Ja sam cuo da su neki sanjali da je veci JNA, kad ono medjutim :-P:-P:-P
Sanjam ovo jednog dana...
Ja sam cuo da su neki sanjali da je veci JNA, kad ono medjutim :-P:-P:-P
Kreč, kolica i mešalica.
Ja sanjah da je Materazzi presao u Lazio, nego ajde, mozda i dodje do toga...
“It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”
ja sam sanja da inter vodi protiv nekog kluba 2:0 na poluvrijeme i utakmica zavrsi 2:2,mislim da su u gostima igrali
Ja moram da vam se pozalim. Zadnjih nedjelju-dvije, sanjam bas ruzno, i to vezano za jednu temu koja mi je trenutno prioritet. Ali, to se uvjek desi sanjam izjutra, npr. probudim se u 6h, i onda nastavim da spavam. Nikad preko noci... Koja je razlika izmedju jutarnjih i nocnih snova?
“It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”
ja mislim da se svaki san sanja ujutro, tik prije budjenja...
Sanjao sam kako mi je ispao zub i onda kako je majka dosla i stisla mi ranu da izadje, valjda, gnoj ili nesto. Zna li ko sta znaci to? Prije-prije su mi rekli kako to znaci da ce ti problemi proc a to bi mi taman dobrodoslo.![]()
I am so post-rock I shit sad birds.
Ja sinoc sanjah da finale lige sampiona igraju zvezda i zeta i zvezda dobi 3-0 :shock:
a onda u neku igraonicu se zajedno sa jos nekim momcima poceh krajnje fasisticki ophodit prema jednoj nacionalnoj manjini.Prije toga sam sanjao da neka baba baci cini na mene,i da mi se pocese po kuci motat neki cudni cigani koje sam sutirao niz stepenice.Ludim li?
Raise my hammer,take my aim
ja ne znam sta sam sanja,al znam da je bila ova muzika parra papapapapapapapapapa
little man znam ja sto si ti sanja![]()
ako coek ne sanja nista, mozel bit da je zadovoljan ?!?!
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
ja ne spavam nocima,zato nista ne sanjam
upravo tako
to sam htjela da napisem,pa se predomislih
S'o znaci kad sanjate kako nosite sat?![]()
Zaboravih da napisem - rucni sat.
Nemam nikakav sat. Bez jedan zidni crno-plavi kao dres intera iako ne navijam, i pise unutra: I numeri uno del calcio. Kako fino klokoce uvece, nemogu zaspat bez njega.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks