Neka hvala, za skoro duplo manje para uzeh ljemonzin sa isto km 30 KS vise i vise opreme, a i registracija mi je jeftinija
Moze ali iskljucivo ako je
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...23_1_v_sst.jpg
Za svoju klasu je vrhunsko, ali manji i laksi ga peru bez sundjera.
TAKUMI
Neka hvala, za skoro duplo manje para uzeh ljemonzin sa isto km 30 KS vise i vise opreme, a i registracija mi je jeftinija
Moze ali iskljucivo ako je
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...23_1_v_sst.jpg
She is only here to annoy herself!
Moze i 126 i Grosser.
TAKUMI
Ovaj SL55 AMG je dzabe!!!
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Sto se mercedesa tice, ili S550 4matic ili CLK63amg Black Series.
Niiiiiiiiista drugo, BMW cemo za ostale potrebe, eventualno Porsche!![]()
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
M5 e39 će pojest vazda ovog CLK 55 AMG
Sto mislite, koliko je predjeno KM preko dozvoljenog za rezervnu gumu?
![]()
rm -rf /
A svuda je iscukano ovo vec i sjebanoGoljf2
rm -rf /
Brzi je 0,1 do 100 poslije gubi..a sporiji je i na Nordu
144. BMW M5 (E39) 8:28 146 '98 400 / 1795 Sport Auto
151. Mercedes CLK 55 AMG 8:29 146 '99 347 / 1520 Sport Auto
Ima li ko kakvu info o ovoj saobracajnoj nesreci na vranjini koliko cuh kamion je sletio sa puta, pregazio motociklistu, motor podletio pod auto... Ima li zrtava. Valjda motociklista nastradao???
nadam se da nije...ako je imao full opremu moguce je da ce se provuc
U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas poslije 15 sati u selu Bistrica, na izlazu iz Zete prema Virpazaru poginuo je motociklista iz Poljske.
U toj nesreći je teško povrijeđen još jedan motociklista, takođe iz Poljske, i on je prebačen u Klinički centar.
Nastradali motociklista je, kako CdM nezvanično saznaje, udario u šleper, dok je povrijeđeni naletio na vozilo BMW.
Saznajemo da je grupa od šest motociklista iz Poljske krenula na odmor na crnogorsko primorje.
Saobraćaj na ovoj dionici puta bio je u prekidu nekoliko sati
Uh fino pocese odmor, qq. Mora da je dobro cupio u kamion te poginu, treba vidjet sad ko je u krivu :s
rm -rf /
Ne znam, rijetko vidim strance da jure motorima, ne bi me zacudilo da nisu krivi za nesrecu.
Bijo si poziw koi se neodbija
Mene danas ima presegat jedan kreten sa motorom nekim putnim velikim..U slijepu krivinu po sred tudje trake oko 120..KRETEN.
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Glupo je sad nagadjat i svaljivat krivicu na nekoga
I ja danas viđoh S3 sa onakvom rezernom gumom i put zabjela viđeh crveni GTi sa rezernom gumom i čuh da se tak ovozi ihaaaha. Znači ovi što su pokupovali sportska auta više nemaju para za gume. Na sledeće okupljanje Vasilije će doć sa dvije rezerne umjesto pognoskih da driftuje
![]()
pa za drift su taman pogodnijedobro ne bas rezervne ali npr. 205/50 kad bi ih nasao
![]()
i to i s3 i petica gti imaju ovu minijaturnu rezervnu. Zar je moguce da je toliki problem poci i kupiti neki tocak 17" u nebitno kakvom stanju da imash za 'nida bog'
Originally Posted by my name is ...
nem pojma ja sam kupea vozio pocesto na rezervnoj, ne zato sto nisam ima za gumu no sto je auto bilo toliko baxuzno da sam ih jedno 10 puta pocijepa(od toga vecinom kad sam isao na dalji put..tako da mislim da mi je rezervna od svih presla najvise), pogotovo su Toyo Proxes bile kao od papira za ove nase puteve...ali da su drzale jesu
![]()
@JOLE, kaze se rezerVna guma, a ne rezerna.![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks