View Poll Results: Novi selektor da ili ne?????

Voters
285. You may not vote on this poll
  • DA

117 41.05%
  • NE

89 31.23%
  • Nema veze - jer imamo zlato iz malage

79 27.72%
Page 236 of 942 FirstFirst ... 136186226232233234235236237238239240246286336736 ... LastLast
Results 5,876 to 5,900 of 23527

Thread: CG Vaterpolo

big giant head Guest

to za sirenu isto bih volio da vas zamolim da ne proturate jer je laz...prvo sto sam bio iznad gola i sirene NIJE bilo, a to je rezija zapisnickog stola a ujedno taj zapisnicar ja provocirao brguljana (6) u par navrata....na utakmici nisam vidio dal je napad istekao (zivio extra tv) ali na snimku se JASNO vidi....pi...
    ajd ti malo iskuliraj. i ja sam bio blizu gola i, kao sto rekoh, bilo je sirene, u to sam prilicno siguran. ako i grijesim, jebiga, grijesim. ali odjebi sa tim 'proturanjem lazi' i ostalim. ako si ti nervozan zbog utakmice, nemoj meni da seresh i da vrijedjash, nista ti ja nisam kriv.

josh jednom da ponovim, da ne bi opet neko u naletu pravednichkog gnijeva nekome ovdje prebacivao - primorac je sinoc zesce ostecen. meni je zbog toga zao, i ne volim takve pobjede. meni je ovo prije svega sport koji volim da gledam, pa tek onda sport u kojem ucestvuje tim za koji navijam, i zbog toga mi je krivo sto je bila onakva utakmica. ruzna i nikakva na svim nivoima.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    5 Posts

Evo i mog vidjenja stvari

1. Ne znam kako bih cestitao pobjedu jadranu, iskreno, ono nije zasluzilo da se cestita.. Ako bih nekome iz jadrana trebao neso da cestitam to bi bio JOkic koji je odigrao vrhunsku utakmicu, milosa takodje i radovica .. ostali, nista , jedno veliko nista..

2. Titula, osvojena je , nije trebalo na ovakav nacin, trebalo je da se igra i cetvrta, tj 5 po svoj prilici. A u toj situaciji bi bilo svasta..ali to je sve otom potom..

3. sudije... uhhh.... nemam komentar.... tj , to je sve mozda i licilo na nesto dok je bilo 3 raslike ili cetiri za jadran.. mislim bez nervoze, ali kada sam vidio statistiku daje u pola druge cuckovic i milic bili sa dvije.. jasno je bilo sto se tu cini a poslije , ne znam, to je sve bilo samo ne sudjenje, podigle su se tenzije, direktori, doktori, treneri.. ali sami su krivi za to.

4. pomocno osoblje- zapisnicki sto.. ja znam da za svakim stolom u crnoj gori sjede ljudi koji vole svoj klub, ali ovo sto su juce radili, ja blago receno katastrofa.. Izgleda da parola glasi : ako ne pokrades ne volis svoj klub! E pa ja takav jadran ne zelim! Volio bih kada bi se moglo organizovati prvo da svi oni za stolom prodju neko obucavanje, pa onda da se setaju po crnoj gori, ane ovako , svio cekaju kako ce kome da smjeste , i u kotoru i u novome i u budvi..

5. navijaci... Nisam gledao tekmu u dijelu kada je himna bila intonirana, ali ako je bilo opet zvizdanja, misli da je sramota, iskreno sam mislio da samo prevazisli taj stadijum.

6.nisam vidio te izjave, ali dok ih cujem iskomentarisat cu..
    Please alowe me to introduce myself.......

Thanks Thanks Given 
    44
    Thanks Thanks Received 
    96
    Thanked in
    57 Posts

u 12.05 je repriza finala na RTCG 2!
    nadam se da ce Montenegrino-CT snimit da je pogledam ako ne uspijem da to tad dodjem kuci. vi koji sumnjate u Jokicev go paziljivo gledajte i slusajte.

peace

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Poltroni DPS-ovski o.d.j.e.b.i.t.e. od Primorca.
    Novljanima koj ce ovakvu titulu slavit svaka cast.Ovu titulu vam je donio minjo i njegova kompanija.Vi ne navijate za klub iz vaseg grada,nego za proizvod olosa koji drma nasom drzavom.Ali nista ne traje vjecno,upamtite to sluge.
    I nastavicemo u inat takvima i sledece godine.I Bestije i Primorac.Ja sam ovom sezonom zadovoljan.Kao sto vec rekoh finale el,finale domaceg prvenstva,polufinale jl i osvajanje superkupa i kupa su veliki uspjeh.Idemo dalje!!!
    PS.I ja poslije svega onoga sinoc treba da idem da navijam za reprezentaciju?Ne sigurno,sve dok se ne mrsne sva stoka ne samo iz vaterpolo saveza nego i sa vrha drzave.Kad budemo imali NASU drzavu a ne PRIVATNU drzavu tada cu da ako treba i ginem za reprezentaciju te drzave.Ovako,ne pada mi na pamet.
    Raise my hammer,take my aim

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Question

Quote Originally Posted by Need2rock View Post
    Poltroni DPS-ovski o.d.j.e.b.i.t.e. od Primorca.
    Novljanima koj ce ovakvu titulu slavit svaka cast.Ovu titulu vam je donio minjo i njegova kompanija.Vi ne navijate za klub iz vaseg grada,nego za proizvod olosa koji drma nasom drzavom.Ali nista ne traje vjecno,upamtite to sluge.
    I nastavicemo u inat takvima i sledece godine.I Bestije i Primorac.Ja sam ovom sezonom zadovoljan.Kao sto vec rekoh finale el,finale domaceg prvenstva,polufinale jl i osvajanje superkupa i kupa su veliki uspjeh.Idemo dalje!!!
    PS.I ja poslije svega onoga sinoc treba da idem da navijam za reprezentaciju?Ne sigurno,sve dok se ne mrsne sva stoka ne samo iz vaterpolo saveza nego i sa vrha drzave.Kad budemo imali NASU drzavu a ne PRIVATNU drzavu tada cu da ako treba i ginem za reprezentaciju te drzave.Ovako,ne pada mi na pamet.
    Medo,jesi ti to :-)
    floskule o privatnoj drzavi,stoci,kompanijama i reprezenciji ostavi za sebe i svoje cakule.
    btw.U Kotoru je na vlasti DPS sa sve gradonacelnicom,ministar u Vladi,potpredsjedik COK-a,akumulirari ste funkcije,zato bolje nemojte o politici...
    ispada da je Kotor grad poltrona DPS,vidis koliko je smijesna ta prica,kao ona cija je zena *****,ko je *****r,cijem ocu izbijaju kraste na glavi i sl....
    Samo opusteno i bez nervoze......
    Last edited by minjo; 08-06-10 at 09:15.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

kao sto vec rekoh, na himnu su zvizdali ekipa od maximum 10 momaka, da ne kazem djece, koja su '90. godiste i veze nemaju o zivotu, a vecina njih su navijaci partizana, a ne jadrana i dolaze na utakmicu samo kad igra jadran s primorcem ili jugom, i kad se odlucuje o nekoj tituli, da namjerno provociraju ta 2 kluba na nacionalnoj osnovi. cijela zapadna tribina (ona iza gola), skoro cijela velika (sjeverna) tribina osim tih momaka je ustala i stajala mirno na sviranje himne, tako da ne znam o cemu pricamo vise.

@Galiot

smiri strasti brate. i meni se taj isti trajkovic smucio zbog raznoraznih stvari i izjava, a drugo on vec duze nije nas sugradjanin, vec budvanin. isto tako, vas je vrijedjao dok je igrao za budvu, a sad vam lize dupe. zato i kazem da je pickica. za nikolu i borisa sam vec rekao sta mislim. isto tako, pokrale su vas i sudije i zaspisnicki stol, ali isto tako igracima jadrana niko ne moze osporiti golove koje su dali, kao ni primorcu neke oduzete lopte. jbg. bolje da je ovako zavrsilo, nego da se igrala 5 utakmica, jer opet kazem, sumnjam da bi proslo bez fizickog obracuna, a onda bi to bila veca sramota od one sinoc. iduce sezone pola tih momaka nece biti tu, tako da jbg, moze im se.
    vidjeo sam te poslije utakmice, ali nisam bio siguran 'smijem' li ti se javit, hahaha.

zaboravih reci....scepo je sinoc bio uzasan, ne znam da li je imao 3-4 odbrane, a ni radic nista bolji na drugoj strani.

@Kotoranin

opet ponavljam, odjebi ako nemas sta pametno da kazes.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by minjo View Post
    Medo,jesi ti to :-)
    floskule o privatnoj drzavi,stoci,kompanijama i reprezenciji ostavi za sebe i svoje cakule.
    btw.U Kotoru je na vlasti DPS sa sve gradonacelnicom,ministar u Vladi,potpredsjedik COK-a,akumulirari ste funkcije,zato bolje nemojte o politici...
    ispada da je Kotor grad poltrona DPS,vidis koliko je smijesna ta prica,kao ona cija je zena *****,ko je *****r,cijem ocu izbijaju kraste na glavi i sl....
    Samo opusteno i bez nervoze......
    Aco, ne rece mi ko je otpjevao himnu sinoc ???

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Arrow

Quote Originally Posted by Fidimose View Post
    kao sto vec rekoh, na himnu su zvizdali ekipa od maximum 10 momaka, da ne kazem djece, koja su '90. godiste i veze nemaju o zivotu,
    "Djeca" koja su '90-to godiste, imaju 20 godina... Ti si bio neko i nesto sa svojih 20 godina
    Quote Originally Posted by Nk-001
    Mozes li postaviti temu umjesto mene jer ja nesto ne mogu.. ?

Kupujem Nokiu e52 ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Arrow

Radic je prvu odbranu imao u 3/4...
    Quote Originally Posted by Nk-001
    Mozes li postaviti temu umjesto mene jer ja nesto ne mogu.. ?

Kupujem Nokiu e52 ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Igi View Post
    "Djeca" koja su '90-to godiste, imaju 20 godina... Ti si bio neko i nesto sa svojih 20 godina
    To su djeca koja su odsluzila vojsku Igi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by PERPER View Post
    To su djeca koja su odsluzila vojsku Igi
    jedino vojsku Srbije(ako im je neko sredio ljekarsko)nasu vojsku sluzili nijesu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Igi View Post
    ja jesam, ali mi smo drugacija generacija i drugacije smo vaspitavani. moj brat je '90 godiste, pa znam njegov sistem razmisljanja. ali opet, nije ni bitno koliko godina imas, kad sve to polazi od kuce nazalost. a ove momke sto su zvizdali na himnu stvarno znam i mogu reci da su djeca, jer razmisljaju na nivou klinaca od 5 god.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ja prvi,i dostina,a neki malizi sto nijesu,steta velika?

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

kao sto vec rekoh, na himnu su zvizdali ekipa od maximum 10 momaka, da ne kazem djece, koja su '90. godiste i veze nemaju o zivotu, a vecina njih su navijaci partizana, a ne jadrana i dolaze na utakmicu samo kad igra jadran s primorcem ili jugom, i kad se odlucuje o nekoj tituli, da namjerno provociraju ta 2 kluba na nacionalnoj osnovi. cijela zapadna tribina (ona iza gola), skoro cijela velika (sjeverna) tribina osim tih momaka je ustala i stajala mirno na sviranje himne, tako da ne znam o cemu pricamo vise.
    Sto se himne tice... Velika vecina na bazenu (osim nas) je ili izasla ili u tom momentu ''pruzila korak'' ka izlazu. Mi smo pjevali himnu i nismo culi nikakve zvizduke.
    novljani se slikaju sa peharom a tribine im prazne
    Milicajcima se ***** u organizaciju, ne znam dje su vidjeli da se gostujuci navijaci drze sve dok svi ne izadju :mad:

za nikolu i borisa sam vec rekao sta mislim. isto tako, pokrale su vas i sudije i zaspisnicki stol, ali isto tako igracima jadrana niko ne moze osporiti golove koje su dali, kao ni primorcu neke oduzete lopte. jbg. bolje da je ovako zavrsilo, nego da se igrala 5 utakmica, jer opet kazem, sumnjam da bi proslo bez fizickog obracuna, a onda bi to bila veca sramota od one sinoc. iduce sezone pola tih momaka nece biti tu, tako da jbg, moze im se.
    Apsoloutno! Uzivam u ovom porazu, ovo je u neku ruku bila satisfakcija svim mojim razmisljanjima vezanim za crnogorski vaterpolo, dio toga sam i objasnjavao odje. Sustina svega je da je jadran u ovom finalu bio ''nepobjediv'', a vidjeli smo i zasto.

Vi iz novog ste uglavnom posteno iskomentarisali utakmicu, svaka cast na tome.

Ove iz DPS-a necu komentarisat', na tim letovima za Nis i Zagreb mene sigurno nece bit'.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

:lolblue::lolblue:
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

uziv svojoj nadasve pogresnoj procjeni
    :lolblue::lolblue::lolblue:

Edit: ne moras brisat svoj komentar, nisi nista strasno pogrijesio
    Last edited by cattaro; 08-06-10 at 09:45.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Quote Originally Posted by darijan View Post
    u 12.05 je repriza finala na RTCG 2!
    nadam se da ce Montenegrino-CT snimit da je pogledam ako ne uspijem da to tad dodjem kuci. vi koji sumnjate u Jokicev go paziljivo gledajte i slusajte.

peace
    Snimljeno je sinoc od trece cetvrtine pa do kraja,nijesam stigao ni ja snimiti od pocetka..
    Bice postavljeno za preuzimanje ko bude zelio..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

opet ce pun avion biti Kotorana,pozivam i 2 nasa forumasa,i tako gledaju te ljude po Kotoru,nece im bit mrzno i da sjedu sa njima po ure u avion

Thanks Thanks Given 
    2,817
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Quote Originally Posted by G_A_L_I_O_T View Post
    hm...a i par stvari za debila i idiota od radovica...evo ti pa citaj pizdo nevidjena sto si tatici plakao dok je bio na brod a tajo s broda zivkao pura ne bili te ubacio u sastav a i vecerice da ne pominjem...izrode...imao si par dobrih utakmica...ali kad si se onako zgadio svom sugradjaninu i bivsem saigracu mozes mislit koliko si tek nama...bolje idi mazi tati kraste po glavi jer i tebe ce uskoro to da snadje...imas dobru podlogu a kako ces biti pod stresovima ocekuj i ti da postanes onakav gubavac...pi
    Svakome li se dozvoljava da pise na forum i jos da ovako pise. Pi stvarno na ovakav post. Nevezano za sport za bilo sto, kakav covjek moze napisati nesto ovako. PI

Izvinjavam se ostalim forumasima na off topic, ali ovo je stvarno neljudski bilo pa sma morala reagovat.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

opet ce pun avion biti Kotorana,pozivam i 2 nasa forumasa,i tako gledaju te ljude po Kotoru,nece im bit mrzno i da sjedu sa njima po ure u avion
    :lolblue:

A vodite li i babu-gradonacelnicu sa sobom?
    Ona se nesto ne razumije u vaterpolo kad Primorac igra, ali kad partija zove - to se ne bi smjelo propustit!
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    Sto se himne tice... Velika vecina na bazenu (osim nas) je ili izasla ili u tom momentu ''pruzila korak'' ka izlazu. Mi smo pjevali himnu i nismo culi nikakve zvizduke.
    novljani se slikaju sa peharom a tribine im prazne
    mozda ona tribina koja je bila do vas, onaj dio u sredini i dalje prema zapadu je bila puna (znam jer sam bio tamo).

offtopic:

s obzirom da je juce i prekjuce bila paklena vrucina u novom (juce oko 30 stepeni) sinoc na bazenu je bio pakao, vrucina + onoliko ljudi, nije se moglo disati. ako se i iduce godine bude igralo domace prvenstvo ovako kasno, tj kad pocnu vrucine, nadam se da ce se makar igrat na onaj otvoreni bazen na skver, ako se sagradi ikad.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ja prvi,i dostina,a neki malizi sto nijesu,steta velika?
    Za tebe nisam ni sumnjao, nego koja je to dostina, to me interesuje ?

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

mozda ona tribina koja je bila do vas, onaj dio u sredini i dalje prema zapadu je bila puna (znam jer sam bio tamo).

offtopic:

s obzirom da je juce i prekjuce bila paklena vrucina u novom (juce oko 30 stepeni) sinoc na bazenu je bio pakao, vrucina + onoliko ljudi, nije se moglo disati. ako se i iduce godine bude igralo domace prvenstvo ovako kasno, tj kad pocnu vrucine, nadam se da ce se makar igrat na onaj otvoreni bazen na skver, ako se sagradi ikad.
    Boga mi ti je ono sto je bilo prazno vise od pola glavne tribine! Mozda grijesim, znam da je sa moje desne strane bila poveca ''rupa''.
    Nas je u onom sektoru bilo preko 80, a to je prostor predvidjen (izbrojao sam) za 48 stolica. Jedva da sam ruke mogao dic' u zrak.
    (mada se niko ne zali, dobro da smo usli uopste)
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    Boga mi ti je ono sto je bilo prazno vise od pola glavne tribine! Mozda grijesim, znam da je sa moje desne strane bila poveca ''rupa''.
    Nas je u onom sektoru bilo preko 80, a to je prostor predvidjen (izbrojao sam) za 48 stolica. Jedva da sam ruke mogao dic' u zrak.
    (mada se niko ne zali, dobro da smo usli uopste)
    nije nije, cini ti se...tu gdje je ta rupa, nakon toga ide sredisnji dio (gdje su bili oni 'navijaci' s bubnjevima, pa onda jos 2 takva dijela, tako da je ta rupa ustvari cetvrtina tribine - ne racunajuci onaj ogradjeni dio za gostujuce navijace (gdje ste vi bili).
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by G_A_L_I_O_T View Post
    toliko su me ispizdjeli da je ovo nenormalno, a inace imao bih da vam iskomentarisem par stvari...

a borisova i nikolina izjava...e moj nidzo...sve se vraca...imas dobar gen preko zene tako da ga se pazi...vidis da se i sudijama vracalo...a ni boris nece bolje proc...jedva cekam da ga vidim sledece sezone...cigan!

slavi slavi, a ja cu da vam slavim na sahrani....gamadi jedna licemjerna....(cast izuzecima)

e bas sam cekao da se ti ukljucis u raspravu poltronu jedan dps-ovski...predpostavljam koji si i vidio sam dje, tribina iza gola kog semafora, tj ona ka svlacionici. cak i da nisi taj volio bi da svojim kompanjonima porucis da se prizovu u pamet jer im se po malo sve vraca...preko zena (kurolomki) do visibaba....tako to ide....nastavite da kradete pa jos samo da u menzu kod milosevicke idete...znate kod koje mislim....piiiii

Neka te je sramota za ovo boldovano...

Quote Originally Posted by bassflora View Post
    Ja ne kontam, ja razumijem..opet ti je shuplja prica, kakve veze imaju pare i tim i njihova igra sa zvizdanjem na NASU himnu..i to od ljudi koji su dobili od TUDJE drzave bukbvalno sve?!

Sta su to dobili? Ne sprdaj se casti ti. I ne poturaj izbjeglicama da su zvizdali himni... I ne ceraj nikoga iz Crne Gore... takvi kao ti i ovaj Galiot su i doveli do ovolikog broja izbjeglica. Gola fasisticka propaganda!

I zaboravih da dodam, cini mi se da je go Jokica bio regularan. A valjalo bi provjerit !

Dobro je bar neko iz Kotora da sumnja... svaka cast!
    Proceduralno!

Page 236 of 942 FirstFirst ... 136186226232233234235236237238239240246286336736 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)