalo....
Na leru se gotovo ne osjeca hladan vazduh...jedino na visim obrtajima preko 2000 o/min radi kako bi trebalo...
Inace, kompresor se startuje, to znam jer kad ukljkucim klimu promijeni se zvuk motora....
Majstor je odma rekao da mijenjam kompresor, ili da auto drzim na vecem broju obrtaja, tj preko 2000, sto je cista glupost. Znaci dok stojim na semaforu moram da drzim na 2000...
Sto mi fali nicku.....)))))
Nazvati "Das Auto" Hitlerovu narodnu marku koja je do 1974-e radila Bube sa malo promijenjenim karoserijama, dok nisu otkupili Auto Union i NSU i dobili par inzinjera koji su imali nesto grama soli u glavi je kriminal.
TAKUMI
Ma ovo je 21 vijek...Hitler je odavno pokojni.....
I sto da radim ja sa mojom climatronic....?
Vise ne prijavljuje gresku 4FA 00, nego 332 00!
Cackam po netu, ali niko ne objasnjava konkretno koji je kvar u pitanju....
332 je senzor temperature koji ide na evaporator.
To je inace mana VWa, one of many.
Onaj dodatni ventilator ne radi, jel?
P.S. ne smijem otvorit VW Club, doc mi je rekao da tablete ne idu s alkoholom i VW komunitetom.
TAKUMI
Kad ukljucim klimu, strtuju se oba ventilatora....kad iskljucim klimu iskljucuju se oba ventilatora (auto je na leru)...
Inace, maloprije provjereno, kad drzim na 3000 obrtaja klima hladi kao luda, kad se spustim na ler 800-900 obrtaja izbacuje samo blago hladan vazduh...
Vazno mi je da utvrdimo, da li je kompresor u pitanju....ili neki od senzora kao sto ti kazes....
VW club, why not..................
Gledam sada cjenovnik KIA-e i ne mogu da vjerujem da imaju automatski mjenjac ali SAMO 4 brzine ?
Ili se ja ne razumijem previse ali ipak je ovo 2010 godina i nenormalno je da imaju samo 4 brzine pa neka je puta automatski.
Generalno novija auta od 2005 pa na dalje , kakvi su sa automatic mjenjacima ?
Sjecam se nekad kada je drug vozio opel kadet da je trosio vise goriva nego inace, sada? I crkavaju li vise nego obicni mjenjaci ?
p.s.
Stvarno bi svako trebao da proba da vozi automatic ... da vidi kako je grijesioDoduse lijepo je da ima onu opciju da + -
![]()
Crkavaju jer ih niko ne odrzava, a pomalo i zbog toga sto ima previse djelova, koji su sitni a uvijek su pod opterecenjem.
Noviji su brzi i OK, ima koji si katastrofalni. Skoro svi trose vise od manualca (osim neki easytronic, DSG...).
Sve zavisi od fabrike koja ih rade.
Malo koja marka ima svoje mjenjace.
TAKUMI
Kolko trose vise u prosjeku 10 % - 20 % - ... ?
Na sta sve svodi odrzavanje automatic mjenjaca ? Na kolko se radi i kolko odprilike kosta servis/djelovi ?
Zna li neko dje mozhe da se nadje owner's (ili bilo kakav drugi) manual za VW Passat karavan 2004. 1.9TDI 96kW?![]()
Ja sam kupio tamo filter 30 dolara, dihtung sa magnetom 25 dolara, ulje 12 litara po 3 dolara...i sve sam sredio kuci.
Kod nas niko ne zna da radi to, cak ni najjaci servisi. 99,99999999999999% ne znaju ni kako radi automatski mjenjac.
TAKUMI
Kod koga da povedem auto (golf IV) da mi prekontrolise trapove i uradi reglazu?
bato uzelac
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Jos mi samo treba njegova lokacija
Nisam iz pg...
Ne vodi ga kod Bata. Ostara je i ofrlje radi..
Povedi kod Sofranca.
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Treba mu adresa.
Nije iz PG (sto nikako nije mana).
TAKUMI
Zar je to neka filozofija uradit na golfa IV? Ja mislim da bi svi majstori trebali zmureci da ih rastavljaju i sastavljaju...
A dje se taj Sofranac nalazi?
E ne znam tacno, otac je isa kod njega. Dako neko rece. Uzelac je lose uradio, pobjega mu je volan.
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
kako ni na jedno moje auto ne bjezi volan i kako mi jedini on nadje sto je problem na audia?
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks